2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende öğrenemedim burda herkes öğrendi sayılır. Bir an önce ogrensemde rahatlasam
Valla isaretledim ama dr kucuk bi ihtimal kendini hazirlama dedi banada
Biz ay sonu doguracaklar
Beklicez biraz daha

Valla isaretledim ama dr kucuk bi ihtimal kendini hazirlama dedi banada
Biz ay sonu doguracaklar
Beklicez biraz daha
Öyle gibi gözüküyor benim randevuma daha çok var 13 Ağustos bide balon patlaticaz bekliycem artık. Bişey diycem benim geceleri bu saatlerde başim çok ağrıyor midem bulanıyor kaç gündür yatmadan kusuyorum böyle olan varmı?

Bugun mesajini okudum ama cevap yazamadım gerçekten cok sinir bozucular
Ne yaptın canım?
Valla sinirlendim tatlım, hepsine ağzımdan geleni saydım. Aradılar bende hazırlık yapmadım durum bu dedim ay şimdikilerde prenses olmuş flan dediler bende evet bensem prenses öyleyim ama Allah incittiginiz yerden incitsin sizide dedim kapattım. Gelmediler gıcık oldum normalde asla böyle davranmam ama 7 senedir ömrümü söktüler artık yeter oldu.

Laf söylediklerinde o kadar dolmuşum ki direk dalasım yada bogasım geliyor o yüzden dayanamıyorum sanırım haklısınız ama öyle insanlar değiller ben öyle yatsam duyacağım lafların haddi yok sezeryanla doğum yaptım 42 derece ateşle riskli dogumdu ve çok kötü geçti herşey benim için kızımda 36 haftalık dogdu çok küçüktü sütüm gelmedi ona rağmen acımadan öyle sözler söylediler ki ertesi gün ayaga kalkıp birde sinirden hizmetlerini görmek durumunda kaldım. Ama bu defa kabul dahi etmiycem resti çektim artık gelen edebiyle gelsin lafa geliyorsa gelmesin

Allahım ya yoktan yere sinir stres Ne gerek var bu tur seylere
Gelseler az yardımcı olsalar
Halden Anlamıyor insanlar gerçekten
2 kap yemek pisirse getirseler gelincede bi süpürge yapsalar cok Zor sey mi
Valla biz hasta olmayalm
Allahim annelere sağlık versinde
Herkese bakalım
Yoksa hersey arapsaçı

Hayırlı olsun kızlar
Neredeyse herkes öğrendi artık cinsiyeti..
Sırada isim düşünmek var
Ben de daha öğrenemedim, yurtdışındayım burada çok geç söylüyorlar, T tulperde sen erkek demiştin ikra meyra da kız, bakalım hangisi çıkacak Ağustos’un ikinci haftasında randevum, hem de detaylı ultrason olacak. Rabbim hepimizin bebişlerimizi sapsağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Canım senin ikiz olduğu için her kontrolde bakıyordur, tek gebelikte genelde su gelmezse ya da başka bir şikayet yoksa bakmıyorlar servikse
Sana serklaj önerdi mi peki doktor?
Hayır canım ben gebeliğin başından beri progestan hala kullanıyorum faydası oldu bence şuan baya iyi durumda erken doğum riski görünmüyor şuan için dedi ama yine de ikili ve üçlü yaptıramadığım için ikizlerden dolayı detaylıda perinotoloğa gideceğim kanamam vs de olmadı sanırım ben doğuma kadar ullsncam progestanı

İpek inci ve İdil benimde düşündüğüm isimler arasında :) ek olarak Eliz ,Eylül , Bilge var

Oğlum olsaydı Uraz ,Kaan , Göktürk aklımda olan isimlerdi.

Aynen öyle tatlım şimdi çocugum hasta zaten öksürük burun tıkanıklıgı bir yandan ben desen öyle İnan bi şekilde ikimize yetmeye çalışıyorum. Ne yapcam hiç bilmiyorum bu yüzden ikinci çocuk istemiyordum yetişemiyorum rahatsızlığım var eskisi gibi tekte degilim bir çocugum zaten var diye ama rabbim nasip etmiş demekki yapacak bişeyde yok umarım güzel bir şekilde atlatırım.

Bu sefer kısmetse mochi mi ne o silikon gögüs pompalarından alacağım durduğu yerde sessiz sakin sağacak diye hayal ediyorum.
ben ilkinde mochi kullanmıştım mochi öyle durayım sağsın gibi bir şey değil aslında, yani çok işime yaramıştı ama emzirmenin yoğun olduğu dönemde birini emzirirken diğerinden akar ya, bu mochi o akan sütü topluyordu. yani öyle bir sağım performansı beklemeyin makina gibi değil. birini emzirirken diğerine takıyorsunuz 30 40 cc topluyordu ordan mesela. 60tan fazlasını hiç görmedim mochide sütümün en bol olduğu dönemde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…