2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hmm bayramdan sonraya kaldı ozaman
Muhtemelen oyle olur bilemedim
Hastaneye gitsen alabilirsin belki
Bu arada dogum tarihlerimiz aynıymış Sen kaçıncı haftada teste girmiştin
Ben Çarşamba gunu gittim canım
Cuma günü sonuc çıkmıştı
Sonucumu aldım
Dr um yoktu ama
Baska bi dr a gosterdim ayakustu
Bayramdan sonra çıkar tatil giriyo demişlerdi ama cabuk çıktı
Sen ne zaman vermiştin

Ben persembe verdim canım 11+5ti

Herkese günaydın

Salı gecesi memlekete gelmiştik , serin olur diye buralar bile yanıyor temiz hava ve hormon etkisi sebebiyle saat 6 da ayaktayim

Dünkü öneriler için teşekkür ederim.Dün aradım ilk gebeligimde gittiğim perinatolog doktor için şimdiden şansımı deneyeyim randevu açarlar mi dedim Eylül'ün 6 sına yer buldum tam 21.haftaya denk geliyor.Doktorlariniz yoğun çalışan biriyse erken almakta fayda var .

Günaydııınnn

Kaçta uyursam uyanayım 7 bucukça mutlaka uyanıyorm son 1 haftadır. Seninde yazdığını görünce hormonların böyle bişey yaptığını anladım

Günaydııınnn

Kaçta uyursam uyanayım 7 bucukça mutlaka uyanıyorm son 1 haftadır. Seninde yazdığını görünce hormonların böyle bişey yaptığını anladım

İş için bende erkenciyim normalde ama 6 nedir ya hu dinlenmeye geldik şuraya bugün pazar üstelik günleri bile unuttum

Sen nasıl oldun bu arada ?

Günaydııınnn

Ben gece baya geç yattım bugün ama yinede 8.30 da uyandım. Vücut bir rutin oluşturdu istersen sabah 5de uyu 8.30 da uyanacaksın diyor resmen

İş için bende erkenciyim normalde ama 6 nedir ya hu dinlenmeye geldik şuraya bugün pazar üstelik günleri bile unuttum

Sen nasıl oldun bu arada ?
İyiyim çok şükür enfeksiyon var muhtemelen fitile devam bugn akıntım pek yok. Hafta içi uyanmak nasıl zorsa iş için hafta sonu da o kadar dinç kalkıyorm. Tuvalet uyandırıyor zaten böyle bi alışkanlık oldu
Ben gece baya geç yattım bugün ama yinede 8.30 da uyandım. Vücut bir rutin oluşturdu istersen sabah 5de uyu 8.30 da uyanacaksın diyor resmen
Demek ki vücut bebek için kendini erken uyandırmaya alıştırmaya başladı iyi çok zorlanmayız

O zaman gözümüzden uyku akar

Günaydın Gebeliğin en başından beri ellerim ayaklarım tabiri yerindeyse ateş gibi hormonlardan kaynaklı olabileceğini duymuştum birde kız bebek belirtisi denmişti kızmış cidden 16+4 olduk Netten bakiyim dedim gebelik şekeri ve hipotiroidi belirtisi olabilir diyorlar şuan tatildeyiz ağustosun başında kontrolüm açıkçası tedirgin oldum Benimle aynı durumu yaşayan var mı

Selam kızlar memleketteyiz biz de.. çarkıfelek toplamış yengemler sizce yesem bişey olur mu? Pasiflora diye de geçiyor. Bilgisi olaaann ?

Günaydın, ben de aynı durumdayım, gebeliğin başından beri ayaklarım soğuk suda yaşıyorum,alev gibi yanıyor ayak tabanlarim. Ki normalde ayaklarım hep üşür , soğuktur, ama gebelikte böyle oldu. Hipotiroidi bende gebelik öncesi vardı zaten, kontrol altında doz arttırarak ilerledik.. Bu arada benim de kız bebek, genetik testi sonucu öğrendik. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Ya benimde normaldi tiroitlerim ilk haftalarımda şimdi biraz TSH düşmüş doktor sonuçları da bayramdan sonra bakacak umarım birşey olmaz

Beni anlatıyorsunuz resmen elleri ayakları hic ısınmayan biriydim yaz kış Gebeliği öğrendiğimde detaylı tahlil yaptırmıştım troid degerlerim normaldi en iyisi önümüzdeki kontrolde tekrar tahlil yaptırayım sonradan cıkabilir. Kız kızgın doğar gebeliği meşakkatli geçer der annem hep doğru olabilir

Ben adet görmüyoruz diye düşünüyordum hep bir nevi menapozlu gibiyiz ya ateş basması normal diye düşündüm. Oğlumdada böyle olmuştum gece 2-3 kez uyanıp ayaklarımı soğuk suya tutuyordum. Bundada öyle

Ay oyle olsun inşallah İnternet felaket tellalı gibi mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…