Fetal dna da yaptırabilirsin ama ben amniyosentez öneriyorum dedi. 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gideceğim aynı şeyleri söylerse amniyosentez yerine fetal dna yaptırırım büyük ihtimal. yani şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorumAmniyosentez yerine fetal DNA yaptırsan çıkar mı acaba ? Hiç canını sıkma bakarsin yanılmış olurlar ,erken yapıldığı için hata payı olur. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi,hiç bir anneye acı göstermesin
Canım benim bol duaaFetal dna da yaptırabilirsin ama ben amniyosentez öneriyorum dedi. 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gideceğim aynı şeyleri söylerse amniyosentez yerine fetal dna yaptırırım büyük ihtimal. yani şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorum
Cok gecmis olsun dr ne önerdiYaşı 38 civarı olan arkadaşlar. İkili test sonucunda yaş riski kaç çıktı sizde?
Ne guzel ya hediyeleriniz bol olsun hele boylesiEvet cok güzel oldu gerçekten ama renginde sıkıntı var acaba bu bebek arabalarının rengi değisebiliyormu yqni kılıfları onu bi araştırcam
Benimki de hic bakmadi simdiye dekÇünkü doppler yapıyor doktor aynı zamanda rahmi besleyen damarlara , bebeği besleyen damarlara bakıyor olmalılar.Dur bakalım 2 hafta sonra değişir herşey .
Canım benim başka doktorlarla da görüş hemen yıkılma lütfen ilerde geçedebilir daha çok küçük rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah bebeğine benim bebeğimde hidrosefali riski var doktora gitmeye korkuyorum bişey çıkacak diye önceleri çok korkuyordum şimdi teslim oldum elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka rabbim sana güç kuvvet versin inşaAllah inşaAllah geçici Bi şeydir dualarım seninleKızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Beyninde kistler varmış ve göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri eksimiş. o da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta bebeğin kalbi durabilir dedi doktor. Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilmiyorum..
canım Allah yardımcın olsun. dediğin kistler belki kaybolur. aniyosentez yaptırsan bile sonucunda bir önlem alabilecek misin? önlem amaçlı birşey olmayacaksa bence yaptırma. Allah büyüktür, inşallah 2 hafta sonra daha güzel haberler alırsın canımPerinatologa gittim 2li testim biraz riskli çıktığı için doktorum 18.haftada yaptırmamı söylemişti ayrıntılıyı
3 tane kist var 2 si önemsizmiş. Birinin ne kisti olduğunu kendi de bilemedi. Önemli de olabilir olmayadabilir dedi.
Amniyosentez önerdi ama düşük riski var onu bile bile nasıl yaptırırım. Kalbi duracaksa da kendiliğinden dursun ben onu göze alamam..
2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım perinatologa lütfen dua edin benim için.
KızCinsiyeti ne bebeğinizinbende sürekli domates tuzlayip yiyorum
Bence başka bir perinatoloğa daha gidin derim, bana da 2.ayımda gittiğim doktor sağlıksız bir gebelik aldırmalıyız dedi, gittiğim başka doktorlar yoo gayet de iyisiniz dedi 4.5 aydayız. Başka bir doktor da 3.ayımda kanamam olunca düşüyor dedi, ertesi gün kanamam olmadı da düşmedi de şükür. kaçıncı haftadasınız? Bana doktorum 22.haftada yaptırılmasını söylemişti, biraz erken değil mi sizinki?Kızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Beyninde kistler varmış ve göbek kordonunda bebeği besleyen damarlardan biri eksimiş. o da ilerde gelişim geriliği yapabilir hatta bebeğin kalbi durabilir dedi doktor. Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilmiyorum..
Ne zordur beklemek Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. Yönlendirme yapmak istemem ancak amniyosentez artık eskisi kadar riskli değil diye biliyorum, fetal dna yaptırsan yine %100 sonuç vermeyecek. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ve 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsınızPerinatologa gittim 2li testim biraz riskli çıktığı için doktorum 18.haftada yaptırmamı söylemişti ayrıntılıyı
3 tane kist var 2 si önemsizmiş. Birinin ne kisti olduğunu kendi de bilemedi. Önemli de olabilir olmayadabilir dedi.
Amniyosentez önerdi ama düşük riski var onu bile bile nasıl yaptırırım. Kalbi duracaksa da kendiliğinden dursun ben onu göze alamam..
Tüm dualarım sizin ve bebeğiniz için, umarım her şey çok iyi ilerler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , mucizeler hepimizle olsun T tulperdePerinatologa gittim 2li testim biraz riskli çıktığı için doktorum 18.haftada yaptırmamı söylemişti ayrıntılıyı
Geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah boşuna uzulmussunuzdur her şey yolunda gider sağlıklı doğar. Üzülmeyin ağlamayın bebeğinizde hisseder her şey için çok erkenŞimdilik bi gerilik yok hatta 1 hafta ileri çıktı ama doktor ilerleyen haftalarda olabilir dedi gerilik için
Zaten bunlardan sadece biri olsa sıkıntı olmaz dedi doktor
Ama hem tek arter, hem beyninde kistler hem de burun kemiği ölçümü de alt sınıra yakın olunca amniyosentez önerdiğini söyledi.
