2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
günaydın canım. Yaş riskin mi kötü çıktı acaba? Önce sakin ol . bakalım doktorun ne diyecek

nedir bilmiyorum ben 33 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum falan da yoktu.
Bende 34 yaşındayım yaşım riskli çıktı diğer değerler, ultrasyon filan iyi çıktı. İstersen fetal dna yaptır dedi ama ben istemedim. Yaş faktörünü ciddiye almadım açıkçası. İçini ferah tut

Bende 34 yaşındayım yaş riski çıktı. Doktor ona bakmıyoruz diğer değerlere bakıyoruz iyi gözüküyor dedi.

Diğerleri riskli çıksa bile sağlıklı olabiliyor. Gerekli tetkikleri yaptırırsınız bir sorun olmadığı anlaşılır.

Canını sıkma benimde riskli çıktı. Amniyosentez önerdi ama o riskliymiş istemedim. 2.seçenek fetal dna testi, kan veriyorsun yurt dışına gönderiyorlar pahalı biraz

Canım benim ablamda 34 yaşında hamile kaldı doktor 2 li testten sonra down sendromlu çocuğun aldır dedi ablam birdaha o doktora gitmedi şimdi 10 yaşında oldu oğlu maşallah sapa sağlam. Takılmayın çok bu konulara doktor değiştirebilirsiniz

canım sakin ol korkacak bişey yok %100 sonuç veren bir test değil. Burada riskli görünen başkaları da oldu. Allahın izniyle iyidir

yaş faktörü mü başka bişey mi bilmiyorum telefonda detay vermedi gel konuşalım dedi. dokunsan ağlayacağım gidecek halim kalmadı işyerinde yığılıp kaldım. fetal dna falan yaptırmak kurcalatmak istemiyorum. aslında ikili testi bile yaptırmak istememiştim.

yaş mı riskli diğerleri mi bilmiyorum ki. yengeme de bu çocuk down sendromlu olur demişlerdi çocuk 4 yaşına girdi maşallah hiçbir sorunu yok.

Bence eşinle git doktora ve neyse sonuç öğrenin. Sakın canını sıkma ama bu bi ihtimal testi. Yani en kötü risk bile 1/100 oluyor bildiğim kadarıyla. Bu da demek oluyormuş ki senle aynı yaşta aynı risk grubunda olan 100 kişiden sadece 1 inin bebeği down sendromlu olacak. Yani bu bile bence yüksek risk değil. İçin rahat edecekse fetal DNA testi yaptır.. gebelik sürecin stresli geçeceğine ve bu stres çocuğunda farklı sorunlara sebep olacağına bi şekilde bu testi yaptırmanı da öneririm eğer şartlar uygunsa..

Canını sıkma benimde riskli çıktı. Amniyosentez önerdi ama o riskliymiş istemedim. 2.seçenek fetal dna testi, kan veriyorsun yurt dışına gönderiyorlar pahalı biraz
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun? canımı sıkmamak elde değil eşim çocuk istemiyordu. şimdi söylesem riskli çıktığını hemen aldıralım diyecek biliyorum. ama ben çok sahiplendim alıştı bütün aile bebek olacağı fikrine. büyük yıkım olur hepimize.

Eşinizle paylaşın, tüm stresi üstünüze almayın lütfen , desteğe ihtiyacınız var. Hemen de üzülmeyin..

canım sakin ol korkacak bişey yok %100 sonuç veren bir test değil. Burada riskli görünen başkaları da oldu. Allahın izniyle iyidir

çok teşekkür ederim biraz sakinleştim sizin yazdıklarınızı görünce. inşallah allah hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip eder emeklerimiz umutlarımız güzel neticelenir.

Bence de canını sıkma git konuş bakalım ne diyecek ama bence eşine de söylemelisin. Zaten ha deyince aldıralım durumu olmuyor. Aldırmayı düşünseniz bile öncesinde kesinleştirmek için amniyosentez yapılır. Yine de amniyosentezden önce fetal dna yapıp içinizi rahatlatmakta fayda var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…