- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
ben bgn 12+6 oldm, büyük konuşmak istemiyorum ama geçen haftaya göre daha iyi gibiyim. Dün kusmadım hiç, bakalım bugün de henüz kusmadım üstelik çok da uykusuzum ve prilam da almadm. Tekrar kussam bile en azından azalıyor diyebiliriz. Sabah mutfaktan çöpü bile çıkartabildim. Biraz daha sabredin malesef 10-11. haftalar peak yapıyor bu beta hcg sonra yavaş yavaş düşüyor o düştükçe biz de daha iyi hissediyoruz.Ay kızlar ben suan 10. Haftamdayım adetime göre 11 ama ulturasona göre 10 her hafta geçer diye umutla bekliyorum geçmiyo mutfagım kokuyo resmen bana oturdum ağladım ya sinirimden annem calısıyo gelemiyo kadın eşim calısıyo böyle varya yeterki acıkmayayımda mutfaga girmeyeyim diyorum bu ne zaman geçer Allah askına
Kızlar cinsiyet anketimiz oluşturuldu.
Kesinleştikten sonra oyunuzu kullanın lütfen. çünkü sonradan oyumuz değiştirilebiliyor mu bilmiyorum.
Ah hadi insallah azalarak bitsin senin biz de arkadan gelelim. O pik bazen 14. Haftalara kadar uzayabiliyo doye gordum ama insallah bizi.ki bu hafta piktir. Dususe gecerizben bgn 12+6 oldm, büyük konuşmak istemiyorum ama geçen haftaya göre daha iyi gibiyim. Dün kusmadım hiç, bakalım bugün de henüz kusmadım üstelik çok da uykusuzum ve prilam da almadm. Tekrar kussam bile en azından azalıyor diyebiliriz. Sabah mutfaktan çöpü bile çıkartabildim. Biraz daha sabredin malesef 10-11. haftalar peak yapıyor bu beta hcg sonra yavaş yavaş düşüyor o düştükçe biz de daha iyi hissediyoruz.
Genoksu aradım 3400 dedi nifty i aradım 3300 dedi o da pazarlık yapınca anlamadım hastane adını duyunca fiyat bindirdiklerinden kuşkulanmaya başladım. Acıbademi duyunca başka fiyat veriyolar sankiBen yaptırmadım ama Genoks 3000 fiyat vermişti. İsterseniz o firmayı da arayın
Merhaba, aft için doktorunuz ne diyor. Benim de dudağım da çıktı, endişeleniyorum :/Merhaba , benim gibi surekli bas agrisi ceken var mi.
10. Haftada migren atagi ile basladi , gun asiri bas agrisi cekiyorum, 4 haftada 14 tane parol ictim, hic bir faydasi yok, bulantilari mi da tetikliyor, bas agrisindan cektigimi bulantidan cekmedim, 1 aydir bezdim artik , ustune birde agzimin icinde 2 tane aft cikti. Bas agrisi cekenler ne yapiyor nasil geciriyor..
Nane yagi, dus al yat disinda bir cozum var mi
Sizin adınıza çok sevindim insallah tamamen düzelir böyle durumların pik yaptıgjnı bilmiyordum bende haftadan haftaya azalır umuduyla duruyodum valla bu koku hassasiyeti bitirdi beniben bgn 12+6 oldm, büyük konuşmak istemiyorum ama geçen haftaya göre daha iyi gibiyim. Dün kusmadım hiç, bakalım bugün de henüz kusmadım üstelik çok da uykusuzum ve prilam da almadm. Tekrar kussam bile en azından azalıyor diyebiliriz. Sabah mutfaktan çöpü bile çıkartabildim. Biraz daha sabredin malesef 10-11. haftalar peak yapıyor bu beta hcg sonra yavaş yavaş düşüyor o düştükçe biz de daha iyi hissediyoruz.
