2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşım normal doğum diye tutturdu
Ozel egitimli egzersiz hemsiresi bile vardı dogumda yanında
2 gun boyunca doguramadı
Neler çekti
5 cocuk istiyorum diyordu
2. Ciye korkuyor
Bazı seyleri dogal akışına bırakmak lazım
Hurma yemek son gunler bol bol
Yürüyüş
Plates topuyla bazı egzersizler
dogumu kolaylastirdigi söyleniyor

Canim kacinci haftandasin, ben senin genetik test yaptirdigini saniyodm. Seni cok iyi anliyorm ben de 21. Haftada gidicem kotu haberler aldigim haftamdi ama 16da giderken bile asiri gerilmistm gunlerce. Guzel haber alinca da asiri rahatliyosn ve mutlu oluyosn. Umarim senin de oyle olur. Belirti fln arama. Unutma olacak olan olacak, allaha tevekkul edip rahatlamaya calis. Sen elinden geleni yapiyosn gerisi takdiri ilahi.

Valla ikisininde artısi eksisi var.Bende ilk gebeligimde normal doğum diye kafama kazıdım ama hem bebeğim iriydi ( 4.5kg) ,hem yarım tur kordon vardı,hem kafa çapı normal doğum sınırını aştı koca kafalı çocuk doktor düzgün ıkınman lazım yoksa bogarsin bebeği dedi ,der demez hiç uğraşmayalim sezeryan olayım bitsin dedim 40.haftada sezeryan oldu . Rahatta geçirdim ,yatmadım tabi 20 gün filan yataga inip çıkmak zorladı ama geçti gitti

Peki bir de ben soraym, ben henuz 1 sene once sezeryan oldugm icin benim de mecburi sez. Olacak. Kismetse onu kacinci haftada alirlar sizce? Normalde beklenenden 1 hafta 10 gun once aliniyo ama 10 gun oncesi 31 aralika gelio benim, ya ondan once ya snr olsn isterm heralde ama sonrasini beklersek ve benm sancim baslarsa dikislerim icin riskli olur mu mesela? Bunu doktora sorcam ama dur bakalm daha diyecegi icin sormuyorm ztn once bebekten iyi haberler alalim gerci ama yine de bazen dusunuyorm bunu ister istemez

Doktorunla ve gebeliğin gidişatı ile alakalı olmakla birlikle kimisi 38+ kimisi 39+ larda alıyor.Gelisim normal gidiyorsa anne karnında 1 gün bile değerli.Senin yeni yılda olur bence ya tabi kendi erken gelmek istemezse

Daha önce kaybın olmuştu sanırım canım senin okuduğuma göre yanılmıyorsam. Ondan dolayı olumsuz düşünüyor olabilirsin. Biliyorum elinde değil pozitif ol diyicem sana az düşünmeye çalış. Allah'tan iste her şey güzel olacak. Kağan Kocatepenin bir video su var ne zaman negatif olsam aklıma geliyor. Diyor ki ,, siz ne yaparsanız yapın o bebeğin kısmetinde doğmak varsa doğacak boşuna endişe yapmayın diyor . O yüzden gönlünü ferah tut canım bebislerimiz kaderindeki gibi gelicekler her şey Allah tan ben şuna inanıyorum sağlıklı gelicek o sağlıklı diyorum kendimi öyle negatif düşüncelerinden itiyorum.

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım. Nasıl belirtiler vardı peki ben daha öğrenemedim . Hissediyormuydun kız olduğunu
Saol cumlizin de ins cnm belirti hiç bilmiyorum ki tek bildiği eksi tuzlu aserdim hep hissiyatim erkek yönündeydi aslında benimyanlış hissiyatmis

İns gerginliğin boşunadır ins sağlıklı güzel haberler alırsın bebeginden cnm

Hamiş anneler size sorum var 20 ila 24 arası haftasinda ayrıntılı USG istedi Dr. İster burda yaptır istersen başka yerde yaptır dedi devlette yaptırsam nasıl olur devlet gidince hemen bakmıyor randevu veriyor dimi ???

12+2 bugün. Perinatolog bana gelmeden genetik test yaptırma dedi. Oysa 10. haftada kan verseydim şimdiye sonucu gelecekti. Ben de 10-12 hafta civarında düşük yaptığım için korkuyorum, doktor kötü birşey söylerse ya kalp atışı yoksa ya gelişimi durduysa korkum var. Doktor duruma göre plesantadan parça alabilir pazartesi günü onun da küçğk de olsa bir düşğk riski var. Profa gideceğim hem parça alsın garanti sonuç alalım istiyorum hem korkuyorum düşük riskinden. Çok teşekkürler.
Aslında hipnoterapi aldım ve kafam çok rahattı ama gün yaklaştıkça stresim çok arttı. 12. Haftadayım daha ama hiç bir hamilelik emarem yok o da gereksiz yere rahatsız ediyor beni.

Önceki boyle olmuş, gerekce ne olursa olsun demekki dunyada yiyecegi lokması yokmus. Bu sefer insallah bebek de plasenta da sağlıklıdır hic oyle bir durumu düşünme bile. Gidip herseyin yolunda oldugunu, plasentanin normal oldugunu, bebisin kalbinin de gayet tıkır tıkır attığını duyacaksınız insallah. Geri kalan test mi tahlil mi her neyse o zaman karar verirsiniz belki de hic gerek bile kalmayacak simdiden düşünme sen böyle şeyleri

Benimde sezeryan olacak, son gittiğimde doktora sordum bende, 2 hafta önce 38. Hafta dedi, bende yılbaşına denk geliyor dedim, ben onu ayarlarım dedi, artık öncesimi olur sonrasını bilemiyorum

Daha önceden 1 oğlu ve 1 kızı olan arkadaslar varsa şu sorumu cevaplayabilirler mi rica etsem?
Erkekler geç mi veya tam gününde (40. Hafta) mı doğar? Kızların daha erken geldiğini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…