Aynen canım şu aşamada elimizden dua etmekten başka bi çare gelmiyor maalesef. Bütün bebekler sağlıkla doğsa keşke
Üstelik bu haldeyken beklemek de o kadar can sıkıcıymış ki. Elim kolum bağlı beklicem mecbur.
İnşallah senin bebeğinde de hiçbir sıkıntı yoktur inşallah
Allah güç kuvvet versin dua her kapıyı açar rabbim evladınızı size bağışlasın umarım sıkıntılar 2 hafta sonra geçmiş olur rahat bir nefes alırsınız rabbim evlatlarımızı doğacak olan yavrularımızı her türlü felaketten korusun bolca dua edip çok sıkıntıya girmemeye çalışın sonuçta bebeklerimiz her halimizden etkileniyor gün doğmadan neler doğar rabbim dualarımızı kabul etsin duacınızım
Aynen canım şu aşamada elimizden dua etmekten başka bi çare gelmiyor maalesef. Bütün bebekler sağlıkla doğsa keşke
Üstelik bu haldeyken beklemek de o kadar can sıkıcıymış ki. Elim kolum bağlı beklicem mecbur.
İnşallah senin bebeğinde de hiçbir sıkıntı yoktur inşallah
Cnm geçmiş olsun ins o sıkıntılar anlık gözüken seyleeeir bebeğine hicc bişey olmaz onu yaratan kurban olduğum Allah'ım esirger korur ins korkuların geçer gider sağlıkla bebeğin kucağına gelir dualarimdasin
Feci şekilde nezle oldum bende ya 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum resmen artık anksiyete seviyesine geldim ne zaman geçecek bu acaba ya bu ara nezle grip olan var mı bişey de kullanamıyorum mahvoldum resmen ne olur ne olmaz diye covit testi de verdim oda negatif ama nezle de burun tıkalı olunca kabusa dönüşüyor bitkisel ne denediysem açamadım
Feci şekilde nezle oldum bende ya 1 haftadır geceleri nefes alamıyorum resmen artık anksiyete seviyesine geldim ne zaman geçecek bu acaba ya bu ara nezle grip olan var mı bişey de kullanamıyorum mahvoldum resmen ne olur ne olmaz diye covit testi de verdim oda negatif ama nezle de burun tıkalı olunca kabusa dönüşüyor bitkisel ne denediysem açamadım
Geçmiş olsun burun tıkanıklığı için buhar dene derim burnunu açar
Benimde üç gündür el bileğim ağrıyor boyun fıtığı var bende karpal tünel sendromu oldum hamilelikte çok zor gece ağrıyla uyanıyorum egzersiz yapıp beklemekten başka çarem de yok
Geçmiş olsun burun tıkanıklığı için buhar dene derim burnunu açar
Benimde üç gündür el bileğim ağrıyor boyun fıtığı var bende karpal tünel sendromu oldum hamilelikte çok zor gece ağrıyla uyanıyorum egzersiz yapıp beklemekten başka çarem de yok
Size de çok geçmiş olsun buhar denedim izitonk sıktım sirkeli sular sarımsaklar neler denedim ya artık oturup ağlıyorum gece nefes alamadığım için gerçekten artık geçsin bitsin sinir bozucu ağrı da çok kötüdür eminim bi ara kolum ağrıyordu benim de 1 gün sürüyor arada olup ama görene kadar çok canımı sıkıyordu
Kızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Beyninde kistler varmış ve göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri eksimiş. o da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta bebeğin kalbi durabilir dedi doktor. Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilmiyorum..
Canım inan cok çok üzüldüm .Sana üzülme diyemiyorum ama karamsar olma .Ben de başka bir perinatolog önerisi vereceğim .Başka bir gözün daha bakması,yorumlaması her zaman iyi ve gereklidir .İnşallah önemli değildir ,sağlıkla doğar bebeğin inşallah canım .Dua edelim.
Bende ilk çocuğumda demir ve kalsiyum takviyesi almıştım. bunda sadece demir alıyorum. ve bencede hiçbirşey doğa değil. şuanki doktorumda bilgisiz bir insan değil ama doğalcı galiba. ben hamileliğimden öncede bir sürü vitamin kullandım ama doktorum onaylamamıştı.
Bilgisizlik değil de her doktorun bakış açısı farklı oluyor . Bilgiye göre değil de çoğunlukla kendi bakış açıları da oluyor bize söyledikleri şeylerin icinde.Kimi doktorun aşı önermesi kiminin onermemesi gibi .Bana da iki farklı doktor iki farklı görüşünü söyledi .Bana mantıklı gelen takviye almamdiki .İlk bebeğim o kadar iyi beslenmeme rağmen kilosu düşük olarak doğdu.Mantigimiza hangisi yatiyorsa onu yapmak rahatlatıyor canım .
Size de çok geçmiş olsun buhar denedim izitonk sıktım sirkeli sular sarımsaklar neler denedim ya artık oturup ağlıyorum gece nefes alamadığım için gerçekten artık geçsin bitsin sinir bozucu ağrı da çok kötüdür eminim bi ara kolum ağrıyordu benim de 1 gün sürüyor arada olup ama görene kadar çok canımı sıkıyordu
Fetal dna da yaptırabilirsin ama ben amniyosentez öneriyorum dedi. 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gideceğim aynı şeyleri söylerse amniyosentez yerine fetal dna yaptırırım büyük ihtimal. yani şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorum