- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Selam canım ,Kızlar bugün hapşırınca kasığımda derin bir batma oldu. Sizlerde de oluyor mu normal mi? Yoksa bie şey mi oldu bebeğime. Yatarken hapşırdım bir de o batma hissi beni kuşkulandırdı
İyi bari canım ya. Korkuttu beni durduk yere. İnşaallah bir sorun olmamıştır. Herşeyden korkar olduk iyice kafayı yemeden doğururuz inşaallahSelam canım ,
Bende de oluyor ama çok fazla değil
Öksürünce bazen de yüzükoyun dönünce de batma oluyor.
Dr a yazdım aşırı olmadığı sürece normal dedi
Evet ya aynen öyle.İyi bari canım ya. Korkuttu beni durduk yere. İnşaallah bir sorun olmamıştır. Herşeyden korkar olduk iyice kafayı yemeden doğururuz inşaallah
Benim alerjim var, sürekli hapşırıyorum, bazen sancı da giriyor. Normal bence.Kızlar bugün hapşırınca kasığımda derin bir batma oldu. Sizlerde de oluyor mu normal mi? Yoksa bie şey mi oldu bebeğime. Yatarken hapşırdım bir de o batma hissi beni kuşkulandırdı
Minyon olmamanızla doğum zamanının nasıl bağlantısı varmış?Herkese merhabalar:))
Ben de katıldım bu topluluğa. 7 ocak görünüyor nasipse.
Ama dr senin yapın minyon değil bu sebeple 37+6da falan seni doğuma alırız diyor.
Benzer şeyleri duyan var mı? Daha erken gelicek gibi.
Hepinize hayırlı hamişlikler
Hamileliğin son haftalarına gelindiğinde bedende yıpranmalar zorlanmalar daha çok olurmuş dediğine göreMinyon olmamanızla doğum zamanının nasıl bağlantısı varmış?
benim ilki planlı sezeryandı. 40. haftaya girince oldum, sancılarım başlamıştı.
Bende çok hapşırıyorum ama ilk defa batma oldu o yüzden korktum. Teşekkür ediyorum.Benim alerjim var, sürekli hapşırıyorum, bazen sancı da giriyor. Normal bence.
Biraz garip geldi doktorun açıklamasıHamileliğin son haftalarına gelindiğinde bedende yıpranmalar zorlanmalar daha çok olurmuş dediğine göre
Gerçi ben normal düşünüyorum ne zaman gelmek isterse artık
Kızlar bugün farkkettim ön dişlerim siyahlaşıp çürümeye başlamış bir tanede üst dişimde sallantı farkettim düzenlide fırçalarım ama bazı zamanlar macun midemi bulandırdı pek fırçalayamadım bu diş çürümesi niye olur ki
Iyi günlerKızlar bugün farkkettim ön dişlerim siyahlaşıp çürümeye başlamış bir tanede üst dişimde sallantı farkettim düzenlide fırçalarım ama bazı zamanlar macun midemi bulandırdı pek fırçalayamadım bu diş çürümesi niye olur ki
Bir garip yazmisimBan
Iyi günler
Bana sağlık ocagindaki hemahrem kurduktan sonra muhakkak macun kullanamademikullanamasandaşti.kusma sirasinda Mide asitleri ağıza geldiği için gebelikte dişler daha çabuk çürüyormuş.Benimde çürüğün var drum 3. Aydan sonra diş dr una gidebilirsin dedi
Aynen bnde ter döküyorum bayilcakmis gibi tansiyonum dusuyor elimi kaldiramiyorum kızımda maşallah iki dk durmuo bide snde iki tane varmış Allah yardımcın olsun herkesin hepimizin inşallahAldım canım bir daha almamamizlik adla yapmam
Teşekkür ederim
Fircalamayi asla ihmal etme
Macunsuzda olsa fircala ve sut yogurt peynir dikkat et yemeye
Ya iste ayni ben
Hamile gibi degil
Hasta gibi ölüyorum ama
Fenalasmak tabiri aynen
Ter döküyorum
Heran bayılacakmış gibiyim
2 cocuk var yatmak mumkun degil
Bugun öğlene kadar yattim cocuklar ac kaldilar vicdan azabı
Allah yardim etsin biz gibi olanlara
Bana da sık sık olmaya başladı bu batmalar inşallah önemli bsey degildirKızlar bugün hapşırınca kasığımda derin bir batma oldu. Sizlerde de oluyor mu normal mi? Yoksa bie şey mi oldu bebeğime. Yatarken hapşırdım bir de o batma hissi beni kuşkulandırdı
Aynen ya hasta gibiyimAynı durum bnde de var bnde azaldı diyip bir gün içmedim öğün kendimi bilmiorm nasıl akşam ettim fenalastim resmen bnde içiyorum hala mecbur kızım var küçük ayakta durmak zorundayım yoksa yatağa düşeceğim akşam zor eder oldum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum malesef ki
Sağol canımCanım ben ıdrar yolu enfeksıyonu olmustu lokosıt cok cıktı bakteri de vardı monurol dıye tek kullanımlık antibiyotik verdı. Gecmıs olsun
Kızlar sizde de aşermeler başladı mı? Benim her gün canım çok alakasız bir şey istemeye başladıMutfağa yemek ısıtayım diye girdim patatesli börek istiyorummm diye çıktım. En son 1 yıl önce falan yemişimdir. Nasıl canım istemiş olabilir inanamadım. Mecbur dışardan aldık Yemezsen de olmuyor öyle değişik bir durum.
İnşaallah canım bu kadar sık yaşanan bir şey olduğuna göre normaldir diye düşünüyorum.Aynen bnde ter döküyorum bayilcakmis gibi tansiyonum dusuyor elimi kaldiramiyorum kızımda maşallah iki dk durmuo bide snde iki tane varmış Allah yardımcın olsun herkesin hepimizin inşallah
Bana da sık sık olmaya başladı bu batmalar inşallah önemli bsey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?