gebito Bu arada 900 gr ne ki? 7 kilo verdim hamileligim basindan beri. Hicbir sey yiyemiyorum hala bulantim gecmedi. Iki.gecedir safra kusuyorum. Bebek iyi cok sukur.
Ben de durduk yere 1 kg vermişim ama çok hızlı almıştım zaten. Şu an yine başlangıçtan 1 kg fazlayım. İnsan kilo verdiğine bi tek bu durumda sevinmiyor galiba. Ama içim rahat bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum Allah’ın izniyle. Bunlar normal.
benim bulantım az ama, yiyorum herşeyi, hem de aylardır yemediğim kadar karbonhidrat, tatlı yiyorum, su içişim de eskiye göre az. Yani kilo vermeme neden olabilecek hiç bir şey yok. Ama çok şükür benim vesvesem, bebeğimin kalp atışları güzel :) çok geçmiş olsun size, umarım en kısa zamanda azalır bulantınız
Çok teşekkürler. Doktorum en başta çok güzel anlattı. Hipnoz anlatıldığı gibi kişinin uyku hali, kendini bilmemesi, hatırlamaması değil dedi.Hipnozu cok merak etmisimdir hep ama zaten azicik aklim var onu da kacirirsam nolur diye cesaret edemiyorum. Degisik bir tecrubeymis paylastigin icin sagolSifa olsun.
Ben de ikinci hamileliğimde çok rahattım. Sonra talihsizlikler yaşadım. Şimdi kendimi sıkmamaya çalışıyorum ama bugun evham yaptım, korktum. İnşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğim, doktor bu sağlıklı bir bebek, normal bir hamilelik desin o zaman içim rahat edecek.Yavruyu kucağına aldığında tüm bunlar unutulur gider inşallah . Günümüz hamilelikleri ne yazık ki böyle evhamlarla geçiyor .Çok güzel bir dönem ama keyifli keyifli geciremiyoruz bende öyleyim 2.bebek bu ,biraz daha rahatım ama ilkinde kafayı yemek üzereydim.
Hiç Bir şey anlamıyorum ama bana kız gibi geldiMerhaba benimki de 11+2
yorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 2886323 Eki Görüntüle 2886322 Eki Görüntüle 2886323
Narin bir kız çocuğu benceMerhaba benimki de 11+2
yorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 2886323 Eki Görüntüle 2886322 Eki Görüntüle 2886323
Merhaba ben kendisine evde magnezinc olduğundan bahsettim 2 kutu kadar. Kendisi de içebilirsin dediMerhaba doktorunuz magnezyum olarak ne verdi?
Genstar diye bir firmaya yaptırdım ben doktorun tavsiye ettiği birkaç yerden biriydi. Fiyatı da diğerlerine göre uygundu. Baby seq genişletilmiş panel diye bir türünü yaptırdık. Sadece trizomi değil birçok şeye bakıyorlar. Kanı da karar verip telefon ettikten bir iki saat sonra hemşire gelip evde aldı, sonuç 11 günde çıktı. Memnun kaldım.Arkadaşlar bana nifty yaptırmam İçin firma önerir misiniz ? İstanbuldayım
Merhaba bende hypnobırthıng ile ilgilenıyorum...İlk bebeğimi normal doğumla dunyaya getirdim bu da dilerim aynı şekilde olur...Bu öğreti ile beraber aslında kafamda bilmeden doğru yaptıklarımı ve yanlış kodladıklarımı farkına varıyorum....İsterseniz kitabı inceleyin siz de nette var...Çok teşekkürler. Doktorum en başta çok güzel anlattı. Hipnoz anlatıldığı gibi kişinin uyku hali, kendini bilmemesi, hatırlamaması değil dedi.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin? Bebiş nasıl en son nasıldı ultrasonda gördüğünüzdeKızlar selam, bazılarınızın bildiği gibi kusmalarla başım dertteydi. Son zamanlarda günde 10 dan fazla kusmaya başladım, pzt günü şiddetli kusmadan sonra kan boşaldıyüreğim yerinden çıktı, düşük yapıyorum sandım, hemen apar topar hastaneye geldik. Bebekte çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Biraz güçsüz kalmış dedi doktor. 3 gündür serumlar yiyorum ilaçlar alıyorum. Şuan herşey yolunda Kanama gebelikte olabilirmiş normalmiş. Tabi baktırmakta fayda var. Yaşayan arkadaşlara bilgi babında yazayım dedim.
Anlamadım bu yöntemlemi normal doğurdunuz?Merhaba bende hypnobırthıng ile ilgilenıyorum...İlk bebeğimi normal doğumla dunyaya getirdim bu da dilerim aynı şekilde olur...Bu öğreti ile beraber aslında kafamda bilmeden doğru yaptıklarımı ve yanlış kodladıklarımı farkına varıyorum....İsterseniz kitabı inceleyin siz de nette var...
