Merhaba canım bana sağlık ocağı 18 haftasında gel dedi başka bir sağlık ocağına gittim 19+2de gittim bebeğin hareketlerini hissettinmi dedi 1kere dedim 20den sonra gel tam bebeğin hareketlerini hisset dedi bugün 19+5teyim 4 gündür net hissediyorum artık
merhaba ; bende normalde tiroid hastasıyım. bende 2 ayda bir değerlerimi kontrol ettiriyorum. bu ay tiroidim 4,17 çıkmış. tiroid doktorumla görüştüm 2,5 altı olması ve ilacı arttırmamız gerekmiyor mu dedim. ama bana T4 değerimin yüksek olduğunu ve tiroid ilacını azaltmam gerektiğini söyledi. kadın doğumcum değere yorum bile yapmadı. anlamadım. bende ilaç dozumla oynamadım ama hep aklımda bir şüphe(
Gecmıs olsun eger ıcıne sınmedıyse baska endokrin uzmanına git bence ben oyle yaptım gecen hafta. Benım t3 T4 normal o yuzden sadece tsh a gore ayarlama yaptılar
Kızlar merhaba yarın tetanoz aşısı randevum var ama sizin yazdiklarinizdan sanki erken gibi geldi bndha 17+5 teyim 20 dem önce yapılmaması mi gerekiyor bilgisi olan cvp verirse sevinirim gidip yaptırayım mi acaba yarın
Bana aile hekimi 20.hafta dolunca tercih ediyoruz dedi.ama 21.hafta dolmasına covid aşı 2.doz denk geldiği için mecbur tetanoz ilk dozum 26.haftaya kaldı. Aile hekiminiz ya da ordaki hemşire uygun haftayı söyler size
Cnm birşey sorcam her hamile bu demir ilacını kullanmasi mi gerekiyor doktorum bana yazmadı kan testini yeni tekrarladık bütün değerler çok iyi bı kolesterol yüksek çıktı oda normal dedi bn mi hatırlarsam acaba demir ilacı baslamayacakmiyiz diye
Merhaba annisler bende bayadir dr a gitmedim hicbisey hissetmiyorum karnimda bulantilarimda birden zink diye kesildi. Valla korkuyorm bisey mi oldu diye. Bu psikolojiyi nasil duzeltebilirim. Sizlerdede oluyormu kuruntular hiç keyifli mutlu hissedemiyorm hep bir korku halindeyim ben
Bazen herkese gelir o his ama ben kendimi şöyle teskin ederim hep, hayat verecek olan Allah bir canlıyı yaratmayı murat etmişse her şekilde doğacak. Eğer etmemişse de her şekilde gidecek. Ben sağlıkla sorunsuz almak için dua ediyorum. Kuruntular bebeğide etkiliyor, sakin ve huzurlu bir hamilelik çok önemli değil mi?
Gecmıs olsun eger ıcıne sınmedıyse baska endokrin uzmanına git bence ben oyle yaptım gecen hafta. Benım t3 T4 normal o yuzden sadece tsh a gore ayarlama yaptılar
Sanirim raund ligament ağrısı çekiyorum 2 gündür .Var mı yaşayan tuhaf bir ağrı ,basi gibi ara gelip gidiyor gelince hareket ederken sızlıyor .16-17 den sonra görülüyormuş 18+3 oldum
Günaydın kızlar
Geceden sabaha kadar 3-5 kere uyanmam peki
Yatış: 01
İlk kalkıs: 02
İkinci: 04
Üçüncü: 06
Tam emzirme düzeni aralıkları sizlerde de böyle mi
Günaydın kızlar
Geceden sabaha kadar 3-5 kere uyanmam peki
Yatış: 01
İlk kalkıs: 02
İkinci: 04
Üçüncü: 06
Tam emzirme düzeni aralıkları sizlerde de böyle mi
Sanirim raund ligament ağrısı çekiyorum 2 gündür .Var mı yaşayan tuhaf bir ağrı ,basi gibi ara gelip gidiyor gelince hareket ederken sızlıyor .16-17 den sonra görülüyormuş 18+3 oldum
Günaydın. Ben çok erken yaşamıştım o ağrıları sanırım 14-15 de. Sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibiydi eğilip kalkarken özellikle.
şimdi ise sol tarafım ağrıyor hafif ve sürekli bir ağrı çarş doktoruma sorucam inşaallah
Hosbuldum canım Tetanoz aşısı için beni 20 haftada çağırdılar onuda mutlaka sorun. Ben perinatalog Zeki Şahinoğluna randevu aldım Kadıköy'de. 21 +5 oluyoruz gidecegimiz gün ideal zaman olduğunu söylediler hayırlısı bakalım annesine en güzel doğum günü hediyesi olacak bebeğinin yüzünü görmek ❤❤
Günaydın. Ben çok erken yaşamıştım o ağrıları sanırım 14-15 de. Sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibiydi eğilip kalkarken özellikle.
şimdi ise sol tarafım ağrıyor hafif ve sürekli bir ağrı çarş doktoruma sorucam inşaallah
Ben yazmıştım forumda bi yere de başka bi gebe şey demişti; ben o ağrıyı hissedince mutlu oluyorum bir kaç gün sonra karnım büyümüş oluyor. Gebeliğin normal sürdüğünü hissediyorum gibi. O senin dediğin ağrıda bişey yok bence. Benim de o ağrılardan sonra bebeğim biraz yukarı çıkmıştı mesela.
Kızlar merhaba yarın tetanoz aşısı randevum var ama sizin yazdiklarinizdan sanki erken gibi geldi bndha 17+5 teyim 20 dem önce yapılmaması mi gerekiyor bilgisi olan cvp verirse sevinirim gidip yaptırayım mi acaba yarın