- 1 Haziran 2018
- 5.336
- 16.380
- 248
Bende hatırlamıyorum öncesinde olup olmadığınıİkisinde de oldu
3 aydır böyleyim ağzıma sürekli bir şeyler atmaktan şişmeye başladım.yaa ağızda acı tat ve aşırı tükürk salgısı yaşayanlar var mı acabaa? Anneme çevremdekilere vs soruyorum, hiç benim kadar cefa çeken yok belirtilerde, bi ben miyim acaba böyle olanneyse ki bulantılar azaldı
Çook büyük ihtimalle kaygılarınız boşuna. İkili testi 14. Haftanın sonunda yaptırmak zaten yanlış. İçiniz rahat edecekse genetik test yaptırın. Onun için de çok geç kalmayın. Geciktiği zaman testin güvenirliği azalıyor.Arkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
Şimdi arkadaşlar ben 12. Haftada ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarında risk düşük çıktı. Sadece free beta hcg Mom değeri düşük çıktığı İçin doktorum sorun olmaz sadece daha sık değerlendirilmen gerekiyor demesine rağmen içim içimi yediği için 14. Haftanın son gün bir daha ikili test yaptırdım. İkinci test sonucu benim için adeta bir şok ve hayal kırıklığı oldu. Başka bir hastanede yaptırdığım ikinci test sonucunda free beta hcg Mom değeri normal çıkmasına rağmen bir anda trisomy 18 değeri 155/1 kadar yüksek riskli çıktı. Ben bunu görünce şok oldum tabi. Doktor keşke ikinciyi yaptırmasaydın kuyuya taş atmış oldun dedi mecburen nifty testi yaptıracağız. Korkular denizinde sürükleniyoruz eşimle beraberşimdi iki test sonucunu da buraya yüklüyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz çok korkuyorum.
Bence de 14. haftanin sonunda yaptırdığın icin degerler yanıltıcı olabilir. Sonuçta diger testte sonuçların gayet iyi cikmis. Eger usg’de de endise verecek birsey yoksa kendini bu kadar üzme. Yine genetik test yaptir ama stres yapıp kendini ve bebegini yipratmaArkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
Şimdi arkadaşlar ben 12. Haftada ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarında risk düşük çıktı. Sadece free beta hcg Mom değeri düşük çıktığı İçin doktorum sorun olmaz sadece daha sık değerlendirilmen gerekiyor demesine rağmen içim içimi yediği için 14. Haftanın son gün bir daha ikili test yaptırdım. İkinci test sonucu benim için adeta bir şok ve hayal kırıklığı oldu. Başka bir hastanede yaptırdığım ikinci test sonucunda free beta hcg Mom değeri normal çıkmasına rağmen bir anda trisomy 18 değeri 155/1 kadar yüksek riskli çıktı. Ben bunu görünce şok oldum tabi. Doktor keşke ikinciyi yaptırmasaydın kuyuya taş atmış oldun dedi mecburen nifty testi yaptıracağız. Korkular denizinde sürükleniyoruz eşimle beraberşimdi iki test sonucunu da buraya yüklüyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz çok korkuyorum.
Pipicanlar da iyidir bak hayatına renk katar .Futbol terimleri öğrenirsin ,futbolcuları sayarsınAy benim de bir kızım var yine bir kız evlat geçiyor gönlümden hayırlısıyla
Ama erkek olursa da bir de onu tatmış oluruz diye mutlu olurum.
Her türlü sevineceğim yani sadece merak işte.
Allah hakkıyla anne-babalık yapabilecek herkese nasip etsin inşallah
Kızlar etrafımda herkes erkek bebek bekliyor, hepsi öyle hissediyor. Bir tanesi bile kız demedi. Sende oğlan annesi tipi var diyorlar. O nasıl oluyor bilmiyorum da. Bu olay beni gerdi yalnız kız olsa sevinmeyecekler gibi.
Anneme dün biri sordu kız mı olsa iyi olur erkek mi diye. Annem tabiki erkek dedi. (Ortamda üç kızı var)
Kızlar iyi akşamlar az önce sosyal medyada bir kadın doğum doktorunun video şunu izledim diyorki eğer yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa genelde kız , yumurtlama günü ilişki olursa genelde erkek olurmuş . Cinsiyeti belli olanlar cevap yazın lütfen bu doğrumu
Arkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
Canım öncelikle sen zaten 12. Haftada yaptırmışsın normal gelmiş sonuçların zaten ikili testi için önerilen hafta 11-12 sen 14. Haftada yaptırdığın için böyle çıkmış büyük bir ihtimalle sonucun eğer bir risk olsaydı kesinlikle ilk yaptırdığında da çıkardı bence sakin ol kendinide üzme içinin rahat etmesi için nifty testini de yaptır ama bence güzel sonuç gelecektir.Arkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
Ben güvenip yaptıramam bebeğe bir zararı olursa nerden bileceğiz. Normal insan da bile garantisi yok, yaptırmayı da düşünmüyorum hiçbir zamanKorona aşısı için doktor artık bakanlık 3 aydan sonraki hamilelere onay verdi dedi. Çok şaşırdım. Neye göre verdiler dedim hangi çalışma yapıldı? Endokrin doktorum asla ol diyemem çalışma yok demişti kararı anne verir. Kadın doğumcular şeker gibi öneriyorlar. Tek dediği korona olman daha riskli. Eğer çalışma yoksa hamilelerde daha riskli olasılığını nerden buldunuz? Aşı konusunda çok fazla şüphemi arttırdı bu dırum açıkçası.
Hamile olmasaydım aşı olacaktım.Ben güvenip yaptıramam bebeğe bir zararı olursa nerden bileceğiz. Normal insan da bile garantisi yok, yaptırmayı da düşünmüyorum hiçbir zaman
Ben de, eşimde pandemi de hiç ara vermeden çalıştık hala çalışıyoruz. Sadece yıllık iznimiz oldu onu da seyahat ederek geçirdik. Çok şükür hastalık geçirmedik inşallah bundan sonra da olmayızHamile olmasaydım aşı olacaktım.
Ben de yaptırmayacağım, izindeyim. Doğuma kadar büyük ihtimalle çalışmayacağım.
Ama eşim çalışıyor, umarım hasta olmayız.
Öncelikle hamileliğin verdiği hurafelerini aklından çıkar canım yapılan test sadece bir tarama gerçek doğru kessin sonuç değil benim ilk bebeğimde hata edip yaptırdım benim de sonucum kötü gelmiş ve kendimi yedim bitirdim şuan oğlum yanımda uyuyor ve maşallah Aslan gibi bu bebeğimde test yaptırmayacak dedim. Ultrasona girdin mi? Bebeğin ölçümleri nasıl baş popo mesafesi nazal kemik var mı? Ense kalındı kaç çıktı bunlar daha önemliArkadaşlar merhaba lütfen bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen eğer okuyorsanız boş geçmeyin ufacık da olsa bir fikriniz varsa belirtin çünkü sabahtan beri çok kötüyüm zor nefes alıyorum.
İlk ben sallayayım kız diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?