2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Fetal dna da yaptırabilirsin ama ben amniyosentez öneriyorum dedi. 2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gideceğim aynı şeyleri söylerse amniyosentez yerine fetal dna yaptırırım büyük ihtimal. yani şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece sağlıklı olması için dua ediyorum

Canım benim bol duaa
Stres yapma elinden geldiğince:/
Bak arkadaslarda yazmış
Bebisleri sağlıklı olanlar var bu durumda
Mutlaka tetkiklerini yaptırırsin zaten

Evet cok güzel oldu gerçekten ama renginde sıkıntı var acaba bu bebek arabalarının rengi değisebiliyormu yqni kılıfları onu bi araştırcam
Ne guzel ya hediyeleriniz bol olsun hele boylesi masallah
Bikac sene once şahinde olsa bir araba parasi ediyor stokke simdi
Bana biri verse keske aşırı pahali arabalar
Benim cocuklar bebek arabasını hic sevmedi ve cok az kullanıldı
Doğana kadar almayi düşünmüyorum bir umut

Canım benim başka doktorlarla da görüş hemen yıkılma lütfen ilerde geçedebilir daha çok küçük rabbim şafii ismi hürmetine şifa versin inşallah bebeğine benim bebeğimde hidrosefali riski var doktora gitmeye korkuyorum bişey çıkacak diye önceleri çok korkuyordum şimdi teslim oldum elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka rabbim sana güç kuvvet versin inşaAllah inşaAllah geçici Bi şeydir dualarım seninle

canım Allah yardımcın olsun. dediğin kistler belki kaybolur. aniyosentez yaptırsan bile sonucunda bir önlem alabilecek misin? önlem amaçlı birşey olmayacaksa bence yaptırma. Allah büyüktür, inşallah 2 hafta sonra daha güzel haberler alırsın canım(

Bence başka bir perinatoloğa daha gidin derim, bana da 2.ayımda gittiğim doktor sağlıksız bir gebelik aldırmalıyız dedi, gittiğim başka doktorlar yoo gayet de iyisiniz dedi 4.5 aydayız. Başka bir doktor da 3.ayımda kanamam olunca düşüyor dedi, ertesi gün kanamam olmadı da düşmedi de şükür. kaçıncı haftadasınız? Bana doktorum 22.haftada yaptırılmasını söylemişti, biraz erken değil mi sizinki?

Ne zordur beklemek Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. Yönlendirme yapmak istemem ancak amniyosentez artık eskisi kadar riskli değil diye biliyorum, fetal dna yaptırsan yine %100 sonuç vermeyecek. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ve 2 hafta sonra güzel sonuçlar alırsınız

Tüm dualarım sizin ve bebeğiniz için, umarım her şey çok iyi ilerler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , mucizeler hepimizle olsun T tulperde

Geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah boşuna uzulmussunuzdur her şey yolunda gider sağlıklı doğar. Üzülmeyin ağlamayın bebeğinizde hisseder her şey için çok erken

Bence bir perinatologa gidin bir daha yaptırın içinizi ferah tutun

Canım cok uzuldum yıne de 1-2 hafta daha bekleyip başka perınatolog a mı gorunsen? Insallah guzel haberlerle dönersın

Aynen canım şu aşamada elimizden dua etmekten başka bi çare gelmiyor maalesef. Bütün bebekler sağlıkla doğsa keşke
Üstelik bu haldeyken beklemek de o kadar can sıkıcıymış ki. Elim kolum bağlı beklicem mecbur.
İnşallah senin bebeğinde de hiçbir sıkıntı yoktur inşallah

Tüm dualarım sizin ve bebeğiniz için, umarım her şey çok iyi ilerler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , mucizeler hepimizle olsun T tulperde

Geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah boşuna uzulmussunuzdur her şey yolunda gider sağlıklı doğar. Üzülmeyin ağlamayın bebeğinizde hisseder her şey için çok erken

Bence bir perinatologa gidin bir daha yaptırın içinizi ferah tutun

Canım cok uzuldum yıne de 1-2 hafta daha bekleyip başka perınatolog a mı gorunsen? Insallah guzel haberlerle dönersın
Sağ olun kızlar..
2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem, güzel haberlerle gelirim inşallah
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Teşekkürler valla bizde cok memnun olmuştuk ama cinsiyet erkek olduğunu öğrenince bide mor renk olunca biraz tereddüt ettik bilmiyorum kılıfları değisebilsek direk kılıf değiscem zaten

Evet aslında insan gerçekten herşeyi yepyeni olsun istiyor ama gerçekten kullanılanlarda temiz hakkaten bebeklerin yediği helal giydiği haram derlermis ya o doğru bisi yani bence sizde kabul edin hediyeleri mis giibi

Sağ olun kızlar..
2 hafta sonra başka bi perinatologa daha gidicem, güzel haberlerle gelirim inşallah
Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Çok üzüldüm cnm msjini okuyunca burdaki bütün hamilelerin duaları seninle benimde dualarım seninle umarım iki hafta sonra mucizeler gerçek olur ve iyi haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…