2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cnm niye kendini bosuna strese sokuyosun ki bebegini de strese sokuyosn dr sana daha sik takip edicez dedi diye kafana gore bi test daha yaptirman yanlis olmus. Rahat olmak onemli bu donemde. Bak T tulperde nin de biyokimyasal riski yuksek cikmis doktor 20den once gel demis 18de kontrole gidecekmis senin gibi bi daha test yaptirmamis. Hamileligin her doneminde bi problem cikabilir onemli olan sakin kalmak. Icine sinsin diye nifty test yaptir ama icini de rahat tut. Vucudunda bi mucize gerceklesiyo, bu da tamamen Allah'a bagli. Sen onlemini al gerisini Allaha birak. Olacaksa naparsan yap olur, saglikli olacagi varsa da naparsan yap yine saglikli olur. Uzulmek sadece bebegini strese sokar

Keşke 2.yi yaptırıp da boşuna aklını bulandırmasaydın.
Stresli bi yapın var belli bence yaptır nifty i için rahat etsin madem.
Ama bence hiçbir sorun yok bebeğinde.

Benimkini ekliyim örnek olsun buna benzer sonucu olanlara.
Yaş ve biyokimyasal riskim yüksek kategorisinde
Ama işin içine ultrason ölçüleri girince kombine riskim düşük çıktı
Yani tüm bunlara rağmen doktor nifty amniyosentez ya da benzeri bi test önermedi
Adı üstünde tarama testi, asla tanı değil
Kaldı ki 1/10 olsa bile yüzde 90 sağlıklı bebek doğurma şansın var
Benim doktorum gayet güzel açıkladı içim ferah, ha aklımı kurcalar doğuma kadar rahat edemem diyenler elbet yaptırsın nifty

Valla benim doktorumda cok öneriyordu ama ben istemedigmi söyledim oda bana cok dikkat et izole ol o zaman dedi bende tamam dedim arkadaş ben anlamıyorum normalde bi bulantı ilacını verene kadar bile zat zor veriyolar aşıyı takır takır öneriyolar pes

Merhaba kızlar şimdi doktorum, progestan ve proluton iğnesi verdi kullanıyorum yanındada vifolic vermiş ama bu vifolic denilen ilaç aşırı migdemi bulandırdı kullanan var mı nasıl yapsam bulanmaz mecbur mu bu ilaç çözemedim

Onu bilmiyorum ama iğneyle, progestanı bende kullandım faydasını gördüm. Progestan mide bulantısı ve baş dönmesi vs yapmasın diye vajinal yoldan al dedi. Vifolic mide bulantısı yaptıysa doktorunu ara söyle bence bi fikir verir

Kızlar bisi sorabilir miyim? Cinsel iliskiyi doktorumuz ilk uc ay yasaklamıştı. Ama sonrasında yine de bir riski olmaz degil mi?

Kızlar bisi sorabilir miyim? Cinsel iliskiyi doktorumuz ilk uc ay yasaklamıştı. Ama sonrasında yine de bir riski olmaz degil mi?
Sonrasında normal düzene geçebilirsiniz demişti benim doktorum. Düşük tehlikesi büyük oranda bittiği için sakıncası yoktur bence de. Biz eski düzene döndük mesela.

Zaten kanamam çok aşırı derecede arttı o yüzden, hastahaneye gitmek durumunda kaldım yatış verildi sanırım yatacagım, bebekte birşey yok ama iç kanama ve dış kanama var diyor doktor ne oluyor anlamıyorum korkmaya başladım.

Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak iyi düşün

Yememde içmemde hiç bir sorun olmadığı halde 900gram vermişim. Bu sabah tartılınca ağlamaya başladım. Doktoru arayıp randevusuz gittim. Şükür kalp atışları var. Daha önce kaybettiğim gebeliklerimde hiç kilo almamıştım o nedenle kilo almamak beni rahatsız ederken bir de üstüne kilo vermiş olmak çok korkuttu. Tabi kilo hamilelikle alakalı değil ama benim kötü yaşanmışlıklarım var o yüzden zihnim korkuya meyilli.
Bu korkularımdan kurtulmak için hipnoz terapisi görmeye başladım. Terapiden sonra mide bulantım azaltı. Tabi kirli zihnim bunun da arkasında acaba hamileliğimde sorun mu oldu da bulantım azaldı diye vesvese veriyor.
İlk hipnoz deneyimim. O kadar ilginç ki. İkinci seansta daha önce yaptığım erken doğumun kasılmalarını hissettim rahmimde. Yani 10 ay öncesine gitti bedenim. Psikoloğum hipnozun inanç ile ilgili olduğunu söylemişti, ben çok inanarak gittim ve bedenimde de etkilerini hissediyorum. Umarım faydasını da görürüm.

Hipnozu cok merak etmisimdir hep ama zaten azicik aklim var onu da kacirirsam nolur diye cesaret edemiyorum. Degisik bir tecrubeymis paylastigin icin sagol Sifa olsun.

gebito Bu arada 900 gr ne ki? 7 kilo verdim hamileligim basindan beri. Hicbir sey yiyemiyorum hala bulantim gecmedi. Iki.gecedir safra kusuyorum. Bebek iyi cok sukur.
Ben de durduk yere 1 kg vermişim ama çok hızlı almıştım zaten. Şu an yine başlangıçtan 1 kg fazlayım. İnsan kilo verdiğine bi tek bu durumda sevinmiyor galiba. Ama içim rahat bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum Allah’ın izniyle. Bunlar normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…