Arkadaşım normal doğum diye tutturduHerkes bol bol yürüyüş yap nefes egzersizi yap dıyor ama tabiki o ankı duruma bağlı ama bazıları sezeryanı övüyor ertesi güne kalktım ayağa dıyor bazıları normal doğumu tabiki o an ne gösterir bilemem inşallah sağlıkla alayımda kucağima.
Canim kacinci haftandasin, ben senin genetik test yaptirdigini saniyodm. Seni cok iyi anliyorm ben de 21. Haftada gidicem kotu haberler aldigim haftamdi ama 16da giderken bile asiri gerilmistm gunlerce. Guzel haber alinca da asiri rahatliyosn ve mutlu oluyosn. Umarim senin de oyle olur. Belirti fln arama. Unutma olacak olan olacak, allaha tevekkul edip rahatlamaya calis. Sen elinden geleni yapiyosn gerisi takdiri ilahi.Çok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Hava çok sıcak, datçadayız yangınlar var, kül yağıyor. Doktor için 9 saat yol gideceğiz onun için de gerginim. Bir de 5 yaşındaki kızım hiç susmuyor, sürekli konuşup sürekli soru soruyor, zihnim acayip yoruldu. Sıcak yüzünden uykusuzluk cabası. Negatif akıyor yani üzerimden.
çok gerginim doktor olumsuz bir şey diyecek diye. Korkudan 10gün önce başka doktora gidemedim ya kötü bir şey derse diye.
Herkes bol bol yürüyüş yap nefes egzersizi yap dıyor ama tabiki o ankı duruma bağlı ama bazıları sezeryanı övüyor ertesi güne kalktım ayağa dıyor bazıları normal doğumu tabiki o an ne gösterir bilemem inşallah sağlıkla alayımda kucağima.
Peki bir de ben soraym, ben henuz 1 sene once sezeryan oldugm icin benim de mecburi sez. Olacak. Kismetse onu kacinci haftada alirlar sizce? Normalde beklenenden 1 hafta 10 gun once aliniyo ama 10 gun oncesi 31 aralika gelio benim, ya ondan once ya snr olsn isterm heralde ama sonrasini beklersek ve benm sancim baslarsa dikislerim icin riskli olur mu mesela? Bunu doktora sorcam ama dur bakalm daha diyecegi icin sormuyorm ztn once bebekten iyi haberler alalim gerci ama yine de bazen dusunuyorm bunu ister istemez
Çok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Hava çok sıcak, datçadayız yangınlar var, kül yağıyor. Doktor için 9 saat yol gideceğiz onun için de gerginim. Bir de 5 yaşındaki kızım hiç susmuyor, sürekli konuşup sürekli soru soruyor, zihnim acayip yoruldu. Sıcak yüzünden uykusuzluk cabası. Negatif akıyor yani üzerimden.
çok gerginim doktor olumsuz bir şey diyecek diye. Korkudan 10gün önce başka doktora gidemedim ya kötü bir şey derse diye.
Daha önce kaybın olmuştu sanırım canım senin okuduğuma göre yanılmıyorsam. Ondan dolayı olumsuz düşünüyor olabilirsin. Biliyorum elinde değil pozitif ol diyicem sana az düşünmeye çalış. Allah'tan iste her şey güzel olacak. Kağan Kocatepenin bir video su var ne zaman negatif olsam aklıma geliyor. Diyor ki ,, siz ne yaparsanız yapın o bebeğin kısmetinde doğmak varsa doğacak boşuna endişe yapmayın diyor . O yüzden gönlünü ferah tut canım bebislerimiz kaderindeki gibi gelicekler her şey Allah tan ben şuna inanıyorum sağlıklı gelicek o sağlıklı diyorum kendimi öyle negatif düşüncelerinden itiyorum.Çok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Maşallah bu dördüncü muuu??Benim ilki 38+5 ikinci tam 40 hafta üçüncü 39haftada doğdu
Saol cumlizin de ins cnm belirti hiç bilmiyorum ki tek bildiği eksi tuzlu aserdim hepAllah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım.Nasıl belirtiler vardı peki ben daha öğrenemedim . Hissediyormuydun kız olduğunu
İns gerginliğin boşunadır ins sağlıklı güzel haberler alırsın bebeginden cnmÇok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Ayyy aynı ben ekşi tuzlu iyi geliyor erkek hissediyorum belki de kız olabilirSaol cumlizin de ins cnm belirti hiç bilmiyorum ki tek bildiği eksi tuzlu aserdim hephissiyatim erkek yönündeydi aslında benim yanlış hissiyatmis
Bana benzettim seniAyyy aynı ben ekşi tuzlu iyi geliyor erkek hissediyorum belki de kız olabilir
Bana benzettim senihayırlısıyla sağlıkla gelsin
Ayyy pardon canım seni başkasıyla karıştırdımSeninki bellimi canım
12+2 bugün. Perinatolog bana gelmeden genetik test yaptırma dedi. Oysa 10. haftada kan verseydim şimdiye sonucu gelecekti. Ben de 10-12 hafta civarında düşük yaptığım için korkuyorum, doktor kötü birşey söylerse ya kalp atışı yoksa ya gelişimi durduysa korkum var. Doktor duruma göre plesantadan parça alabilir pazartesi günü onun da küçğk de olsa bir düşğk riski var. Profa gideceğim hem parça alsın garanti sonuç alalım istiyorum hem korkuyorum düşük riskinden. Çok teşekkürler.Canim kacinci haftandasin, ben senin genetik test yaptirdigini saniyodm. Seni cok iyi anliyorm ben de 21. Haftada gidicem kotu haberler aldigim haftamdi ama 16da giderken bile asiri gerilmistm gunlerce. Guzel haber alinca da asiri rahatliyosn ve mutlu oluyosn. Umarim senin de oyle olur. Belirti fln arama. Unutma olacak olan olacak, allaha tevekkul edip rahatlamaya calis. Sen elinden geleni yapiyosn gerisi takdiri ilahi.
