2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlaç olarak ne alıyorsunuz?

İlk çocuğumda hiç böyle birşey yaşamadım kötü şeyler yaşadım ama bu kadar bulantı kusma vs tansiyon şeker yaşamadım dün şekerim 42ydi hastahanelik oldum baya kötüydü durumum git gide kötüleşiyorum bakalım inşallah düzelir herşey

magnosit,kalinor, multivitamin d vitamini tiroit ilacı, mide bulantısı ilacı günlük kullanıyorum normalde hassas bir bünyem yok ama potasyum magnezyum bende eksik ne kadar tamamlasamda yetmiyordu şimdi hamilelikte çocukta alıyor benden ne kadar takviye yapsamda fayda etmiyor ilaçlar.

Bende ilaç almadan duramıyordum ama artık ilaçta faydasız bana Onuda bıraktım mecbur 2hafta kullandım sonrasında o faydasız geldi prilam dr şimdi doktor kanser hastalarınında kullandığı agır bir migde bulantısı hapı verdi onu kullanıyorum ama bunuda fazla kullanmamam lazım ne olacak bilmiyorum günlük zaten 20den fazla ilaç kullanıyorum resmen

Hosbuldum canım Tetanoz aşısı için beni 20 haftada çağırdılar onuda mutlaka sorun. Ben perinatalog Zeki Şahinoğluna randevu aldım Kadıköy'de. 21 +5 oluyoruz gidecegimiz gün ideal zaman olduğunu söylediler hayırlısı bakalım annesine en güzel doğum günü hediyesi olacak bebeğinin yüzünü görmek ❤❤

Ya kıyamam inşallah kısa sürede atlatırsın. Böyle olunca da insanda moral kalmıyor . Olmadı için rahat etmiyorsa başka doktora da görün

Hayırlısı canım inşallah güzel haberler le gelirsin. Her kontrolde insan ister istemez stres oluyor elimizde olmadan .

Ya kıyamam inşallah kısa sürede atlatırsın. Böyle olunca da insanda moral kalmıyor . Olmadı için rahat etmiyorsa başka doktora da görün
Hiç sorma her doktoru aradığımda dinlen dedikçe aglama krizine giriyorum bildigin çok yoruldum psikolojim altüst oldu tamamen ne yapacağımı şaşırdım. Dinlensem ev bana bakıyor yardım edecek kimse yok bir kızım var haliyle ona bakmak zorundayım iyice zorladı bu hamilelik beni rabbim sağ Salim kucagıma almayı nasip etsinde umarım güzel geçer bundan sonrası

Kızlar tetanoz aşı 2 doz en geç 36.haftaya kadar bitmeliymiş aile hekimimden öğrendim. Ben haftaya 2.doz sinovac covid aşımı yaptıracağım, 1 ay sonra tetanoz 1.doz, ondan 1 ay sonra da tetanoz 2.dozu. Aile hekimim böyle yönlendirdi. Kendi kadın doğum uzmanım da aile hekimimin yönlendirmesiyle ilerlememi söyledi aşı sıralaması konusunda

Kızlar maşallah kıyafetler alınmaya başlanmış, bende son randevuyu bekliyorum, bu kezde kız derse almaya başlarım, bende bugün kendime yatak ve baza aldım,

Seni okadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım ev işlerinide yemekleride kendim yapıyorum sende bir çocuk daha var haliyle daha da zorlanıyorsundur . İnşallah geçer canım bu günler yeterki sağlıklı olsun bebişler . Allah sabır versin sana.

Kızlar merhaba yarın tetanoz aşısı randevum var ama sizin yazdiklarinizdan sanki erken gibi geldi bndha 17+5 teyim 20 dem önce yapılmaması mi gerekiyor bilgisi olan cvp verirse sevinirim gidip yaptırayım mi acaba yarın

Merhaba canım bana sağlık ocağı 18 haftasında gel dedi başka bir sağlık ocağına gittim 19+2de gittim bebeğin hareketlerini hissettinmi dedi 1kere dedim 20den sonra gel tam bebeğin hareketlerini hisset dedi bugün 19+5teyim 4 gündür net hissediyorum artık

Canim bende o haftalarda yaptiracaktim ama covid asisi olacagim icin agustos sonuna kaldi. Erken degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…