2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İçin rahatlasın sor istersen.Önümüz bayram keyifli geçir

İstanbul'daki arkadaşlar detaylı ultrason için hangi perinatologa gideceksiniz acaba ?

Prof Ahmet gül e gitmiştim ikili test için. Yine ona gideceğim.
Doktorum ben de detaylı ultrason yapıyorum dedi ama ekstra ücret istiyor mu ona bilmiyorum. İstemiyorsa ikisine de görüneceğim.

İstanbul'daki arkadaşlar detaylı ultrason için hangi perinatologa gideceksiniz acaba ?
Merhaba, ne taraftasin? Nisantasinda prof recep has var muayenehanesi ama biraz pahalidir gecen sene 900du. Ben suan atakent acibademde doc. Dr mehmet aytac yuksele gidiyorm orda sgk gecerli 500 onun da.

Kızlar 17. Haftaya girdik önümüzdeki hafta yakınımızın dugunu var gitmem gerek çok tedirginim aşı olan var mi aranızda. Doktorum 16. Haftadan sonra Sinovac olabilirsin demişti.
Ben arife gunu ıkıncı dozumu olucam sinovac 14.haftada oluyorum doktor organ gelısımı tamamlanmıs sayılacagı ıcın en erken bu tarıhte uygun gördü

Merhaba, ne taraftasin? Nisantasinda prof recep has var muayenehanesi ama biraz pahalidir gecen sene 900du. Ben suan atakent acibademde doc. Dr mehmet aytac yuksele gidiyorm orda sgk gecerli 500 onun da.

Anadolu yakasindayim ilk gebeligimde zeki Şahinoğluna gitmiştim .Ona da yer bulmak çok zor .Başka alternatif arıyorum ola ki yer bulamazsam diye .

Yanaklarımda sivilce desen degil
İsilik desen degil
Kırmızı kırmızı biseyler çıkmış
O kadar bakmaya çalışıyorum
Yasayan var mı?

Kızlar siz ikili tarama testi çizelgesine nereden ulaşıyorsunuz ?Benim sonucum cıkmış ama ben bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…