2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Canim bende o haftalarda yaptiracaktim ama covid asisi olacagim icin agustos sonuna kaldi. Erken degil yani
Teşekkür ederim kızlar yarın bir gideyim bakayım ne diyecekler ypaiyoruz bu haftada derse olcagim covid aşısını dha olmadım şimdilik beklemede o

Gecmıs olsun eger ıcıne sınmedıyse baska endokrin uzmanına git bence ben oyle yaptım gecen hafta. Benım t3 T4 normal o yuzden sadece tsh a gore ayarlama yaptılar

Bana aile hekimi 20.hafta dolunca tercih ediyoruz dedi.ama 21.hafta dolmasına covid aşı 2.doz denk geldiği için mecbur tetanoz ilk dozum 26.haftaya kaldı. Aile hekiminiz ya da ordaki hemşire uygun haftayı söyler size

Kizlar merhaba bende 17 haftalik hamikeyim ve asiri vajinal agrim var sizdede oluyor mu nette bu haftakarda normal yaziyor ama korkuyorum da

Drum dedi ki besinlerle yeteri kadar alamadığımız tek şey Demir. O yüzden bunu kullanmak zorundayız her sabah aç karna bi tüp içiyorum

Bazen herkese gelir o his ama ben kendimi şöyle teskin ederim hep, hayat verecek olan Allah bir canlıyı yaratmayı murat etmişse her şekilde doğacak. Eğer etmemişse de her şekilde gidecek. Ben sağlıkla sorunsuz almak için dua ediyorum. Kuruntular bebeğide etkiliyor, sakin ve huzurlu bir hamilelik çok önemli değil mi?

Gecmıs olsun eger ıcıne sınmedıyse baska endokrin uzmanına git bence ben oyle yaptım gecen hafta. Benım t3 T4 normal o yuzden sadece tsh a gore ayarlama yaptılar
aynen öyle yapacağım. haftaya ayrıntılı ultrasyona gideceğim. o arada başka bir endokrinede görüneyim diyorum

Günaydın kızlar

Sanirim raund ligament ağrısı çekiyorum 2 gündür .Var mı yaşayan tuhaf bir ağrı ,basi gibi ara gelip gidiyor gelince hareket ederken sızlıyor .16-17 den sonra görülüyormuş 18+3 oldum

Günaydın kızlar
Geceden sabaha kadar 3-5 kere uyanmam peki
Yatış: 01
İlk kalkıs: 02
İkinci: 04
Üçüncü: 06
Tam emzirme düzeni aralıkları sizlerde de böyle mi

Günaydın kızlar
Geceden sabaha kadar 3-5 kere uyanmam peki
Yatış: 01
İlk kalkıs: 02
İkinci: 04
Üçüncü: 06
Tam emzirme düzeni aralıkları sizlerde de böyle mi
aynen ben de çok sık kalkıyorum sabah yorgun uyanıyorum işe gelmekde ekstra zor oluyor...Şimdiden devamlı wc deyim son ayları düşünemez oldum...

Günaydın. Ben çok erken yaşamıştım o ağrıları sanırım 14-15 de. Sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibiydi eğilip kalkarken özellikle.
şimdi ise sol tarafım ağrıyor hafif ve sürekli bir ağrı çarş doktoruma sorucam inşaallah

Bende 20. haftadayım yarın tetanoz aşısı olacağım

Benim de solda ara ara girip çıkıyor .Aynen tarif ettiğin sekildeyim bir bakıyorum geçmiş bir bakıyorum ağrı artmış inşallah önemsizdir .

Benim de solda ara ara girip çıkıyor .Aynen tarif ettiğin sekildeyim bir bakıyorum geçmiş bir bakıyorum ağrı artmış inşallah önemsizdir .
Ben yazmıştım forumda bi yere de başka bi gebe şey demişti; ben o ağrıyı hissedince mutlu oluyorum bir kaç gün sonra karnım büyümüş oluyor. Gebeliğin normal sürdüğünü hissediyorum gibi. O senin dediğin ağrıda bişey yok bence. Benim de o ağrılardan sonra bebeğim biraz yukarı çıkmıştı mesela.

Bana 18.hafta da gel demişlerdi ben 20.haftadayım yarın gideceğim aşıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…