Merhaba, hipnozla bu korkularinizin ustesinden gelmeye calismissiniz zaten ve umarim da gelmissinizdir ama yine de kilo alma konusunda ben kendi tecrubemi anlatayim. Benim onceki gebeligimde 20. Haftadan itibaren bebek buyumemeye basladi plasentasi gelismedigi icin. Ben de kaybettim bebegimi, 27+5te dogum yaptim ama gelisimi sanki 22 haftalik bebek gibiydi. Tum bu 7 haftalik bebegin bir turlu buyumedigi surecte ben kilo almaya devam ettim. Hatta dikkat edeyim dememe ramen 2 haftada 1 kilo fln aliyodm. Demem o ki hicbi alakasi yok bence. En azindan icinize kurt duserse bunu da hatirlayin.Yememde içmemde hiç bir sorun olmadığı halde 900gram vermişim. Bu sabah tartılınca ağlamaya başladım. Doktoru arayıp randevusuz gittim. Şükür kalp atışları var. Daha önce kaybettiğim gebeliklerimde hiç kilo almamıştım o nedenle kilo almamak beni rahatsız ederken bir de üstüne kilo vermiş olmak çok korkuttu. Tabi kilo hamilelikle alakalı değil ama benim kötü yaşanmışlıklarım var o yüzden zihnim korkuya meyilli.
Bu korkularımdan kurtulmak için hipnoz terapisi görmeye başladım. Terapiden sonra mide bulantım azaltı. Tabi kirli zihnim bunun da arkasında acaba hamileliğimde sorun mu oldu da bulantım azaldı diye vesvese veriyor.
İlk hipnoz deneyimim. O kadar ilginç ki. İkinci seansta daha önce yaptığım erken doğumun kasılmalarını hissettim rahmimde. Yani 10 ay öncesine gitti bedenim. Psikoloğum hipnozun inanç ile ilgili olduğunu söylemişti, ben çok inanarak gittim ve bedenimde de etkilerini hissediyorum. Umarım faydasını da görürüm.
Merhaba, kitabın adını veya linkini paylaşır misiniz lütfenMerhaba bende hypnobırthıng ile ilgilenıyorum...İlk bebeğimi normal doğumla dunyaya getirdim bu da dilerim aynı şekilde olur...Bu öğreti ile beraber aslında kafamda bilmeden doğru yaptıklarımı ve yanlış kodladıklarımı farkına varıyorum....İsterseniz kitabı inceleyin siz de nette var...
Çok geçmiş olsun size de allah bir daha göstermesin. Biliyorum hiç bir ilgisi yok ama sorun genel korkum. Benim de ilk kaybımda mide bulantımda hiç azalma olmamıştı ama bebek 2 hafta geride görünüyordu. O nedenle hiç bir şey garanti değil diye düşünüyorum.Merhaba, hipnozla bu korkularinizin ustesinden gelmeye calismissiniz zaten ve umarim da gelmissinizdir ama yine de kilo alma konusunda ben kendi tecrubemi anlatayim. Benim onceki gebeligimde 20. Haftadan itibaren bebek buyumemeye basladi plasentasi gelismedigi icin. Ben de kaybettim bebegimi, 27+5te dogum yaptim ama gelisimi sanki 22 haftalik bebek gibiydi. Tum bu 7 haftalik bebegin bir turlu buyumedigi surecte ben kilo almaya devam ettim. Hatta dikkat edeyim dememe ramen 2 haftada 1 kilo fln aliyodm. Demem o ki hicbi alakasi yok bence. En azindan icinize kurt duserse bunu da hatirlayin.
Ben canım ağzımda sanki hap çiğnemişim gibi avcılık var bazen zehir gibi bazen hafif oluyoryaa ağızda acı tat ve aşırı tükürk salgısı yaşayanlar var mı acabaa? Anneme çevremdekilere vs soruyorum, hiç benim kadar cefa çeken yok belirtilerde, bi ben miyim acaba böyle olanneyse ki bulantılar azaldı
Yok bu yöntemden haberdar bile değildim ama kendi kafamda birçok şeyi aslında bu öğretiye göre yapmışım okuyunca farkına vardım...Şimdi daha büyük bir farkındalıkla kendımı hazırlamaya çalısıyorum o mucızevı ‘ an’ lara....Linki burda; Yeniden Yönlendirme BildirimiAnlamadım bu yöntemlemi normal doğurdunuz?
Canım ben de iki firma arasında kaldım sen neye göre göre karar verdin biran önce karar vermem lazım ikili sonucum yüksek riskli çıktıİstanbul'dayim Genoks ve Eurofins ile görüştüm.Fiyat aralığı 3000-3400 arasi fiyat verdiler.Cinsiyeti rapora yazmıyorlar ama bilgi veriyorlar.Doğruluk oranları da yüksek bayağı . İstanbul ise sizin de temsilcilerin adını verebilirim görüşürsün.
Para tuzağı olarak görmüyorum da keşke bu tarz testler daha makul olsa da herkes yaptırabilse.En azından bebek ile ilgili kararı ona göre verebilirler.
Amniyosentezi de yaptırmaktan korktuğum için ki doktorumda riskli dedi zaten .En uygun fetal DNA .
Velhasıl Genoks 73 parametreli olanda karar kıldık.Lafı çok uzattım ama .
Canım merhaba ben de acilen nifty yaptırmalıyım. Genoks ve eurofins arasında kaldım sen neye göre karar verdin? Yardımcı olursan sevinirimFetal DNA için 4 merkezden fiyat bilgisi aldım 3200-4000 arasında verilen fiyatlar.Merkezlerin adını isterseniz paylaşırım sizinle
Ben Eurofins te karar kıldım . Acıbadem ve Memorial grubunun da genetik tahlillerin çalışıyorlarmış.Şimdilik kararımız bu yönde olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?