2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim bugünüm ağlamayla geçti diyebilirim aynen aynı seylere ağlıyorum esim eve gec geliyo diye mutfak kokuyo diye yanlızım diye bla bla bir sürü şey

Bende de var bu duygusallık yaa, geçen “en büyük şaban” filminin finalinde ağladım çok duygusal ama yine olsa yine ağlarım

Benimde bugün belli oldu T tulperde kız demişti doktorda kıza benziyo dedi beta da yüksek geldi onda da kız bakalım ne olacak
Yaaa bakalım tutacakmı, banada bir arkadaş bi test atmıştı çin takvimi gibiymiş ama çin takvimi değil dedi, onda da tutuyormuş söylediklerine göre

Beni anlatmışsın hiiç enerjim yok kolumu kaldıracak dermanım yok bu hafta daha kötü oldum hasta gibi hissediyorum diyorum abartma diyorlar
Al bendende o kadar canım inan elimden gelse gece gündüz yatacam
15.haftadan bildiriyorum;
Belki umut olur
3-4 gündür midem bulanmıyor, her şeyi yiyebiliyorum..
Bi de ev taşıyorum iki gündür öyle bi enerjim var ki; maşallah bi dk duramıyorum
Ayy ne güzel keşke benimde bulantım bitse . Sevindim senin adına şimdiden yeni evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah şimdiden hayırlı şekilde evlatlarını büyüt içinde kolay gelsin inşAllah
Evet ciddiyim yani 1000/1 diyor doktorlar oda bize denk geldi ne diyeyim vardır Rabbimin bir bildiği hiç ama hiç beklemiyorduk yani . Elimizden gelse 3 tmm dedik eşimle başka yoktu yani bizim için . Amin cümlemizin evlatlarını Salih ve Saliha eylesin inşAllah

çatlak kremi kullanmaya başladınız mı yada yağ hangisini öneriyorsunuz bende başlıcam artık karnım baya belli olmaya başladı

Yaaa bakalım tutacakmı, banada bir arkadaş bi test atmıştı çin takvimi gibiymiş ama çin takvimi değil dedi, onda da tutuyormuş söylediklerine göre
Canım bende çok merak ediyorum ben ovulasyon testiyle tek ilişkide hamile kaldım kaldığım günü biliyorum yani benim içinde bakabilirim rica etsem

çatlak kremi kullanmaya başladınız mı yada yağ hangisini öneriyorsunuz bende başlıcam artık karnım baya belli olmaya başladı
20. haftadan sonra başlamıştım ben ilkinde. Hindistan cevizi yağı kullandım soğuk sıkım olan. Sadece göbek deliğimin etrafında belli belirsiz çatlaklarım oldu memnun kaldım yani. Bunda da yine başlicam 20den sonra.
Hiç öyle pahalı kremler almaya gerek yok bence.

Markası neydi acaba ya benim karnım şimdiden çok çıktı bide daha gebe kalmadan zayıf olmama rağmen çok çatlağım vardı ilerleyen haftalar kesin çok çatlar bu haftalarda başlamayı düşünüyorum artık

Kızlar çatlakları konuşmuşsunuz ben ilk hamileliğimde 36 cı haftama kadar hiç birşey yoktu kremde kullanıyordum tabi . Ama siz ne yaparsanız yapın eğer çatlamaya meyilli bir cildiniz varsa yinede çatlıyor hani ben demiyorum krem kullanmayın kullanın en azından çatlakları en aza indirir . Ben diğer hamileliklerimde zeytin yağı kullandım çok şükür fazla bir çatlağım yok onlarda yavrularımın hediyesi zaten pozitif bakın pozitif olsun .

Kızlar iki gün önce yazmıştım kanamadan hastanede yattım bir gün önce çok yormustum kendimi ondan da olabilir dendi serum takıldı bol bol istirahat ettim 15 aylık kızıma ailem baktı çok özledim tabi onuama bu gün kavuştum kızıma kanamam durdu her şey yolunda şimdilik progestan devam doktor değiştirdim kızımın doktoruna gittim tekrar şehir dışında diye ona gitmiyorsun iyikide gitmişim kafamı olumsuzluklarla dolduran doktoru bıraktım ,kızımın doktoru univ. Hastanesi öğretim üyesi bilgili hiç bir sorun görmedi bende leke tarzı bir şey yaşarsam sadece istirahat bebek iyi kanama alanı yok şükür dua istemiştim eden herkese teşekkürler bu arada cinsiyetin 12 haftada belli olmayacağını erkek ve kadın genital bölgenin aynı gorundugunu 16 haftada anca belli olacağını söyledi digeride kız demişti parti bile yaptık bakalım bayram sonrasi randevum iyi geceler

Merhaba, aft için doktorunuz ne diyor. Benim de dudağım da çıktı, endişeleniyorum :/

Baş ağrısı için alnıza bi dilim limon kesip sürün bir kaç dk bekletin, umarım faydası olur.
Maalesef aft için sadece karbonatla gargara yap dıyor, baska birsey soylemıyor. Benim dunku bas agrısı acilde bitti ve serum aldım, cevizin tetiklediğiniokudum gunlük yediğim cevizi bir süre kesecegım .belki ondandır.

Geçen haftalarda ağız içimde adet kenarsılarındada uçuk çıkardım bende doktor krem yazdı ama kullanmaya gönlüm el vermedi ağız için sarımsak hemen indirdi 1-2 günde geçirdi dışı içinde elma sirkesi kullandım sabah akşam 15 dakika yaraya basın çoK iyi geliyor hemen geçti benim 1 hafta bile sürmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…