2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Eklentiler

• A45E69C3-F098-4DCF-BF48-F6B3C58178AC.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 34
Not ettim ben de tesekkurler bulantilarim gecer gecmez alip okurum. O kadar ozlesim ki kitap okumayi( su an basim donuyor 1 sayfa bile okusam

Seni anlıyorum, travma çok farklı birşey ama endişelenme. Hamile kaldıgımı öğrendiğimde kilo vermeye çalışıyordum 1 senedir fakat aksine 95 kgydum şuan 75 kgyum o kadar korktum ki doktora dedim doktorumda zaten kızımda önce Allah’ın izniyle bizi kurtardı hayatımızı o yüzden çok güvendiğim kaliteli bir insandır. Ve sen istersen 50 kgya düş çocuk yine kilo alır yine beslenir çünkü o seni sömürüyor senin aldığın kiloyla çocuğun bir ilgisi yok demişti gerçi haklıydı kızımda 5 kg almıştım hamileyken ve kızım 3.600 gram dogmuştu herkes 1 kg anca doğar diyordu. İçini ferah tut her şekilde kilo alır 900 gramda normaldir emin ol dediğim gibi 20 kg verdim biranda 1 ay içerisinde bende inanamıyorum .

Kızlar merhaba nasılsınız sıcaklarla nasıl geçiyor günler. Bugün kasıklarımda ağrı var baskı gibi neden acaba yarın ikili teste gideceğim her muayene öncesi bir stres yaşıyorum korkuyorum birşey olacak diye hep dua edin lütfen

Hamilelikle mi simdi mi verdiniz 20 kilo? Ben de 6-7 kg verdim endiseleniyorum, gun asiri 1 kilo dusuyorum ve gercek anlamda ac geziyorum o yuzden merak ettim.
Ben de ilk hamileligimde toplam 8 kilo aldim ve kizim 3.5 kilo dogmustu cok sukur ama bunda cok ciddi kilo kaybedince korkmuyo degilim.

Dun gece ben de cok siddetli karin kasik agrisiyla uyandim. Ama sanirim benimki bos mideye erik yemekten isyan etti sonunda sindirim sistemim. Benim de yarin ikilinin kan testi sonuclari cikacak ben de merakla bekliyorum. Insallah senin de guzel gelir

Benim iştahım çok. Normalde de çok yerdim ama sindirim sistemim iyi çalışırdı.
Şimdi doğru düzgün çalışmıyor sürekli kilo alıyorum moralim bozuluyor. 10 günde 1 kilo almışım. Bu ay 1 kilo alırım diye hesap ediyordum. Yemeyeceğim bu gidişle
Gaz da var bağırsaklarım da çalışmıyor iyice şişti karnım hareket edemiyorum.

Bnm kasiklarimda baskı var gibi neden anladım yaza denk geldi ilk üç ayımız ondan mı hepimiz böyleyiz anlamadım inşallah sonuclarin iyi çıkar cnm ben dha yarın gidiyorum

Bende çok korkuyorum ya ikili testten ve bebeğime birşey olmasından benimde karın ağrım vardı dün bugün geçti belirtilerime de azalma var

Aynıyız bende öyleyim dikkat ettiğim halde sisiyorum iyice .Yaza denk gelmemiz de cabası

Not ettim ben de tesekkurler bulantilarim gecer gecmez alip okurum. O kadar ozlesim ki kitap okumayi( su an basim donuyor 1 sayfa bile okusam
İnşalllah sıkıntılarınız geçer keyifle okursunuz kafamızda birçok pencere açıyor algılarımız değişiyor doğuma doğruda konuşur paylaşırız

Burnum tıkalı benim de ya nezle gibi bişey oldum başka bişeyim yok hemen kötüye yordum covit miyim diye benden başka kimse de de bişey yok bide heralde covitsem de böyle geçirmek güzel ama değilim muhtemelen bu haftalarda olıyormuş burun tıkanıklığı bugün baya azaldı hatta

Hamilelikte hormonlara bağlı konkalar şişiyor su Çek bol bol tuzlu su da olur normal su da

Merhaba, daha önce 2 genetik kaybım olduğu için hamileliğimin başında doktorum cvs önerdi. Şimdi sizlerin paylaşımlarınızı okuyunca neden fetal dnayı direk sildik acaba diye düşünmeye başladım. Bu hafta arayıp doktorla konuşacağım.
Bebeklermden biri trisomy 22idi ama mesela o bebekte kalp atısı hiç yakalanamamıştı. Yani sorun varsa ultrasonda çoğunlukla belli ediyor ve doğa da sonra işini yapıyor bir şekilde. Hiç kürtaj olmadım, düşüklerim geç oldu malesef ama çok şükür bana hiç karar verme stresi yaratmadan oldu.

Sizlerden bu testleri araştıranlar var o nedenle size sormak istiyorum. Hangi şirketlerin sayfalarını inceleyeyim? Tüm 46kromozomu da raporlayan bildiğiniz güvenilir test var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…