2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yıllardır cips yemem belki 5-6 yıl önce bi kere yemişimdir. Dünden beri nasıl canım istiyor.

Bende de yeni yeni başladı. Ne güzel sağlıklı besleniyorum diyordum ama arada bünye kaçamak yapmak istiyor demek ki

O bana da bir kere oldu baktım sonu yok cipsi çöpe atıp kurtuldum
Ben daha yemedim onun yerine çubuk kraker yiyorum daha az zararlı diye. Aşerdiğim şeyler hep sağlıksız

Ay o kadar sikayet ettim bulantım azaldı bugün olsa bi türlü olmasa bi türlü
azalması daha kötü ya. çok stres oluyorum bir şey mi oldu diye. Geçen hafta hiç bulanmadı haftasonu da hiç bitmedi. Yani gelip gidiyor bence evham yapmamaya çalışmak lazım.

Hamileliğin son haftalarına gelindiğinde bedende yıpranmalar zorlanmalar daha çok olurmuş dediğine göre
Gerçi ben normal düşünüyorum ne zaman gelmek isterse artık
Sanki doktor sizi sezeryana almaya niyetli gibi Öyle bişey var mı yaa. Bugün minyonsun der yarın doğuramazsın diye korkutur. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Aynen ya hasta gibiyim
Nasıl ne zmn toparlancaz acaba biz böyle artk enerjim yerine gelsin istiorm uyumaktan halsizlikten günden bsey anlamaz oldum sadece aksma olsun yatayım istiyorum bu hapı da daha nereye kadar içeceğim bilmiorm
İnşaallah canım bu kadar sık yaşanan bir şey olduğuna göre normaldir diye düşünüyorum.
Bnde normal diye biliyorum sonuçta rahim büyüyor bebek büyüyor normaldir sanirim
Kizlar agzinizda bir kuruluk var mi ya agzim.surekli kuru gibi su icmektek yoruldum bi ferahliyamiyorum
Ne güzel şu bile içemez oldum artk önceden nasil içerdim şimdi ağzıma surmuyorum midemin bulanmasina

Mide bulantisi icin doktor bana bugün ilax verdi ama halsizlik icin bisey yapamayiz sabırla gecmesini beklicez dedi ya bu kurulukta cok zor agzimin icinde hep kotu bir his

Bende geçen gün Tv izlerken cenaze vardı helva yiyorlardı canım nasıl istedi ama kaynanama dedim ertesi gün yaptı yerim şi dilim tek aşermem
O zaman şimdi bana helva kavurmak farz oldu arkadaşlar aşermelerden bahsetmeyelim nolur oğlum tüm enerjimi yiyor zaten tüm gün tam dinlencem derken helvalar cipsler börekler

Mide bulantisi icin doktor bana bugün ilax verdi ama halsizlik icin bisey yapamayiz sabırla gecmesini beklicez dedi ya bu kurulukta cok zor agzimin icinde hep kotu bir his
Bnde bulantı ilacı kullanıyorum halsizliğe malesef çozum yok 12.haftadan snra düzelir diye ümit ediyorum ben şu icebiliyorsan ne güzel bugün bayılarak yediğim tek şey karpuzdu soğuk hem şu ihtiyacimi karşıladı hem rahatlattı braz olsun bni

Sanki doktor sizi sezeryana almaya niyetli gibi Öyle bişey var mı yaa. Bugün minyonsun der yarın doğuramazsın diye korkutur. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay inşallah ya dediğiniz gibi zamanını o şimdiden hesaplamış gibi sanki dimi ama normal doğuruurm bi sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar akşamları şişkinlik ve gaz sorunu devaö edenler var mı? Akşam saatlerinde az miktarda kiraz yemem bile gaz problemine neden oluyor ne zaman azalır bu durum acaba

Kızlar akşamları şişkinlik ve gaz sorunu devaö edenler var mı? Akşam saatlerinde az miktarda kiraz yemem bile gaz problemine neden oluyor ne zaman azalır bu durum acaba
Bendede var ben ama cidden gazlı şeyler yiyorum. İnşallah en kısa zamanda azalır sanırım herşey tam anlamıyla 16. Haftada biticek.

Merhaba , ben dün itibariyle 1 . Trimesteri bitirdim, 3 ayı doldurdum. Doktor randevum vardı..doktor progesteronu 1 doza indirdi, 5-6 gün içinde kes dedi, spor yapmama tekrar izin verdi, çok uzun olmamak koşuluyla yolculuk yapabilirsin, denize girebilirsin, ama asla güneşlenme dedi..daha önce kullandığım folik asidi , multivitaminle değiştird(zaten onun içinde de 400 mcg folik asit varmış), bir de ilave demir ilacı verdi.. son olarak beslenme bundan sonra önemli, 12. Haftadan sonra önemli dedi, beslenmeyi anlattı. Ben de 2. Trimestere geçiş yapanlar için paylaşmak istedim, ilk 3 ay beslenemeyenler strese girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…