Şimdi daha çocuk aldırılacak diye düşünmenin anlamı yok, tarama testleri genelde hatalı çıktıgını doktorlar da söylüyor, tarama testiyle bir sonuca varılamaz.peki sen ne yapmayı düşünüyorsun? canımı sıkmamak elde değil eşim çocuk istemiyordu. şimdi söylesem riskli çıktığını hemen aldıralım diyecek biliyorum. ama ben çok sahiplendim alıştı bütün aile bebek olacağı fikrine. büyük yıkım olur hepimize.
Canım öncelikle sakin ol. Bu test sonuçları sadece risk durumunu hesaplıyor. İlla sonuç kötü olacak diye bir şey yok. Fetal dna yaptırabilirsin en azından için rahatlar. Öncelikle doktor ne diyecek git bir konuş. Belki korktuğun kadar ciddi bir durum yoktur. Ama eşine mutlaka söyle. O da gelsin doktora. Tek başına bu durumun altından kalkmaya çalışma.kızlar günaydın çok kötüyüm. ikili test sonucum riskli çıkmış doktorum gel bi konuşalım diyor. ense kalınlığı falan normal görünüyordu ultrasyonda. napmam gerekir kimseye söyleyemedim eşime falan
Günaydınkızlar günaydın çok kötüyüm. ikili test sonucum riskli çıkmış doktorum gel bi konuşalım diyor. ense kalınlığı falan normal görünüyordu ultrasyonda. napmam gerekir kimseye söyleyemedim eşime falan
kızlar günaydın çok kötüyüm. ikili test sonucum riskli çıkmış doktorum gel bi konuşalım diyor. ense kalınlığı falan normal görünüyordu ultrasyonda. napmam gerekir kimseye söyleyemedim eşime falan
Slm kızlar bende 33 yaşındayım yaş riskim 1,388 çıktı benim doktor abartı başka doktor çok abartılcak birşy olmadığını söyledi bende çok üstüne durmuyorum ya hayırlısı olsun bakalımnedir bilmiyorum ben 33 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum falan da yoktu.
Siz nedem tek secenegim amniyosentez dediniz merak ettim ben de 40 yasindayim ama Fetal DNA yaptiricam, oni neden dusunmediniz?Şimdi daha çocuk aldırılacak diye düşünmenin anlamı yok, tarama testleri genelde hatalı çıktıgını doktorlar da söylüyor, tarama testiyle bir sonuca varılamaz.
Benim yaşım 41 ve benim bebeğimde down sendromu dahil diğer tüm kromozom hatalı çocuk olma ihtimali 10 da 1. Benim tek seceneğim amniyosentez ama siz kandan da baktırabilirsiniz, lütfen çaresiz hissetmeyin. hersey olacagına varıyor, doktorunuz sizi yönlendirecektir. Buradaki yorumlarla da lütfen hareket etmeyin, birsey olmaz demek de hatalı.siz sadece adım adım ilerleyin. İçinizi ferah tutun lütfen.
Nasıl bir mantık ya gerçekten pes diyorum hayırlısı olsun canım sen üzülme rabbim çok büyük şimdi ağızlarında bu risk risk sırf para kazanmak için yapıyorlar bence fetal DNA 2000 TL çünküeşim ben zaten istememiştim diyecek. aldır diye baskı yaptı ilk 2 ay. daha yeni bebeğe kendini alıştırdı napacağı hiç belli olmaz
ben özel hastaneye gidiyorum. şimdi şehir hastanesinden önümüzdeki cumaya randevu alabildim. sonucu ordaki doktora da göstereceğim. sonra dörtlü test yaptırırım zaten doğum paketimde vardı.Slm kızlar bende 33 yaşındayım yaş riskim 1,388 çıktı benim doktor abartı başka doktor çok abartılcak birşy olmadığını söyledi bende çok üstüne durmuyorum ya hayırlısı olsun bakalım
daha ikili test yapılmadan nifty falan dedi doktor onları anlattı. belki de ticari düşüncelerle doktor riski abartıyor ama bilmiyorum daha detaylı bişey konuşmadık. annelerimizin zamanında ultrason bile yoktu ailede bi kişi bile yok sorunlu doğan. bu kadar kurcalatmak yanlış geliyor hamileliğim stresli geçsin istemezdim öğrenip de.Nasıl bir mantık ya gerçekten pes diyorum hayırlısı olsun canım sen üzülme rabbim çok büyük şimdi ağızlarında bu risk risk sırf para kazanmak için yapıyorlar bence fetal DNA 2000 TL çünkü
Kuzum ben devlete gidiyorum devletdeki doktor bizzat kendi pazarlar gibi anlattı fetal ı senin gibi çok üzüldüm sonra başka özele gittim Instagram'da ki doktorlara sora sora burdaki arkadaşlarımda yardımcı oldular rahatladım takma kafana negelirse Rabbimden biz yinede dua edelim Rabb'im sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli merhametli vicdanlı hayırlı Salih yada Saliha evladından nasip etsin rabbim hepimize inşallah gönlünü ferah tutdaha ikili test yapılmadan nifty falan dedi doktor onları anlattı. belki de ticari düşüncelerle doktor riski abartıyor ama bilmiyorum daha detaylı bişey konuşmadık. annelerimizin zamanında ultrason bile yoktu ailede bi kişi bile yok sorunlu doğan. bu kadar kurcalatmak yanlış geliyor hamileliğim stresli geçsin istemezdim öğrenip de.
