2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah hadi insallah azalarak bitsin senin biz de arkadan gelelim. O pik bazen 14. Haftalara kadar uzayabiliyo doye gordum ama insallah bizi.ki bu hafta piktir. Dususe geceriz
Evet hep diyorm ya benm onceki hamileligim bndan berbatti ve 14ten snr anca azalmisti kusmalarm ki 20lerde bile kustugumu bilirim ama simdikinde okdr da kotu degilim oyuzden okdr uzun surmeyecegini tahmin ediyordum, ama sen de anladigm kadariyla o kdr kotu degilsin oyuzden insallah gecer senin de 1 hafta sonra. Dedigim gibi suan hic bulanmiyo degil ama azaldi normalde aksam yemeklerinde cok zorlaniodm cok sukur bgn yedm

Ben kotuyum ya. Kusmuyorum cunku yemiyorum. Yersem kusuyorum lokmalar agzimda buyuyor Ya cok soylendim Allah baska dert vermesin tabi bebisler iyi olsun da sorun degil

Ben kotuyum ya. Kusmuyorum cunku yemiyorum. Yersem kusuyorum lokmalar agzimda buyuyor Ya cok soylendim Allah baska dert vermesin tabi bebisler iyi olsun da sorun degil
Yok ya ben seni anliyorm soylenceksn tabi kolay mi evet kendi istegimizle yasiyorz bunu allah evladimiza saglik versin tabi ki ama yasamak da zor haftalarca insanin hayat kalitesi kalmiyor.

Banada vuruyo bazen canım kendi kendime ağlayacak bişey buluyorum illa ki

Bengeçen Nil Karaibrahimgil in “benden sana “isimli şarkısını dinlerken hıçkıra hıçkıra ağladımbir yandan bulaşık yıkıyorum bir yandan içli içli ağlıyorum. Çocuğa ya yetemezsem diye

Ayyyy o şarkıyı dinleyince eşim bi yandan, ben bi yandan ağlıyoruz. Sanki kirpiklerimizde yaşlar bekliyor. Çok duygusal bir şarkı

Merhaba, aft için doktorunuz ne diyor. Benim de dudağım da çıktı, endişeleniyorum :/

Baş ağrısı için alnıza bi dilim limon kesip sürün bir kaç dk bekletin, umarım faydası olur.
Ersağ propolis aft için birebir 3günde söndürüyor benim de çıktı 2,3 yerde birden ben propolis ten fayda gördüm. Geçmiş olsun kızlar bu haftalarda herkeste baş ağrısı oluyor demekki benim çok ağrıyor bulantıyı da tetikliyor parol da Bi boka yaramıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…