Amiin insallah geçer tez vakitte ya gerçekten het haftaya girişimde diyorum ki bu hafta insallah azalcak ama malesef öyle olmuyoAhh ah herkesi yipratti bu surec. Ben de hic iyi diilim cnm. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. En kisa zamanda normale donelim insallah. Ben bu haftadan cok umutluydum ama hic bi degisiklik yok
ben 1 ay önce sormuştum. Belki de zam geldi. Dediğiniz gibi olma ihtimali de var.Genoksu aradım 3400 dedi nifty i aradım 3300 dedi o da pazarlık yapınca anlamadım hastane adını duyunca fiyat bindirdiklerinden kuşkulanmaya başladım. Acıbademi duyunca başka fiyat veriyolar sanki
Ellerine sağlıkKızlar cinsiyet anketimiz oluşturuldu.
Kesinleştikten sonra oyunuzu kullanın lütfen. çünkü sonradan oyumuz değiştirilebiliyor mu bilmiyorum.
Genoks Nifty için bana 3000 lira fiyat verdi. İstanbul'da Central hospital'a gidiyorum. Acıbadem'den dolayı o fiyatı vermiş olabilirler ama her türlü fazla bence. Daha ucuza yaptırabileceğiniz yerler bulabilirsiniz.Genoksu aradım 3400 dedi nifty i aradım 3300 dedi o da pazarlık yapınca anlamadım hastane adını duyunca fiyat bindirdiklerinden kuşkulanmaya başladım. Acıbademi duyunca başka fiyat veriyolar sanki
Kıza benzettim canımSelaam geldim ben bi gittim bi geldim degisiklik iyi geliyorfoto eklemeyen bir ben kalmistim T tulperde cim ne diyorsun? Eki Görüntüle 2883037
Evet evet iyiyim çok şükür doktor herhangi birşey demedi. Başka doktora gitmiştim, %90 erkek dediKıza benzettim canım
Ama seni merak ettik biz sen gidince. En son düşmüştün kanaman olmuştu iyisin değil mi şimdi?
Canım benim 4.cü gebelik . Erkek ve kız hamilelik fark etmeksizin mide bulantım doğuma kadar devam ediyor maalesef .Canım senin kaçıncı gebelik? Benim 3 cü gebelik 2 kızımda tek sabahları bulantı olmuştu bu gebeğilimde son 2 gündür hamd olsun azaldı yok denecek kadar ama ilk aylar mahvolmuştum
O zaman Allah yardımcın olsun canım bende priliamdr kullanıyorum bilmiyorum bırakırsam birşey farkedecekmi benim için velinimetti priliamdr olmasaydı hastanedeydim hergün neyseki azalıyor hamd olsun. 4.cü gebeliğin isteyerek mi olmuştu canım maşallah eşiminde 4 çocuk hayali ben çok uzağım o hayale amaCanım benim 4.cü gebelik . Erkek ve kız hamilelik fark etmeksizin mide bulantım doğuma kadar devam ediyor maalesef .
Canım spiral ile hamile kaldım . Yani planda bile yoktu . Tam bir süpriz oldu bize . Sağol canım Rabbim yardımcımız olsun . İlaç falanda kullanmıyorum şuan eğer Türkiye’ye gelirsem kötü olursam yazdırırım .O zaman Allah yardımcın olsun canım bende priliamdr kullanıyorum bilmiyorum bırakırsam birşey farkedecekmi benim için velinimetti priliamdr olmasaydı hastanedeydim hergün neyseki azalıyor hamd olsun. 4.cü gebeliğin isteyerek mi olmuştu canım maşallah eşiminde 4 çocuk hayali ben çok uzağım o hayale ama
Uuuu ciddimisiniz çok şaşırtıcı gerçekten Rabbim kolaylık versin canım vardır bir hayır inşallah cennet kapısını açarlar evlatların sana ana olmak zor helede 4 evlat, Allah her birini Salih ve Saliha eylesin inşallahCanım spiral ile hamile kaldım . Yani planda bile yoktu . Tam bir süpriz oldu bize . Sağol canım Rabbim yardımcımız olsun . İlaç falanda kullanmıyorum şuan eğer Türkiye’ye gelirsem kötü olursam yazdırırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?