2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben bgn 12+6 oldm, büyük konuşmak istemiyorum ama geçen haftaya göre daha iyi gibiyim. Dün kusmadım hiç, bakalım bugün de henüz kusmadım üstelik çok da uykusuzum ve prilam da almadm. Tekrar kussam bile en azından azalıyor diyebiliriz. Sabah mutfaktan çöpü bile çıkartabildim. Biraz daha sabredin malesef 10-11. haftalar peak yapıyor bu beta hcg sonra yavaş yavaş düşüyor o düştükçe biz de daha iyi hissediyoruz.

Kızlar cinsiyet anketimiz oluşturuldu.
Kesinleştikten sonra oyunuzu kullanın lütfen. çünkü sonradan oyumuz değiştirilebiliyor mu bilmiyorum.

Eline sağlık ben kullandım oyumu değiştirebiliyormuşuz oyumuzu bilgin olsun sanırım en kesin benimdir yani %0.3 lük yanılma payı beni bulmazsa eğer

Ah hadi insallah azalarak bitsin senin biz de arkadan gelelim. O pik bazen 14. Haftalara kadar uzayabiliyo doye gordum ama insallah bizi.ki bu hafta piktir. Dususe geceriz

Ben yaptırmadım ama Genoks 3000 fiyat vermişti. İsterseniz o firmayı da arayın
Genoksu aradım 3400 dedi nifty i aradım 3300 dedi o da pazarlık yapınca anlamadım hastane adını duyunca fiyat bindirdiklerinden kuşkulanmaya başladım. Acıbademi duyunca başka fiyat veriyolar sanki

Merhaba, aft için doktorunuz ne diyor. Benim de dudağım da çıktı, endişeleniyorum :/

Baş ağrısı için alnıza bi dilim limon kesip sürün bir kaç dk bekletin, umarım faydası olur.

Sizin adınıza çok sevindim insallah tamamen düzelir böyle durumların pik yaptıgjnı bilmiyordum bende haftadan haftaya azalır umuduyla duruyodum valla bu koku hassasiyeti bitirdi beni ((

Ahh ah herkesi yipratti bu surec. Ben de hic iyi diilim cnm. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. En kisa zamanda normale donelim insallah. Ben bu haftadan cok umutluydum ama hic bi degisiklik yok
Amiin insallah geçer tez vakitte ya gerçekten het haftaya girişimde diyorum ki bu hafta insallah azalcak ama malesef öyle olmuyo

Genoksu aradım 3400 dedi nifty i aradım 3300 dedi o da pazarlık yapınca anlamadım hastane adını duyunca fiyat bindirdiklerinden kuşkulanmaya başladım. Acıbademi duyunca başka fiyat veriyolar sanki
ben 1 ay önce sormuştum. Belki de zam geldi. Dediğiniz gibi olma ihtimali de var.

Genoks Nifty için bana 3000 lira fiyat verdi. İstanbul'da Central hospital'a gidiyorum. Acıbadem'den dolayı o fiyatı vermiş olabilirler ama her türlü fazla bence. Daha ucuza yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz.

Genoks Nifty için bana 3000 lira fiyat verdi. İstanbul'da Central hospital'a gidiyorum. Acıbadem'den dolayı o fiyatı vermiş olabilirler ama her türlü fazla bence. Daha ucuza yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz.

Canım senin kaçıncı gebelik? Benim 3 cü gebelik 2 kızımda tek sabahları bulantı olmuştu bu gebeğilimde son 2 gündür hamd olsun azaldı yok denecek kadar ama ilk aylar mahvolmuştum
Canım benim 4.cü gebelik . Erkek ve kız hamilelik fark etmeksizin mide bulantım doğuma kadar devam ediyor maalesef .

Canım benim 4.cü gebelik . Erkek ve kız hamilelik fark etmeksizin mide bulantım doğuma kadar devam ediyor maalesef .
O zaman Allah yardımcın olsun canım bende priliamdr kullanıyorum bilmiyorum bırakırsam birşey farkedecekmi benim için velinimetti priliamdr olmasaydı hastanedeydim hergün neyseki azalıyor hamd olsun. 4.cü gebeliğin isteyerek mi olmuştu canım maşallah eşiminde 4 çocuk hayali ben çok uzağım o hayale ama

Canım spiral ile hamile kaldım . Yani planda bile yoktu . Tam bir süpriz oldu bize . Sağol canım Rabbim yardımcımız olsun . İlaç falanda kullanmıyorum şuan eğer Türkiye’ye gelirsem kötü olursam yazdırırım .

Uuuu ciddimisiniz çok şaşırtıcı gerçekten Rabbim kolaylık versin canım vardır bir hayır inşallah cennet kapısını açarlar evlatların sana ana olmak zor helede 4 evlat, Allah her birini Salih ve Saliha eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…