Aslında hipnoterapi aldım ve kafam çok rahattı ama gün yaklaştıkça stresim çok arttı. 12. Haftadayım daha ama hiç bir hamilelik emarem yok o da gereksiz yere rahatsız ediyor beni.Daha önce kaybın olmuştu sanırım canım senin okuduğuma göre yanılmıyorsam. Ondan dolayı olumsuz düşünüyor olabilirsin. Biliyorum elinde değil pozitif ol diyicem sana az düşünmeye çalış. Allah'tan iste her şey güzel olacak. Kağan Kocatepenin bir video su var ne zaman negatif olsam aklıma geliyor. Diyor ki ,, siz ne yaparsanız yapın o bebeğin kısmetinde doğmak varsa doğacak boşuna endişe yapmayın diyor . O yüzden gönlünü ferah tut canım bebislerimiz kaderindeki gibi gelicekler her şey Allah tan ben şuna inanıyorum sağlıklı gelicek o sağlıklı diyorum kendimi öyle negatif düşüncelerinden itiyorum.
Önceki boyle olmuş, gerekce ne olursa olsun demekki dunyada yiyecegi lokması yokmus. Bu sefer insallah bebek de plasenta da sağlıklıdır hic oyle bir durumu düşünme bile. Gidip herseyin yolunda oldugunu, plasentanin normal oldugunu, bebisin kalbinin de gayet tıkır tıkır attığını duyacaksınız insallah. Geri kalan test mi tahlil mi her neyse o zaman karar verirsiniz belki de hic gerek bile kalmayacak simdiden düşünme sen böyle şeyleri12+2 bugün. Perinatolog bana gelmeden genetik test yaptırma dedi. Oysa 10. haftada kan verseydim şimdiye sonucu gelecekti. Ben de 10-12 hafta civarında düşük yaptığım için korkuyorum, doktor kötü birşey söylerse ya kalp atışı yoksa ya gelişimi durduysa korkum var. Doktor duruma göre plesantadan parça alabilir pazartesi günü onun da küçğk de olsa bir düşğk riski var. Profa gideceğim hem parça alsın garanti sonuç alalım istiyorum hem korkuyorum düşük riskinden. Çok teşekkürler.
Aslında hipnoterapi aldım ve kafam çok rahattı ama gün yaklaştıkça stresim çok arttı. 12. Haftadayım daha ama hiç bir hamilelik emarem yok o da gereksiz yere rahatsız ediyor beni.
Benimde sezeryan olacak, son gittiğimde doktora sordum bende, 2 hafta önce 38. Hafta dedi, bende yılbaşına denk geliyor dedim, ben onu ayarlarım dedi, artık öncesimi olur sonrasını bilemiyorumPeki bir de ben soraym, ben henuz 1 sene once sezeryan oldugm icin benim de mecburi sez. Olacak. Kismetse onu kacinci haftada alirlar sizce? Normalde beklenenden 1 hafta 10 gun once aliniyo ama 10 gun oncesi 31 aralika gelio benim, ya ondan once ya snr olsn isterm heralde ama sonrasini beklersek ve benm sancim baslarsa dikislerim icin riskli olur mu mesela? Bunu doktora sorcam ama dur bakalm daha diyecegi icin sormuyorm ztn once bebekten iyi haberler alalim gerci ama yine de bazen dusunuyorm bunu ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?