2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ay allahım ya onlara neymiş. kız olunca da neyse olsun deyenler var. sanki fark ediyormuş gibi. her şeyden önce hayırlı evlat versin Allah.

ay allahım ya onlara neymiş. kız olunca da neyse olsun deyenler var. sanki fark ediyormuş gibi. her şeyden önce hayırlı evlat versin Allah.
O “olsun” diyenleri hele hiç anlayamıyorum… sanki üzücü biseymis gibi. Allah akıl fikir versin onlara.
Evladın hayırlısını dileyeceklerine

valla ben de öyle yapıyorum. hatta bayramda onlara gittik orda bile bi iş yapmadım hem hamileyim hem cocğum var diye. hizmet falan edemem yani

neden bu kadar müsammaha gösteriyorsunuz laf etseniz eşiniz sizin yanınızda olur bence durumunuzu o da görüyo sonuçta. valla gaza getirmek istemem ama açıkçası öyle bi ana baba hak ediyodur her şeyi kocanıza anlatın bana bunu bunu yapıyolar laf söylüyolar bilmem ne diye abartarak ağlayarak o da onlara çemkirsin görsünler bakalım. ya size iyi davranırlar ya oğullarını kaybederler

şimdikiler de prenses olmuş mu dedii ay allahım yarabbim... evet şanslısınız bi prensesle evli oğlunuz deseydin

Benim geçen sene bebeğim kızdı, zaten daha hamile kalmadan ismine karar vermiştim Ela demiştik. Eşimin de gözleri ela olduğu için bunu duyunca hemen atlamıştı tamam Ela olsn diye=) daha 12. haftada isme karar vermiştik yani. Şimdi de kız olsa içimden Rüya geçmişti. Ama dr erkek dedi ama erkek isminde hiç karar veremiorm. Ztn bu sefer sağlıkla doğana kdr isme karar veremem. Eşime dün dedim yaşamasa da Ela diye bir ablası oldu sonuçta elaya uyumlu bir erkek ismi bulalım kafiyeli diye ama Reha Deha gibi isimlerden başka bişey çıkmadı=) onları da istemedik. Erkek için daha klasik isimleri seviyorum Emre Ömer fln olabilir eşim de Kemal dedi o da hoşuma gitti bakalm.

İpek inci ve İdil benimde düşündüğüm isimler arasında :) ek olarak Eliz ,Eylül , Bilge var

Oğlum olsaydı Uraz ,Kaan , Göktürk aklımda olan isimlerdi.
Bende kız olursa Nehir yada Hazal
Erkek olursa Göktürk yada Göktuğ arasındayım
18.ci haftada halen cinsiyet belli olmayanlar arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…