Söylenir. Artık herşeyi bellidir. Bende kızlar teker teker cinsiyetleri öğrenince dayanamadım çarşambaya randevu aldım inşallah bet bişey söyler aslında 15-16 haftamda gidicektim kesin söylesinler diye. Şimdi 13+3 de gidicem . Bide nezle oldum ben nolur nolmaz bi gidip göreyim dedim. En son 9 haftalıkken gitmiştim .
Yok bu yöntemden haberdar bile değildim ama kendi kafamda birçok şeyi aslında bu öğretiye göre yapmışım okuyunca farkına vardım...Şimdi daha büyük bir farkındalıkla kendımı hazırlamaya çalısıyorum o mucızevı ‘ an’ lara....Linki burda; Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Trisomy 1/155 çıktı çok kötüyüm canım sabahtan beri ağlıyorum yalnız ben 14. Haftanın som günü yaptırmıştım acaba bu mu etkiledi bilemiyorum... nifty yaptırcam
Kızlar valla bende de bu hafta kasık ve bel ağrısı var korkuyorum valla gerçi cuma kontrolde bi sorun yoktu ama yinede tedirgin oluyorum acaba genisliyor karın da ondan mı böyle oluyor
Kızlar valla bende de bu hafta kasık ve bel ağrısı var korkuyorum valla gerçi cuma kontrolde bi sorun yoktu ama yinede tedirgin oluyorum acaba genisliyor karın da ondan mı böyle oluyor
Bugün itibariyle bende de kasik agrisi basladi carsamba randevum var bel agrim hep vardi ve doktor cok Normal dedi kasik agrisi sanirim rahim.buyudugu icin oluyor
Merhaba fotoğrafı yorumlayabilir misiniz? 12+3 haftalık doktor henüz çok erken dedi. 2 hafta sonra gel dedi ama araya bayram tatili giriyor ondan sonra da şehir dışına çıkmam gerekiyor.haliyle çok merak ediyorum
Bugün itibariyle bende de kasik agrisi basladi carsamba randevum var bel agrim hep vardi ve doktor cok Normal dedi kasik agrisi sanirim rahim.buyudugu icin oluyor
Ya bende biraz tedirgin oluyorum cunku benim annem beni doğurduktan sonra hep düsük yapmıs ve nedeni bulunanamıs bende korkuyorum düsükmü olcak yoksa diye korkuyorum inanılmaz tedirgin oluyorum
Ya bende biraz tedirgin oluyorum cunku benim annem beni doğurduktan sonra hep düsük yapmıs ve nedeni bulunanamıs bende korkuyorum düsükmü olcak yoksa diye korkuyorum inanılmaz tedirgin oluyorum
Allah korusun ayni endiseleri bende yaşıyorum maalesef bir kimyasal gebeligim.oldu her doktor oncesi bi tedirginlik ama kendinizi uzmeyin bu ağrıların normal olduğunu soylemisti doktorum
cinsiyeti belli olan anneler
sizler de bizim gibi isim düşünmeye başladınız mı? eşim harıl harıl isim bulup evdeki tahtaya yazıyor şimdiden 3-5 isim aklımıza yattı bile oğlumuz için
kızımda modern bir isim olsun demiştik ama erkek de sanki daha klasik olsa daha hoş olur gibi bakalım
Allah korusun ayni endiseleri bende yaşıyorum maalesef bir kimyasal gebeligim.oldu her doktor oncesi bi tedirginlik ama kendinizi uzmeyin bu ağrıların normal olduğunu soylemisti doktorum
Söylenir. Artık herşeyi bellidir. Bende kızlar teker teker cinsiyetleri öğrenince dayanamadım çarşambaya randevu aldım inşallah bet bişey söyler aslında 15-16 haftamda gidicektim kesin söylesinler diye. Şimdi 13+3 de gidicem . Bide nezle oldum ben nolur nolmaz bi gidip göreyim dedim. En son 9 haftalıkken gitmiştim .
kızlar gittim şimdi gece gece 16+0’ım belli oldu erkekmiş hiç beklemiyordum hayallerim almayı düşündüklerim hep kız bebek üzerineydi tabi rüyalarım da buna alışmam 2 günümü alır bu arada benim teyzem 14 iken gitmiş ona da benimki gibi kendi doktoru söylememiş, farklı doktoru ona kızken erkek demişler 16’da değişmiş. Bence doktorunuz söylemiyorsa kesinleşmediği içindir. Ben ilk kez farklı doktora gittim ama kendi doktorum ile 2 hafta önce görüşmüştüm belli değil dediğinde. Bugün gittiğim kesin dedi 16 olunca