2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde sağ yanağımda 2 gündür var geceleri özellikle kaşınıyor kabarıyor biraz sizinde öyle mi
Aynen ozellikle sicakta felaket oluyor
Yastiga koydugu
Yanagim
Birde aciyor sanki surekli temiz tutmaya çalışıyorum
Gunes kremimi eksik etmiyorum
Kremimi sürüyorum
Cok üzülüyorum ya
Allahtan su ara pek insan icine çıkmıyorum
Daha 15 dakika kadar önce eşime gosterdim yüzümü, havalar çok sıcak diye mi acaba , yüzüm çok berbat, kıpkırmızı şişliklerle dolu diye
Bana da esim soyledi
Aaa ne olmus yanagina diye
İyice kafama taktım
cok hassas yuzum zaten
Gunesten nefret ediyorum
Hep kaçıyorum
D vitamini o yuzden yerlerde
İns kalici olmazlar

Tetanoz alışı için aile hekimiyle görüşen var mı 9 ağustosta gel ilk dozu yapalım dedi bana. Ben üç yıl önce falan 1 doz olmuştum ne için gerekli bilen var mı

Tetanoz alışı için aile hekimiyle görüşen var mı 9 ağustosta gel ilk dozu yapalım dedi bana. Ben üç yıl önce falan 1 doz olmuştum ne için gerekli bilen var mı
Doğum sırasında herhangi bir komplikasyon olmasin diye sonucta özellikle sezeryanda metal kesici aletler kullanılıyor. Bana da 20 . Hafta da gel dedi hemşiremiz. 1 doz olsun vuralım dedi.Benim 3. Gebelik. Daha öncekilerde de vuruldum tetenoz

Merhabalar 5+5 karından ultrasona göre ramzi bakabilir misiniz

Eklentiler

• DFBC0641-1950-449F-95CB-97279EA17284.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
Ameliyathane de ki steril malzemelerde tetanoz olur mu ya ben daha önce bir doz olmuştum ama bakalım bi araştırayım

21. Yüzyılda paslı alet nasıl korkutucaklarını biliyorlar valla.

Bende olmak istemiyorum tetanoz
Daha once 2 kere birer doz olmustum
Kolumda cok ağrı yaptı
Israrla olmam gerektigini Söylemişti Hemsire
Birsey olur mu diye vicdan yapıyorum bi yandan

Merhabalar arkadaşlar rica etsem T tulperde Ikra meyra ve yorum yapmak isteyen herkes cinsiyet tahmini yapabilir mi

Eklentiler

• 16266923736772747837616753902566.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 16266924055152218916696916066077.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 49
O kadar sıcakki hava elim ayağim ateş gibi yani ben erkeğe hamileyim ama olduğum yerde erıyorum bence bunun canlı olmakla alakası var diğer türlü avuç içlerim ateş gibi ayaklarımda buzlar eritiyorum yakında ericem dondurma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…