Bence bir perinatologa gidin bir daha yaptırın içinizi ferah tutunKızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Canım cok uzuldum yıne de 1-2 hafta daha bekleyip başka perınatolog a mı gorunsen? Insallah guzel haberlerle dönersınKızlar ben bugün ayrıntılı ultrason yaptırdım.. bebeğimde bazı sorunlar çıktı, yıkıldım tabi sabahtan beri ağla ağla helak oldum.
Aynen canım şu aşamada elimizden dua etmekten başka bi çare gelmiyor maalesef. Bütün bebekler sağlıkla doğsa keşkeCanım benim başka doktorlarla da görüş hemen yıkılma lütfen ilerde geçedebilir daha çok küçük rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah bebeğine benim bebeğimde hidrosefali riski var doktora gitmeye korkuyorum bişey çıkacak diye önceleri çok korkuyordum şimdi teslim oldum elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka rabbim sana güç kuvvet versin inşaAllah inşaAllah geçici Bi şeydir dualarım seninle
Bence başka bir perinatoloğa daha gidin derim, bana da 2.ayımda gittiğim doktor sağlıksız bir gebelik aldırmalıyız dedi, gittiğim başka doktorlar yoo gayet de iyisiniz dedi 4.5 aydayız. Başka bir doktor da 3.ayımda kanamam olunca düşüyor dedi, ertesi gün kanamam olmadı da düşmedi de şükür. kaçıncı haftadasınız? Bana doktorum 22.haftada yaptırılmasını söylemişti, biraz erken değil mi sizinki?
canım Allah yardımcın olsun. dediğin kistler belki kaybolur. aniyosentez yaptırsan bile sonucunda bir önlem alabilecek misin? önlem amaçlı birşey olmayacaksa bence yaptırma. Allah büyüktür, inşallah 2 hafta sonra daha güzel haberler alırsın canım(
Ne zordur beklemek Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. Yönlendirme yapmak istemem ancak amniyosentez artık eskisi kadar riskli değil diye biliyorum, fetal dna yaptırsan yine %100 sonuç vermeyecek. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ve 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsınız
Geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah boşuna uzulmussunuzdur her şey yolunda gider sağlıklı doğar. Üzülmeyin ağlamayın bebeğinizde hisseder her şey için çok erken
Bence bir perinatologa gidin bir daha yaptırın içinizi ferah tutun
Sağ olun kızlar..Canım cok uzuldum yıne de 1-2 hafta daha bekleyip başka perınatolog a mı gorunsen? Insallah guzel haberlerle dönersın
Teşekkürler valla bizde cok memnun olmuştuk ama cinsiyet erkek olduğunu öğrenince bide mor renk olunca biraz tereddüt ettik bilmiyorum kılıfları değisebilsek direk kılıf değiscem zatenNe guzel ya hediyeleriniz bol olsun hele boylesimasallah
Bikac sene once şahinde olsa bir araba parasi ediyor stokke simdi
Bana biri verse keske aşırı pahali arabalar
Benim cocuklar bebek arabasını hic sevmedi ve cok az kullanıldı
Doğana kadar almayi düşünmüyorum bir umut
Evet aslında insan gerçekten herşeyi yepyeni olsun istiyor ama gerçekten kullanılanlarda temiz hakkaten bebeklerin yediği helal giydiği haram derlermis ya o doğru bisi yani bence sizde kabul edin hediyeleri mis giibiGaliba degisiyo benim arkadasimda bugaboo vardi pembe tentesi vardi beje cevirmisti. Stokkeda da degisiyo olabilir. Ben de ilk bebegim bi de biliosn daha oncekini da kaybettm, tabi her seyi yeni alaym en iyi alaym istiyorm ama bizden once butun arkadaslarimizin bebegi oldugu icin almayin biz size veririz illa ki diyolar onlar oyle deyince bi de kardes kdr yakin arkadaslar, esim de sacmalama niye alalim varken okdr para verelim diyo arkadasim da bugaboo vericek ustelik. Ama gonlum yepyeni almak istio dogruya dogru ama esim de hakli:) oyuzden keske birisi sifir hediye etse diyorm annemlerden umitliydm ama annem de anca yorgan pike havlu vs ufak tefek ivir zivirlari bilir bebek arabasindan anlamaz nerden bilip de alicak.
Çok üzüldüm cnm msjini okuyunca burdaki bütün hamilelerin duaları seninle benimde dualarım seninle umarım iki hafta sonra mucizeler gerçek olur ve iyi haberlerini alırız inşallahSağ olun kızlar..
2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem, güzel haberlerle gelirim inşallah
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?