Ttulperde
tahminin doğru çıktı canim cok kesin olmamakla birlikte yinede kiz dedi doktor bugün cinsiyetine nasıl sevindirik oldum hastaneden bulutlarda yürüyerek ciktim
Raporunuzu mutlaka alın yarın öbür gün lazım olur gene düşük tehlikem olmadığı için iğne vurulmadim ama üç ay boyunca progestan kullandım. Bu tür vakalarda ilk deneme yanılma yapıyorlar ben kızımdan önceki kaybimda yaşadım 4binlik hap kullandım kayıp ettik kızımda 6binlik kullanınca doktora neden onda da kullanmadım dediğimde deneme yanılma ile anlıyoruz 6bin direk verseydim kanaman olabilirdi kayıp edince pıhtı boyutu yüksek demekki diyip altı binlik başladık dedi çok şükür kızım dünyaya geldi bunda da kızımda olduğu gibi başlayıp devam ediyoruz suanlik sıkıntı yok inşallah ta olmaz umarım snde çözüm bulursun canim
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah daha yeni oldugu icin doktorumla görüsemedim galiba benimde öyle oldu yüksek geldi ilac bakalim sonuc bulabilirim insallah cok aci allahim hic kimseye evlat acisi vermesin tesekkür ederim cevabin icin
Merhaba canım evet hastahaneye yattım kanamam durduruldu fakat bütün değerlerim düştü 4 gün sadece kafam döndü tüm vücudum felçli gibiydi şimdi yürüyebiliyorum fakat belimde ve ellerimde sorun var yazmakta güçlük çekiyorum çok zor geçiyor hamilelik aşırı ağrılı ve acılı gitelman sendromu hastası oldugumdan hamileyken ilaçlarda alsam magnezyum potasyum yetmiyor çocuk aldıgı için bana durumum kötüleşiyoruz inşallah toparlanırım korkunç zamanlardayım
Merhaba canım evet hastahaneye yattım kanamam durduruldu fakat bütün değerlerim düştü 4 gün sadece kafam döndü tüm vücudum felçli gibiydi şimdi yürüyebiliyorum fakat belimde ve ellerimde sorun var yazmakta güçlük çekiyorum çok zor geçiyor hamilelik aşırı ağrılı ve acılı gitelman sendromu hastası oldugumdan hamileyken ilaçlarda alsam magnezyum potasyum yetmiyor çocuk aldıgı için bana durumum kötüleşiyoruz inşallah toparlanırım korkunç zamanlardayım
Ayyy bide doğuyormuş ki kız . Eşimde bende hep kız görüyoruz rüyalarımızda ama geçen %80 erkek deyince bacak arasınıda bizzat görünce pek ümidim kalmadı .
Bebege ayrıntılı ultrasona girdigimizde belli oluyor mu canım? Valla durumum hic ic acici degil
Benim babamda bobrek hastası
Tek bobrekle yaşıyor korkmaya basladım iyiden iyiye
Kızlar günaydın Çok garip bir rüya gördüm dün gece. Rüyamda kız bebek doğuruyorum ama sanki 1 yaşında kocaman. Eşim de var yanımda. Bebeğe daha çok erken senin anne karnında olman lazım diyoruz. Karnıma girmek istemiyor. İkna etmeye çalışıyoruz. Neyse sonra geri karnıma giriyor. Bu arada doktor kesin erkek demişti İlk defa bebekle ilgili bir rüya gördüm o da böyle oldu çok ilginç değil mi
Merhabalar,
Gebelikte nabız yüksekliği veya kalp çarpıntısı yaşayan var mı? 15+2 deyim. Ara ara nabzım yüksek gibi geliyordu çok önemsemedim. Gebelikte yükselebiliyormuş. Bugün daha da arttı saydım 124 nabzım. Normal mi acaba, doktora gideceğim. Size de sormak istedim.
Eşim kız istiyordu belki o etkilemiştir bilmiyorum Ben cinsiyet konusunda artık annelik içgüdüsünden midir bilmiyorum 'Oğlum olsun.' ya da 'Kızım olsun istiyorum.' demedim hiç. Sağlıklı olsun istiyorum sadece. Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları ve güzellikleri var
Merhabalar,
Gebelikte nabız yüksekliği veya kalp çarpıntısı yaşayan var mı? 15+2 deyim. Ara ara nabzım yüksek gibi geliyordu çok önemsemedim. Gebelikte yükselebiliyormuş. Bugün daha da arttı saydım 124 nabzım. Normal mi acaba, doktora gideceğim. Size de sormak istedim.
Eşim kız istiyordu belki o etkilemiştir bilmiyorum Ben cinsiyet konusunda artık annelik içgüdüsünden midir bilmiyorum 'Oğlum olsun.' ya da 'Kızım olsun istiyorum.' demedim hiç. Sağlıklı olsun istiyorum sadece. Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları ve güzellikleri var
Kızlar geçenlerde kahverengi akıntım var demiştim. Doktora gittim herhangi bişey yok dedi kalbi atıyor kanama alanı falan yok. Enfeksiyon olabilir dedi. Şuan enfeksiyon için fitil kullanıyorum. Fitilden sonra daha da arttı gibi. Kahverengi olur mu enfeksiyondan ve belim çok ağrıyo
Kızlar geçenlerde kahverengi akıntım var demiştim. Doktora gittim herhangi bişey yok dedi kalbi atıyor kanama alanı falan yok. Enfeksiyon olabilir dedi. Şuan enfeksiyon için fitil kullanıyorum. Fitilden sonra daha da arttı gibi. Kahverengi olur mu enfeksiyondan ve belim çok ağrıyo
Belki iltihabı söktüğü için artmış olabilir mi ? Bol su iç .Kanama alanı olmaması çok iyi .Bel ağrısı gebelikte de oluyor ama enfeksiyona bağlı olur mu bilemedim ya dinlen bakalım geçer inşallah .Çok geçmiş olsun .Ve lütfen Google da araştırma yapma bu konuda canın daha çok sıkılır.Cok çöp bilgi var çünkü
Belki iltihabı söktüğü için artmış olabilir mi ? Bol su iç .Kanama alanı olmaması çok iyi .Bel ağrısı gebelikte de oluyor ama enfeksiyona bağlı olur mu bilemedim ya dinlen bakalım geçer inşallah .Çok geçmiş olsun .Ve lütfen Google da araştırma yapma bu konuda canın daha çok sıkılır.Cok çöp bilgi var çünkü
Teşekkür ederim Olsa söylerdi diye düşünüyorum öyle bişeyden hiç bahsetmedi sıkıntı yok dedi. Bende iltihabı söktüğünü düşündüğüm için arttı diyorum. Doktora yazsam mı yazmasam mı çok kararsızım. Daha Perşembe günü geldm doktordan
Kızlar 17. Haftaya girdik önümüzdeki hafta yakınımızın dugunu var gitmem gerek çok tedirginim aşı olan var mi aranızda. Doktorum 16. Haftadan sonra Sinovac olabilirsin demişti.