Tam tersi olmuş senle benim hangi şehir canım senin bende şehir Hastanesi'ne gidiyorum Ankara benimben özel hastaneye gidiyorum. şimdi şehir hastanesinden önümüzdeki cumaya randevu alabildim. sonucu ordaki doktora da göstereceğim. sonra dörtlü test yaptırırım zaten doğum paketimde vardı.
Ben öğrendiğimde eşim yanımdaydı. Down sendromlu bile olsa aldırmayı düşünmüyoruz. Ama için rahat edecekse fetal dna testi yaptıralım dedi onu yaptıracağım. Bu testler aslında tarama testi öyle çıktı diye sağlıksız olacak anlamına gelmiyor, hatta ben yaptırmayacaktım, çok inanmıyordum ama yaptırdım. Riskli çıkınca da insan ister istemez kafasına takıyor. İkili tarama testine göre çocuk aldırılmaz tanı testi gerekiyor. Amniyosentez %100 sonuç veriyormuş onunda biraz riski var. Ücretli olanı yaptırmak ister misiniz bilmiyorum eşinle konuşman gerekpeki sen ne yapmayı düşünüyorsun? canımı sıkmamak elde değil eşim çocuk istemiyordu. şimdi söylesem riskli çıktığını hemen aldıralım diyecek biliyorum. ama ben çok sahiplendim alıştı bütün aile bebek olacağı fikrine. büyük yıkım olur hepimize.
Canim ben bir sorun olacagino dusunmuyorum yasin da genc. Tabi ki icine nasil siniyorsa oyle bir yol izle ama bildigim bir sey Amniyosentez yapilmadan gebelik sonlandirilamaz yasal olarak mumkun degil. Esinle de mutlaka paylas doktorunun soylediklerini, bu ne olursa olsun tek basina hareket edilecek bir konu degil ama ben gercekten bir sorun oldugunu da sanmiyorum. Asla da tek bir doktorun sozlerine gore hareket etme. Guzel sonuclarla gel insallahdaha ikili test yapılmadan nifty falan dedi doktor onları anlattı. belki de ticari düşüncelerle doktor riski abartıyor ama bilmiyorum daha detaylı bişey konuşmadık. annelerimizin zamanında ultrason bile yoktu ailede bi kişi bile yok sorunlu doğan. bu kadar kurcalatmak yanlış geliyor hamileliğim stresli geçsin istemezdim öğrenip de.
ben de ankaradayım. şehir hastanesinden çok zor randevu bulabildim. rasgele bi doktor seçtim haftaya cuma gideceğim. allah yardımcımız olsun bu stresle 6 ay çok zor.Tam tersi olmuş senle benim hangi şehir canım senin bende şehir Hastanesi'ne gidiyorum Ankara benim
Gönlünüzü ferah tutun, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızben de ankaradayım. şehir hastanesinden çok zor randevu bulabildim. rasgele bi doktor seçtim haftaya cuma gideceğim. allah yardımcımız olsun bu stresle 6 ay çok zor.
canım fetal dna testi yaptır çocuğuna üç beş kıyafet eksik alırsın kafan rahat etsin üzülme altı üstü risk kesin birşey yok ortadakızlar günaydın çok kötüyüm. ikili test sonucum riskli çıkmış doktorum gel bi konuşalım diyor. ense kalınlığı falan normal görünüyordu ultrasyonda. napmam gerekir kimseye söyleyemedim eşime falan
ama doktorlar para kazanmıyorki testi yapan şirketler kazanıyor.Nasıl bir mantık ya gerçekten pes diyorum hayırlısı olsun canım sen üzülme rabbim çok büyük şimdi ağızlarında bu risk risk sırf para kazanmak için yapıyorlar bence fetal DNA 2000 TL çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?