2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugün hapşırınca kasığımda derin bir batma oldu. Sizlerde de oluyor mu normal mi? Yoksa bie şey mi oldu bebeğime. Yatarken hapşırdım bir de o batma hissi beni kuşkulandırdı

Kızlar bugün hapşırınca kasığımda derin bir batma oldu. Sizlerde de oluyor mu normal mi? Yoksa bie şey mi oldu bebeğime. Yatarken hapşırdım bir de o batma hissi beni kuşkulandırdı
Selam canım ,
Bende de oluyor ama çok fazla değil
Öksürünce bazen de yüzükoyun dönünce de batma oluyor.
Dr a yazdım aşırı olmadığı sürece normal dedi

Selam canım ,
Bende de oluyor ama çok fazla değil
Öksürünce bazen de yüzükoyun dönünce de batma oluyor.
Dr a yazdım aşırı olmadığı sürece normal dedi
İyi bari canım ya. Korkuttu beni durduk yere. İnşaallah bir sorun olmamıştır. Herşeyden korkar olduk iyice kafayı yemeden doğururuz inşaallah

İyi bari canım ya. Korkuttu beni durduk yere. İnşaallah bir sorun olmamıştır. Herşeyden korkar olduk iyice kafayı yemeden doğururuz inşaallah
Evet ya aynen öyle.
Allah korusun asla kötü düşünmeyelim.
Bebiş içerde büyümeye çalışıyor bazı rahatsızlıklar normal demişti bana doktor
inşallah sağlıkla doğar yavrucuklarımız

Minyon olmamanızla doğum zamanının nasıl bağlantısı varmış?
benim ilki planlı sezeryandı. 40. haftaya girince oldum, sancılarım başlamıştı.

Minyon olmamanızla doğum zamanının nasıl bağlantısı varmış?
benim ilki planlı sezeryandı. 40. haftaya girince oldum, sancılarım başlamıştı.
Hamileliğin son haftalarına gelindiğinde bedende yıpranmalar zorlanmalar daha çok olurmuş dediğine göre
Gerçi ben normal düşünüyorum ne zaman gelmek isterse artık

Ban

Iyi günler
Bana sağlık ocagindaki hemahrem kurduktan sonra muhakkak macun kullanamademikullanamasandaşti.kusma sirasinda Mide asitleri ağıza geldiği için gebelikte dişler daha çabuk çürüyormuş.Benimde çürüğün var drum 3. Aydan sonra diş dr una gidebilirsin dedi

Bir garip yazmisim inşallah anlayabilmişsınizdir.

Aynen bnde ter döküyorum bayilcakmis gibi tansiyonum dusuyor elimi kaldiramiyorum kızımda maşallah iki dk durmuo bide snde iki tane varmış Allah yardımcın olsun herkesin hepimizin inşallah
Bana da sık sık olmaya başladı bu batmalar inşallah önemli bsey degildir

Hanımlar merhaba
Şubat annesi gibi görünsemde aslında ocak annesi olma ihtimalim yüksek
Sizler daha tecrübelisiniz diye bu gruba yazmak istedim benim geçmeyen bir geniz akıntım ve mide bulantım var doktorum prilam dr verdi ama sizler nasıl kullanıyorsunuz aksam mı baslamalıyım sabah mı bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var

Aynen ya hasta gibiyim

Kızlar sizde de aşermeler başladı mı? Benim her gün canım çok alakasız bir şey istemeye başladı Mutfağa yemek ısıtayım diye girdim patatesli börek istiyorummm diye çıktım. En son 1 yıl önce falan yemişimdir. Nasıl canım istemiş olabilir inanamadım. Mecbur dışardan aldık Yemezsen de olmuyor öyle değişik bir durum.

Reklamlarda gördüğüm her şeyi canım çekiyor. eve geldiğinde aynı etkiyi yaratmıyor
Her gün canım çekiyor ama her gün yemiyorum o tarz şeyleri.
Bir de dışarıdan çok yemek istemiyorum içine ne yağı kattıkları belli değil.

İnşaallah canım bu kadar sık yaşanan bir şey olduğuna göre normaldir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…