- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 34
Benim bugünüm ağlamayla geçti diyebilirim aynen aynı seylere ağlıyorum esim eve gec geliyo diye mutfak kokuyo diye yanlızım diye bla bla bir sürü şeyKızlar benim gibi saçmasapan her şeye ağlayan var mı yaHaftaya ev taşıyacağız taşınıyoruz nasıl alışacağım diye ağlıyorum. O bitiyor başka bir şeye ağlıyorum. Devamlı bir ağlama modundayım. Eşim eve geç geliyor diye bile ağladım bugün
Aramıza tekrardan hoşgeldiniiiizz
Kızz nası merak ettim valla çooook sevindim iyi olmana
Bende de var bu duygusallık yaa, geçen “en büyük şaban” filminin finalinde ağladım çok duygusal ama yine olsa yine ağlarımBengeçen Nil Karaibrahimgil in “benden sana “isimli şarkısını dinlerken hıçkıra hıçkıra ağladım bir yandan bulaşık yıkıyorum bir yandan içli içli ağlıyorum. Çocuğa ya yetemezsem diye
FarkediliyorYaa ne mutlu oldumfark etmezsiniz diye bile düşünmüştüm
Hormonlar bizi yönetiyorBende de var bu duygusallık yaa, geçen “en büyük şaban” filminin finalinde ağladım çok duygusal ama yine olsa yine ağlarım
Al bendende o kadar canım inan elimden gelse gece gündüz yatacamBeni anlatmışsın hiiç enerjim yok kolumu kaldıracak dermanım yok bu hafta daha kötü oldum hasta gibi hissediyorum diyorum abartma diyorlar
Ayy ne güzel keşke benimde bulantım bitse . Sevindim senin adına şimdiden yeni evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah şimdiden hayırlı şekilde evlatlarını büyüt içinde15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
Evet ciddiyim yani 1000/1 diyor doktorlarUuuu ciddimisiniz çok şaşırtıcı gerçekten Rabbim kolaylık versin canım vardır bir hayır inşallah cennet kapısını açarlar evlatların sana ana olmak zor helede 4 evlat, Allah her birini Salih ve Saliha eylesin inşallah
Canım bende çok merak ediyorum ben ovulasyon testiyle tek ilişkide hamile kaldım kaldığım günü biliyorum yani benim içinde bakabilirim rica etsemYaaa bakalım tutacakmı, banada bir arkadaş bi test atmıştı çin takvimi gibiymiş ama çin takvimi değil dedi, onda da tutuyormuş söylediklerine göre
20. haftadan sonra başlamıştım ben ilkinde. Hindistan cevizi yağı kullandım soğuk sıkım olan. Sadece göbek deliğimin etrafında belli belirsiz çatlaklarım oldu memnun kaldım yani. Bunda da yine başlicam 20den sonra.çatlak kremi kullanmaya başladınız mı yada yağ hangisini öneriyorsunuz bende başlıcam artık karnım baya belli olmaya başladı
Acaba neymiş o test merak ettim şimdiYaaa bakalım tutacakmı, banada bir arkadaş bi test atmıştı çin takvimi gibiymiş ama çin takvimi değil dedi, onda da tutuyormuş söylediklerine göre
Ben Lierac aldım, dr önerdiçatlak kremi kullanmaya başladınız mı yada yağ hangisini öneriyorsunuz bende başlıcam artık karnım baya belli olmaya başladı
bende mustela ile lierac arasında kaldım artık başlamayı düşünüyorum bendeBen Lierac aldım, dr önerdiDaha başlamadım kullanmaya, yakında sürerim herhalde. 13+1 im
Markası neydi acaba ya benim karnım şimdiden çok çıktı bide daha gebe kalmadan zayıf olmama rağmen çok çatlağım vardı ilerleyen haftalar kesin çok çatlar bu haftalarda başlamayı düşünüyorum artık20. haftadan sonra başlamıştım ben ilkinde. Hindistan cevizi yağı kullandım soğuk sıkım olan. Sadece göbek deliğimin etrafında belli belirsiz çatlaklarım oldu memnun kaldım yani. Bunda da yine başlicam 20den sonra.
Hiç öyle pahalı kremler almaya gerek yok bence.
Ben farmasi dr tuna ayni sefa kremi var onu düşünüyordum daha kullanmadımçatlak kremi kullanmaya başladınız mı yada yağ hangisini öneriyorsunuz bende başlıcam artık karnım baya belli olmaya başladı
Maalesef aft için sadece karbonatla gargara yap dıyor, baska birsey soylemıyor. Benim dunku bas agrısı acilde bitti ve serum aldım, cevizin tetiklediğiniokudum gunlük yediğim cevizi bir süre kesecegım .belki ondandır.Merhaba, aft için doktorunuz ne diyor. Benim de dudağım da çıktı, endişeleniyorum :/
Baş ağrısı için alnıza bi dilim limon kesip sürün bir kaç dk bekletin, umarım faydası olur.
Senin beta kaç çıktıEvet beta 50 üstüyse kız 50 altıysa erkekmiş doğru çıkan var mı bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?