2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
d vitamini ve demir ilacı bana da vermedi doktorum. Ay sonu kontrolüm de. Yarın aşıya gittiğimde sorarım bende

Benim beyazım çooktu 16 hafta bitimin de bitkiselle boyadım artık dayanamadım inş kötü bişey yapmamışımdır
yok cnm hele bitkiselle boyadıysan hiçbişey olmaz. Ben çok o konularda pimpirik yapmıyorum bence bir seferlik tenine bir süre değmiş olan madde bebeğe zarar veremez ancak zararlı maddenin devamlı kullanılmasıyla zarar oluşur diye düşünüyorum. Mesela her gün kullandığım serum nemlendirici fln içeriğine bakıyorum ama tek sefer sürdüğüm boyadan balyajdan çok pimpiriklenmiyorum. Öyle o kdr sıkıntılı bir durum olsa doktorlar önden uyarırlardı zaten aman sakın tek sefer bile kullanma derlerdi

Bir de bu süreçte saçını boyatan var mı kızlar?

Az önce onu konuşuyoduk arkadaşımla ne zaman boyatsam diye ki 13.haftada dip boyası yaptırdım.Normalde beyazım çok ayda bir dip yaptırırdim ama şimdi o kadar sık yapmam .Ekim ve Aralık ayı gibi yeniden boyayıp bir de doğuma yakın ombre yaptırırim misss

Bu arada bitkisel boya ve normal boya hepsi aynı şey dedi kuaför

Selaamm bence artık bulantıların son bulması normal olan. Zaten 2.trimestrda cogu doktor bulantılar iyiden iyiye azalır hatta kalmaz diyor. Benim de baya baya azaldı diyebilirm. Endişe edicek bisey yok keyfini sürün
Benim bi düşüğüm var öncesinde onda bulantılarım birden kesilmişti erken dönemdi tabi ama yine de korkusu kalmış işte

Ben ilk asimi son adetimden 7gun sonra olmustum. Ikinci asimi da 13+2de oldum. Ikisinde de kol agrisi disinda bir yan etki yasamadim. Ikinci dozu olmadan once 3 doktora sordum ucu de ol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…