Enfeksiyon için
Toz suya karıştırılan bir şey vermişti. 2 ay önce geçti gibiydi ama yine sanki enfeksiyon var gibi hissediyorum.Doktor verdiyse bildiği vardır.
Canım bende şase kullanmıştım tek kullanimlik bir hafta gecti gibi oldu sonra yine basladi anlıyordum bu hafta iyice kötü oldum
Sende ilerlemeden git tahlil yaptir mutlaka
Canım bende şase kullanmıştım tek kullanimlik bir hafta gecti gibi oldu sonra yine basladi anlıyordum bu hafta iyice kötü oldum
Sende ilerlemeden git tahlil yaptir mutlaka
Şimdilik 3 litreye yakın su içiyorum belki geçer diye. Şu an kötü değilim ama yine bir his var gibi Ürolojiye mi gitsem bu sefer . Daha ayrıntılı inceler mi
Yalniş hatirlamorsam sitede Dontsay
di galiba çok kanamam var diyordu hastaneye yatiralacakti en son . İnşallah iyi olmuştur her şey aklım onda kaldı . Yazmıyor ne zamandır
Şimdilik 3 litreye yakın su içiyorum belki geçer diye. Şu an kötü değilim ama yine bir his var gibi Ürolojiye mi gitsem bu sefer . Daha ayrıntılı inceler mi
Ben gittim prof du üstelik indirim yapamayız falan diye hatta sekreter hava yaptı bide prof doktor bey diye ayni kadın dogumcunun verdiği ilaci verdi surekli tekrarlıyor dedim yine tekrarlarsa gel bitkisel ilac vereceğim dedi yine muayene ucreti ödeyeceğiz yine o sıkıntıları yaşayacağız illa ki yani yine ağrıyor bacaklarım su içmeye çalışıyorum bakalım karnım agrirsa emin olacağım yine geldiğine gideceğim ama yıldım artık iki kutu antibiyotik kullandım bağırsaklarım bozuldu hic te bisey yapmadılar sinir oldugumla kaldım
Ben gittim prof du üstelik indirim yapamayız falan diye hatta sekreter hava yaptı bide prof doktor bey diye ayni kadın dogumcunun verdiği ilaci verdi surekli tekrarlıyor dedim yine tekrarlarsa gel bitkisel ilac vereceğim dedi yine muayene ucreti ödeyeceğiz yine o sıkıntıları yaşayacağız illa ki yani yine ağrıyor bacaklarım su içmeye çalışıyorum bakalım karnım agrirsa emin olacağım yine geldiğine gideceğim ama yıldım artık iki kutu antibiyotik kullandım bağırsaklarım bozuldu hic te bisey yapmadılar sinir oldugumla kaldım
Evet kîzlar cok tesekkur ederim. Baska bi dr a gosterdim gayet guzel duruyor dedi
Yas riski tek basina birsey anlam ifade etmiyormus
Benim gibi idrar yolu enfeksiyonundan muzdarib olan var mi? Augmentin yazmis kullanabilirisn dedi ama 1000 mg İcim hic rahat degil
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin cok guzel bir formül var. Eczaneden nioli yagı alıyorsunuz. Taharet suyunuza her tuvalette1 litre suya 10 damla damlatıyorsunuz. İc çamaşırınıza da bir damla damlatıyorsunuz. Cok iyi geliyor Aanemoniasp
Yani hamileyken de tehlikeli bence doğumda enfeksiyonla doğum yapmak daha tehlikeli ama hiç umursamıyor doktorlar cok enteresan sürekli cok normal tekrarlanması gebesiniz diyor
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu icin cok guzel bir formül var. Eczaneden nioli yagı alıyorsunuz. Taharet suyunuza her tuvalette1 litre suya 10 damla damlatıyorsunuz. İc çamaşırınıza da bir damla damlatıyorsunuz. Cok iyi geliyor Aanemoniasp
Kızlar kendi böbreklerinizede mutlaka baktırın büyüme var mı diye. Ben ilk gebeliğimde neler çektim bi Allah bide ben biliyorum. Çok kötü bişey sürekli enfeksiyon oluyordum böbreğim ağrıyordu. İşin kötü yani ilk gebeliğinde yaşayan hep yaşarmış. Yinede dua ediyorum olmasın diye. Böbrek büyümesi bebeğin böbreğe baskı sonucu oluyor doğumdan sonra geçiyor. 16. Haftamda tespit ettiler büyümeyi 27 de ağrılarım enfeksiyonlarım başlamıştı. İdrar yolu enfeksiyonları okuyunca anılarım depreşti.
Kızlar koku hassasiyeti geçen var mı, geçti rahatladım artık diyen? Ne zaman geçiyor bu koku hassasiyeti hala geçmedi bende Doğuma kadar sürmüyordur inşallah. Çok sevdiğim yumuşatıcıların kokusuna bile tahammülüm yok