2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba
Hayır malesef ozellıkle yumusatıcı kokusu ile esimin kullandıgım Sampuan ve parfum ölduruyor benı resmen yaklaşmak ıstemıyorum neysek saöpuanı degıstırdı parfum de yanımda sıkmıyor ama kalıyor yıne de koku.
Ben ılk hamılelıgımde lavobo gorunce kusuyorum 9 ay gözüm kapalı yüzümü yıkayıp dıs fırcaladım sımdı dr klozet gorunce öğrüp kusmaya baslıyorum bu hamılelıkte de gozum kapalı sıfona basıyorum

benim eger midem bulaniosa gozumu kapamam yetmiyo klozetin orda oldugunu bilmek yetiyo kusmama.. bence beyinden artik kusabilirsin sinyali fln gidio o an tutamiosn

Cok teşekkür canîm bunu daha oncede duymuştum
Mutlaka deneyeceğim bir araştırayım sorayım eczaneyede

Hamileliğin bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim, benimde ilk hamilelik

Benim bakildi böbrek ultrasonuna nasıl farketmistiniz siz

Senede iki kere duzenli olurdum Kac senedir tekrarlamıyordu
Diger hamileliklerimde sorun yaşamamıştım
Allahım ins gecer
Ben olmuştum 2 sene önce hep tekrarladı bir tanıdığım Azosilin tablet önerdi tam sistit ilacı diye onu kullandım 3 gün sonra direk rahatlatıyor fakat bu Antibiyotik olduğu için gebelik de kullanılmaz belki . Ben yine size fikir olur diye söyledim gebelikten sonra

Pembe yumoş kokusunu cooook severdim şimdi nefret geldi .Eşimin çok sevdiği benim sevmediğim bir kokusu var o şu an çok cazip geliyor ilk hamilelikte hiç olmadı böyle şeyler ama olanların dediği kalıcı hale geliyormuş bu tarz şeyler yani kokuyu sevmiyorsan bir daha sevemiyormuşsun

Hamile kaldığın zamanlar en çok hangi kokuyla hasır neşir olursak o kokudan tiksiniyoruz sanki ben onu hissettim bu hamileleigimde her hafta pazara gidiyordum sebze meyve almaya biber domates sogan kokusuna asla dayanamıyorum mesela esim zaten hep kokuyor bence her hamileleigimde bu böyle

Kızlar günaydın Çok garip bir rüya gördüm dün gece. Rüyamda kız bebek doğuruyorum ama sanki 1 yaşında kocaman. Eşim de var yanımda. Bebeğe daha çok erken senin anne karnında olman lazım diyoruz. Karnıma girmek istemiyor. İkna etmeye çalışıyoruz. Neyse sonra geri karnıma giriyor. Bu arada doktor kesin erkek demişti İlk defa bebekle ilgili bir rüya gördüm o da böyle oldu çok ilginç değil mi

Raporunuzu mutlaka alın yarın öbür gün lazım olur gene düşük tehlikem olmadığı için iğne vurulmadim ama üç ay boyunca progestan kullandım. Bu tür vakalarda ilk deneme yanılma yapıyorlar ben kızımdan önceki kaybimda yaşadım 4binlik hap kullandım kayıp ettik kızımda 6binlik kullanınca doktora neden onda da kullanmadım dediğimde deneme yanılma ile anlıyoruz 6bin direk verseydim kanaman olabilirdi kayıp edince pıhtı boyutu yüksek demekki diyip altı binlik başladık dedi çok şükür kızım dünyaya geldi bunda da kızımda olduğu gibi başlayıp devam ediyoruz suanlik sıkıntı yok inşallah ta olmaz umarım snde çözüm bulursun canim

Yalniş hatirlamorsam sitede Dontsay di galiba çok kanamam var diyordu hastaneye yatiralacakti en son . İnşallah iyi olmuştur her şey aklım onda kaldı . Yazmıyor ne zamandır
Merhaba canım evet hastahaneye yattım kanamam durduruldu fakat bütün değerlerim düştü 4 gün sadece kafam döndü tüm vücudum felçli gibiydi şimdi yürüyebiliyorum fakat belimde ve ellerimde sorun var yazmakta güçlük çekiyorum çok zor geçiyor hamilelik aşırı ağrılı ve acılı gitelman sendromu hastası oldugumdan hamileyken ilaçlarda alsam magnezyum potasyum yetmiyor çocuk aldıgı için bana durumum kötüleşiyoruz inşallah toparlanırım korkunç zamanlardayım

Benim bakildi böbrek ultrasonuna nasıl farketmistiniz siz
Bana böbrek büyümeniz var dendi sadece o an idrak edemedim taa ki ağrılarım başlayana kadar. Bu bebeğin ayrıntılı ultrason zamanı varya organlarına bakıldığı orda göründü. Ben ilk bebeğin sandım meğer benimmiş.

Ayyy bide doğuyormuş ki kız . Eşimde bende hep kız görüyoruz rüyalarımızda ama geçen %80 erkek deyince bacak arasınıda bizzat görünce pek ümidim kalmadı .

Bebege ayrıntılı ultrasona girdigimizde belli oluyor mu canım? Valla durumum hic ic acici degil
Benim babamda bobrek hastası
Tek bobrekle yaşıyor korkmaya basladım iyiden iyiye

Birde antibiyotik oldugunicin illaki dr un yazması gerekiyor
Teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun benimde aklıma takılmısti sürekli tekrarlayinca enfeksiyon ama bakılınca ultrasonda rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…