2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah daha yeni oldugu icin doktorumla görüsemedim galiba benimde öyle oldu yüksek geldi ilac bakalim sonuc bulabilirim insallah cok aci allahim hic kimseye evlat acisi vermesin tesekkür ederim cevabin icin

İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin canım , bebeğinin iyi olmasına sevindim .Zor zamanlar geçecek Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda toparlarsınız.

Bebege ayrıntılı ultrasona girdigimizde belli oluyor mu canım? Valla durumum hic ic acici degil
Benim babamda bobrek hastası
Tek bobrekle yaşıyor korkmaya basladım iyiden iyiye
Aileyle alakası yok ama bunun. Tamamen yapısal. Ayrıyetten gidip baktırabilirsiniz doktorunuz yönlendirir. Çok nadir yaşayan bi olay ama ihmale gelmez

Merhaba arkadaşlar bebişi hisseden varmı ? Bendemi gariplık 15+2 deyim Bana sürekli kımıldamıyormu diye psikolojik baskılar başladı
Merhaba
O kadar erken hissedlmezmiş. Özellikle ilk gebelikse ortalama 20. Haftada hissedilmeye başlanılırmış. Ben de hissetmiyorum henüz.

Acaba içten içe kız mı bekliyordunuz
7/24 aklımızda bebelerimiz rüyalarımıza da giriyorlar

Merhabalar,
Gebelikte nabız yüksekliği veya kalp çarpıntısı yaşayan var mı? 15+2 deyim. Ara ara nabzım yüksek gibi geliyordu çok önemsemedim. Gebelikte yükselebiliyormuş. Bugün daha da arttı saydım 124 nabzım. Normal mi acaba, doktora gideceğim. Size de sormak istedim.

Acaba içten içe kız mı bekliyordunuz
7/24 aklımızda bebelerimiz rüyalarımıza da giriyorlar
Eşim kız istiyordu belki o etkilemiştir bilmiyorum Ben cinsiyet konusunda artık annelik içgüdüsünden midir bilmiyorum 'Oğlum olsun.' ya da 'Kızım olsun istiyorum.' demedim hiç. Sağlıklı olsun istiyorum sadece. Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları ve güzellikleri var

Sıcaktan olabilir belki. Doktora gitmenizde fayda var. Bana da bazen sıcaktan bunalınca sanki tansiyonum oynuyormuş gibi oluyor.

Aynen ben de öyle, hiç ayrım yapamıyorum. Yapmak zaten normal değil. Sağlıkla doğsunlar

Kızlar geçenlerde kahverengi akıntım var demiştim. Doktora gittim herhangi bişey yok dedi kalbi atıyor kanama alanı falan yok. Enfeksiyon olabilir dedi. Şuan enfeksiyon için fitil kullanıyorum. Fitilden sonra daha da arttı gibi. Kahverengi olur mu enfeksiyondan ve belim çok ağrıyo

Belki iltihabı söktüğü için artmış olabilir mi ? Bol su iç .Kanama alanı olmaması çok iyi .Bel ağrısı gebelikte de oluyor ama enfeksiyona bağlı olur mu bilemedim ya dinlen bakalım geçer inşallah .Çok geçmiş olsun .Ve lütfen Google da araştırma yapma bu konuda canın daha çok sıkılır.Cok çöp bilgi var çünkü

Teşekkür ederim Olsa söylerdi diye düşünüyorum öyle bişeyden hiç bahsetmedi sıkıntı yok dedi. Bende iltihabı söktüğünü düşündüğüm için arttı diyorum. Doktora yazsam mı yazmasam mı çok kararsızım. Daha Perşembe günü geldm doktordan

Kızlar 17. Haftaya girdik önümüzdeki hafta yakınımızın dugunu var gitmem gerek çok tedirginim aşı olan var mi aranızda. Doktorum 16. Haftadan sonra Sinovac olabilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…