2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok gecmis olsun dr ne önerdi
Benim yasim 35
Yas riskim yuksekti benimde
Kombine risk totalde dusuk çıkmıştı gecmis mesajlarmda rapor vardi
Yaş riski sadece yüksekti. Totelde benim de düşük. Ancak ilk sonucuma bakan doktor ultrasonla bile bakmadan çok yüksek risk kanla bakılan testi yaptırmalısın dedi. Sonra prof asistanı ve ve prof ikisi de ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu ancak yaştan dolayı testi yine de önerdi. Ama öncesinde perinotolojide. detaylı ultrason denildi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok güzel isimler inci ipek ve idil favorim idil’i kardesimin ismi diye demiyorum inci de anneannemin
güzel isimler valla , herkeste olan isimlerden gına geldi artık bana .Bunlar hem bilinen ama az konan isimler İdil oğlumun adına biraz uygun diye hoşuma gidiyor

Ayrıntılı ultrason için extra ücret alınıyor mu arkadaşlar? Kendi doktorum ben yapıyorum dedi de muayene ücreti harici ödeme yapıyor muyuz acaba?

Merhaba kızlar henüz erkenmi soru bılmıuorum ama ilk gebeliğim normal doğum yapan hamiş anneler kolay normal doğum için neleri önerirsiniz doktorlar ilişkiyi ve squat dıyor siz neleri öneriyorsunuz ?

Çok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.

Hava çok sıcak, datçadayız yangınlar var, kül yağıyor. Doktor için 9 saat yol gideceğiz onun için de gerginim. Bir de 5 yaşındaki kızım hiç susmuyor, sürekli konuşup sürekli soru soruyor, zihnim acayip yoruldu. Sıcak yüzünden uykusuzluk cabası. Negatif akıyor yani üzerimden.

çok gerginim doktor olumsuz bir şey diyecek diye. Korkudan 10gün önce başka doktora gidemedim ya kötü bir şey derse diye.

Canım ilk sonuc ikinci sonuc
Bende sadece ultrasonla bakılıp sonrasında kan testi yapıldı. 2 test mi istediler. İcini ferah tut perinotoloji önerdilerse yaptır mutlaka

Allah yardımcınız olsun yangın bolgesinde olanlara Biz burda icimiz yana yana duramıyoruz
Gerginlik hepimizde var
Korkma guzel haberlerle dönersin ins
Hayırlı yolculuklar olsun

Merhaba kızlar henüz erkenmi soru bılmıuorum ama ilk gebeliğim normal doğum yapan hamiş anneler kolay normal doğum için neleri önerirsiniz doktorlar ilişkiyi ve squat dıyor siz neleri öneriyorsunuz ?

Doğum şekli son ana kadar değişiklik gösterebilir o nedenle ille normal ya da ille sezeryan diye düşünmemek lazim .Amaç sağlıkla kavuşmak ama bu dediğin şeyler son 2-3 hafta kala yapılıyor bildiğim kadarıyla.

Allah yardımcın olsun bizim burda yüreğimiz tükendi.Canın dar olduğu için sana öyle geliyordur.Guzel sonuçlar alman dileğiyle.

Herkes bol bol yürüyüş yap nefes egzersizi yap dıyor ama tabiki o ankı duruma bağlı ama bazıları sezeryanı övüyor ertesi güne kalktım ayağa dıyor bazıları normal doğumu tabiki o an ne gösterir bilemem inşallah sağlıkla alayımda kucağima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…