2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
son adetime gore 7 haftalkk gebeyim ancak cuma beta testi yaptim degerim hcg 5700 cikti bu deger bana dusuk gibi geldi doktorda ilk gebelik dusuk oldugu icin progestan vermistu tutunsun diye ama ilk gebeliktekine gore bile dusuk bir degerim var tekrar test yaptiracam sizce bu deger dusuk mu?

Kızlar şuan resmen adet oluyorum
Canım ben de 2 kez adet oldugum ıcıın gıttım sukur bısey yoktu kese etrafında gecen hafta gıttım kesenın altında kanama alanı vardı ama akan kan falan yoktu kalbını de dınledık.
Insallah senın de sorun yoktur haber ver bize mutlaka ben kan sulandırıcıyı bırakınca duzeldı. Allahım hıcbırımızde yasatmasın bu sıkıntıları ınsallah hepımız saglıklı hamılelık sonrasında vaktınde saglıkla alırız yavrularımızı kucagımıza

Kızlar evdeyim hala kanamam var . Son olaydan sonra gitmek istemiyorum hastaneye .
zaten bugünlere aksilikler üst üste geliyor dün benim oğlan para yuttu ağar topar acile gittik hala çıkmadı ve tekrar yarın hastaneye gidiyoruz .
bugünde şerefsiz komşunun oğlu benim büyük oğlanın kafasını yarmış çocuk kan revan içinde kaldı . O zman baya oğlumu öyle görünce zangır zangır titredim elim ayağım boşaldı stres yaptım korktum ondan sonra kanamam başladı Her şerde bir hayır var diyorum bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını versin inşAllah.
kanamam çoğalırsa zaten hastaneye gidiyorum yarın olmassa kendimede baktırırım .

Çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hep. vardır bir hayır tabi ki. Bizi de haberdar et. Çocukların da sen de iyi olursunuz inşallah

Kızlar merhaba ben ikili teste gittim bugün, 12+1’im. Doktor cinsiyet tahmininde bulunamadı birşey belli değil dedi. Çok şükür burun kemiği vardı, ense konusunda da zorlamadan gösterdi ensesini :) sadece aklıma şu takıldı, o an farketmedim sonra doktorun verdiği ultrason kağıtta gördüm. Bebeğin hala kuyruk sokumunun orda kuyruk duruyor olarak gördüm, folik asit de düzenli kullandım. Kapanması gerekmez miydi bu haftaya kadar?
Bir de ikilide eğer istemediğimiz sonuç olursa fetal dna’ya yönelebiliriz fiyat 2500 dedi doktorumuz. İkiliye ise muayene+250 tl ödedik.

Eminim sonucun iyi çıkacaktır. kuyruk meselesi alıma takıldı. Nasıl anladın kağıtta belli oluyor mu o kadar?

Bende bu cuma ikili teste gireceğim o yüzden merak ettim.

Eminim sonucun iyi çıkacaktır. kuyruk meselesi alıma takıldı. Nasıl anladın kağıtta belli oluyor mu o kadar?
Yani ben şekle bakınca gördüm kuyruk olduğunu ama bir sonraki gidişimde soracağım tekrar doktora kuyruk kapandı mı, kapanmadıysa normal mi diye... doktor ikilide önce yaş kilo son adet tarihi sordu, sonra ense inceliğine ve burun kemiğinin var olup olmadığına bakıyor ölçümler ile, sonra da kan veriyoruz.

Doktorunuza tekrar sorabilirsiniz. Aklıma takıldı diyebilirsiniz. Olumsuz bir durum olsaydı söylerdi bence. Riskli bir durum yoksa fetal dna'ya gerek yok sanırım. Benim de aklımı çok kurcalıyor. Size yine 2500 demişler bana 3000 dediler.

Canım o kuyruk sokumudur. Kuyruğu yeni çekildiği için kuyruk sokumu belli olur. 13. Haftaya kuyruk kalmaz fetüs olmuştur bebiş:)

Kızlar bu prilamı kullananlar
Bu ilacı nereye kadar kullanacağız
Kendimi iyi hissettigim icin kullanmayayaim dedim dun gece
Bugun ölüyorum sanki
Cok kötüyüm
Bu ilac bu kadar iyi geliyor muymus gercekten
Simdi icsem olur mu ki

Herkese selam ,bir süredir giremedim buralara :) herkes iyidir umarım .10+ lara acayip yorgun bir şekilde girdim .Hiç enerjim yok sürekli uyku uyuma isteği benimle aynı hafta olanlar da böyle mi acaba? Cuma günü minik bir kahve rengi leke geldi ona eşlik eden ağrı kramp yok sanırım hormonal bir durum .Bir arkadaş daha yaşamıştı galiba 10.haftada .

Bu hafta içinde fetal DNA yaptıracağım.12.haftada doktor kontrole çağırdı .Yine ense kalınlığı burun köküne bakacakmis sonra aylık olarak takip edeceğini söyledi .Haberler böyle bende

Yorgunluk bende de ayni. Yemek dogru duzgun yiyemiyorum. Modum cok dusuk sinir oluyorum. Bisi okusam basim donmeye basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…