Söylenir. Artık herşeyi bellidir. Bende kızlar teker teker cinsiyetleri öğrenince dayanamadım çarşambaya randevu aldımKızlar 16.haftama girdim yeni, artık cinsiyet söylenir mi sizce? 14.haftamda belli değil demişti doktor tahmin bile söylememişti. Ne düşünüyorsunuz?
Anladım çok teşekkürlerYok bu yöntemden haberdar bile değildim ama kendi kafamda birçok şeyi aslında bu öğretiye göre yapmışım okuyunca farkına vardım...Şimdi daha büyük bir farkındalıkla kendımı hazırlamaya çalısıyorum o mucızevı ‘ an’ lara....Linki burda; Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Çok geç kalmışsın canım neden o kadar bekledinTrisomy 1/155 çıktı çok kötüyüm canım sabahtan beri ağlıyorumyalnız ben 14. Haftanın som günü yaptırmıştım acaba bu mu etkiledi bilemiyorum... nifty yaptırcam
Bu korkular herkeste varmı acaba yoksa snnde kayıpların varmı canım benim gibi bnmde uzandım dinlendim geçti kaşık batmam inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız yavrularimiziBende çok korkuyorum ya ikili testten ve bebeğime birşey olmasından benimde karın ağrım vardı dün bugün geçti belirtilerime de azalma var
Merhaba herkese
Mide yanmanız var mı hanımlar, varsa nasıl çare buldunuz?
Bende vardı geçen hafta süt içiyordum azıcık. Bir de zencefil çayı iyi geldi bana. Geçmiş olsunMerhaba herkese
7-10 haftalar arası vardı. Ilık süt tost iyi geliyordu bana.
İkisinide deniycem kızlar teşekkür ederimBende vardı geçen hafta süt içiyordum azıcık. Bir de zencefil çayı iyi geldi bana. Geçmiş olsun
Bugün itibariyle bende de kasik agrisi basladi carsamba randevum var bel agrim hep vardi ve doktor cok Normal dedi kasik agrisi sanirim rahim.buyudugu icin oluyorKızlar valla bende de bu hafta kasık ve bel ağrısı var korkuyorum valla gerçi cuma kontrolde bi sorun yoktu ama yinede tedirgin oluyorum acaba genisliyor karın da ondan mı böyle oluyor
ben kıza benzettimMerhaba fotoğrafı yorumlayabilir misiniz?12+3 haftalık doktor henüz çok erken dedi. 2 hafta sonra gel dedi ama araya bayram tatili giriyor ondan sonra da şehir dışına çıkmam gerekiyor.haliyle çok merak ediyorum
Ya bende biraz tedirgin oluyorum cunku benim annem beni doğurduktan sonra hep düsük yapmıs ve nedeni bulunanamıs bende korkuyorum düsükmü olcak yoksa diye korkuyorum inanılmaz tedirgin oluyorumBugün itibariyle bende de kasik agrisi basladi carsamba randevum var bel agrim hep vardi ve doktor cok Normal dedi kasik agrisi sanirim rahim.buyudugu icin oluyor
Allah korusun ayni endiseleri bende yaşıyorum maalesef bir kimyasal gebeligim.oldu her doktor oncesi bi tedirginlik ama kendinizi uzmeyin bu ağrıların normal olduğunu soylemisti doktorumYa bende biraz tedirgin oluyorum cunku benim annem beni doğurduktan sonra hep düsük yapmıs ve nedeni bulunanamıs bende korkuyorum düsükmü olcak yoksa diye korkuyorum inanılmaz tedirgin oluyorum
elbette bellidir cinsiyeti ama bacaklarını kapatır vs göremeyebilir. bu cinsiyetin belli olmadığına gelmez mutlaka tok gidinki bebek hareketli olsunKızlar 16.haftama girdim yeni, artık cinsiyet söylenir mi sizce? 14.haftamda belli değil demişti doktor tahmin bile söylememişti. Ne düşünüyorsunuz?
elbette hatta bayramdan önce yaptıracağım araya bayram girdiği için doktorum geç kalırız dedi 16. haftamda yapılmış olacakMerhaba kızlar üçlü ve dörtlü test düşünüyor musunuz
Allahım sizide korusun hepimizi gerçekren hamilelik baslı basına tedirginlik demek resmenAllah korusun ayni endiseleri bende yaşıyorum maalesef bir kimyasal gebeligim.oldu her doktor oncesi bi tedirginlik ama kendinizi uzmeyin bu ağrıların normal olduğunu soylemisti doktorum
Merhaba bana muzlu süt iyi geliyorMerhaba herkese
Benim doktorum 2 li testin sonucu temiz gelirse 3lü ve 4lü testi yaptırmıcaz demiştiMerhaba kızlar üçlü ve dörtlü test düşünüyor musunuz
Söylenir. Artık herşeyi bellidir. Bende kızlar teker teker cinsiyetleri öğrenince dayanamadım çarşambaya randevu aldıminşallah bet bişey söyler aslında 15-16 haftamda gidicektim kesin söylesinler diye. Şimdi 13+3 de gidicem . Bide nezle oldum ben nolur nolmaz bi gidip göreyim dedim. En son 9 haftalıkken gitmiştim .
elbette bellidir cinsiyeti ama bacaklarını kapatır vs göremeyebilir. bu cinsiyetin belli olmadığına gelmez mutlaka tok gidinki bebek hareketli olsun
elbette hatta bayramdan önce yaptıracağım araya bayram girdiği için doktorum geç kalırız dedi 16. haftamda yapılmış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?