2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar selam. Benim sabah bulantılarım bitti ve artık her şeyi yiyebiliyorum. İyi bir şey ama insan bi korkuyor bir şey mi oldu bebeme diye. Var mı benim gibi olan?
ben de senin gibiyim yazmıştm hatta buraya. Bugün tam 19+0 oldm geçen haftadan beri kusmadım hatta akşamları 40 dakika kadar yürüyüşe bile başladm normalde o yorgunlukla yürüsem eve dönünce kusardm. Korktm bişey oldu diye hatta randevum 31 ağustosta ama bu haftaya almayı düşündüm doktorum da doluydu ne yapsam derken biraz tekme hissetmeye başladm şimdilik tuttum kendimi. Umarım sağlıklıdır ve büyüyodur. Neticede bulantının bir yerde bitmesi de normal bişey.

Dun tahlil vermiştim kasiklarimda bazen agri oluyordu ve yürüdüğüm zaman sancı giriyordu crp ve wbc yüksek çıktı idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini söyledi aile hekimi azosilin antibiyotik verdi. Kendi doktoruma yazdım kullanabilir miyim diye. Bilgisi olan yada kullanan var mı

Yaa sen benden öndeymişsin. Tekme hissediyorsan korkma zaten canım. Ben 17+4 üm henüz hissetmem için de erken galiba. O yüzden randevumu bu haftaya aldın ben yarın gideceğim inşaallah bir sorun yoktur. Haber ederim sana da.

Tabi ki iyidir allahın izniyle bu haftalarda bulantının bitmesi zaten normal. Tekme için de kesinlikle erken. Benim ikinci hamileliğim ben geçen sene de ilk 18+larda hissetmiştim hatırlıyorum bu sefer de öyle oldu. yani 16+5te bir kaç kere vurdu hissettim ama sonra devamı bi türlü gelmedi. Bulantım da geçince cidden korkmuştm. Cumartesi günü doktora randevu ararken resmen içimden yalvardm nolur iyiysen tekmele de boşuna heyecanlanmıyım diye ve o gün başladı enteresan şekilde:) Şimdi de anca günde 1 kere hissediyorum. Bir de genelde sırt üstü yatmak bebek için iyi değil fln derler ama ben en çok tekmeyi sırt üstü yatarken hissediyorum sanırım göbek iyice içeri kaçıp bebeğin yeri fln daraldığı için daha iyi hissediliyor.

benim gebelik öncesi hemoglobin 15in altına inmezdi hep üst sınırda gezerdi, son tahlilde 12 çıktı (aslında yine düşük değil) doktorum maltofer verdi, maltofer de 100 lük bir demir desteği, dedim hocam fazla gelmesin 12 çıktı zaten aslında çok da düşmemiş dedim, o da dedi ki hamile birinde demirin fazla gelmesi demek tr de enflasyonun bitmesi gibi bişey yani imkansız dedi mümkün değil merak etme dedi. ben de kullanıyorum valla günlük. ama aç değil tok kullanıyorum malesef, aç karna tiroid aldığım için ikisi birbirini etkiliyor diye aradan en az dört saat geçmeden demir veya başka bir ilaç önermiyorlar

Hissedenler hep sırt üstü yatarken hissetmişler bence diğer türlü hissetmek zor. Benim bebe zaten çok aktif bi bebe değildi son kontrolde ağırdan alıyordu ben daha da geç hissedebilirim galiba

Kızlar selam. Benim sabah bulantılarım bitti ve artık her şeyi yiyebiliyorum. İyi bir şey ama insan bi korkuyor bir şey mi oldu bebeme diye. Var mı benim gibi olan?
Benimde bitti artık bulantılarım yok denecek kadar nadir . Yemek kokularına hassasiyetimde azaldı baya. Bence normal geçen hafta gördüm bebeği bir sorun yoktu

Azosilin çok iyi bir antibiyotik anında fayda ediyordu bana sistit zamanında ama hamileler kullanabilirmi emin değilim canım

Benimde aynı kasık ağrısı vardı ben idrar tahlili verdim birde hemogramda wbc 11 idrarda lökosit 23 çıktı cefaks kullandım geçmedi şimdi aile hekimi manurol şase yazmış doğum doktoruna soramadım daha

Benimde bitti artık bulantılarım yok denecek kadar nadir . Yemek kokularına hassasiyetimde azaldı baya. Bence normal geçen hafta gördüm bebeği bir sorun yoktu
Bence de yok Allah’ın izniyle ama insan bi acaba mı diyor. Kahrolsun evhamlar zaten bebeğimi de görmek istiyordum bi hafta erken görmem daha iyi şu an

Bana 18.hafta da gel demişlerdi ben 20.haftadayım yarın gideceğim aşıya
Bugün gittim sağlık ocağına boşa gittim erken randewu verilmiş 18 haftada. Sonra yapılıyor asi dedi haftaya veya sonraki hafta gel dedi ve bu demir ilacını sordum sağlık ocağına 12.haftadan sonra başlaman gerekiyordu dedi d vitamini ve demir ilacı verdi bana kadın dogumcum da izinde başlasam mi bilemedim

Yavaş yavaş azalıp bitmesi lazim zaten .Bu haftalar hamileliğin balayı diyorlar yani en rahat ettiğimiz dönem son 3 ay ve ilk 3 ay daha zor .Premsesligin tadını çıkar rhea bebiş iyidir merak etme .

Selaamm bence artık bulantıların son bulması normal olan. Zaten 2.trimestrda cogu doktor bulantılar iyiden iyiye azalır hatta kalmaz diyor. Benim de baya baya azaldı diyebilirm. Endişe edicek bisey yok keyfini sürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…