2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 17. Haftaya girdik önümüzdeki hafta yakınımızın dugunu var gitmem gerek çok tedirginim aşı olan var mi aranızda. Doktorum 16. Haftadan sonra Sinovac olabilirsin demişti.
Bana doktorum önermedi doğumdan sonra ol dedi aşı olmadım 3.düğüne katıldım sakınan göze çöp batar hala motosiklet sürüyorum sanırım biraz çılgın anneyim

Bende henüz hissedemedim, ilk gebelikte normalmiş. 15+1 Seninde ilk mi?
Evet herkes o kadar çok baskı yapınca bendemi gariplik vara döndüm büyüklerimiz işte herşeyi daha iyi bilirler hemen bı sıkıntımı var acaba demeye basladılar normalmiş 15+3 üm ilk bebeğim

Kızlar instagramda erkek bebek annelerinin gebelikte unutkanlıktan daha çok muzdarip olduğunu duydum, ne derece doğru bilemem ama
Bir de üstteki arkadaslar yazmış, evet ben de ayakları üşüyenlerin oğlana hamile olduklarını duymuştum. Terleyenler de kıZ bebişeymişşş

Terlemek karaciğer enzimleriyle alakalı diye biliyorum Bir çok teori var hepsine de inanasımız geliyor. Şu cinsiyetler bi belli olsaydı hayırlısıyla

Ben çok terliyorum ama erkek bebeğe hamileyim

Ya gerçekten insanlar 12. Haftasında hamileliğinin bahar dönemine geçerken bizim mide bulantılarımız neden bitmiyor hala yemek yerken lokmalar ağzımda büyüyo ne zaman biticek bu

T tulperde ramzi teorisi de biliyormusun 6+3 karından

Eklentiler

• 00A10EDD-271B-40C7-B22B-56E43F846484.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 62
  • B7F40914-382E-48CC-8AB2-07C1D96EEB14.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 56
Bunlar tutmuyor ya tek gerçek nub
T tulperde nuba bakmış ve erkek demişti ikra meyra da benim bebeye erkek dedi. Ama bir şey dicem bu işaretlediğim yer nub gibi görünüyor ve ona bağlı erkek deniyorsa o bacağı çocuğumun. Orası değilse nasıl neye göre erkek dedin çooook merak ediyorum o yüzden soruyorum tekrar Q Queen of the North sen de anlıyorsan bakabilir misin

Eklentiler

• C3410CC2-81F1-4C6B-BC54-C0647C8E8126.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 54

Çok afedersin ben nub ile ramziyi karıştırdım aslında ramzi gerçek diyecektim nubtan hiç anlamam esasen

Çok afedersin ben nub ile ramziyi karıştırdım aslında ramzi gerçek diyecektim nubtan hiç anlamam esasen
Dur o zaman ilk ultrasonu atayım illa tahmin ettircem sana
5+5 ken usg ölçümüne göre 6+1 karından

Eklentiler

• 47D5ED19-D10A-42B9-AB70-2099C4102548.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 66
İkili testte bebeğim yüz üstü yatmıştı hareket ettirene kadar akla karayı seçtik çikolata yedim yinede hareket edip ensesini dönmedi bu kadar hareketsiz olması normal mi

Eklentiler

• IMG-20210716-WA0000.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 69
İkili testte bebeğim yüz üstü yatmıştı hareket ettirene kadar akla karayı seçtik çikolata yedim yinede hareket edip ensesini dönmedi bu kadar hareketsiz olması normal mi

Benimki de uyuşuk anası gibi olduğu yerde uyukluyor
uyuyordu doktor baya bir bastırdı dürttü bisiklet çevirmeye başladı.

Kızlar selam, birinci trimester taramasını yaptırmayı önerir misiniz? Yani çok gerekli mi? Sigorta karşılıyor mu? Ben yurtdışında yaşıyorum, burada 185 euro, yani karşılanmıyor...

Canım benm de bebiş hareketsizdi hatta doktorum tembel olcak galiba bebiş dedi. Kuvvetli öksürdüm yan döndüm sonra doktorum ultrason cihazıyla biraz bastırdı sonra hareketlendi. Döndü baya bi sağa sola

Kızlar selam, birinci trimester taramasını yaptırmayı önerir misiniz? Yani çok gerekli mi? Sigorta karşılıyor mu? Ben yurtdışında yaşıyorum, burada 185 euro, yani karşılanmıyor...

Burda doktorlar öneriyor 11-14 hafta yapılan taramayı soruyorsanız.devlet hastanesinde sigorta karşılıyor ama çok zor randevu bulmak .

Ben yaptıracağım canım. Zaten ense kalınlığını ölçmesi gerekiyor bu haftalarda. Bebek sakatmı sağlıklımı down sendromu olup olmadığını kesin olmamakla birlikte taramada çıkıyor yüzdeli şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…