Bence atlattım ya çünkü belirtiler Cumartesi başladı ben üşüttüm sandım. Eklem ağrısı boğaz ağrısı oldu. Şuan boğaz ağrısı var sadece. Eklem ağrım kalmadı. Daha iyiyim. Cumartesiden itibaran sayarsak 5.gün bugün
Canım İstanbuldan bahsediyosun senin 250 500 dediğin kiralar hiç bir büyük şehirde yoktur ki zaten.. ankarada da en düşük bin lira felan. Bizim sitede 2+1 küçük bi daire vardi binaya ait orayı 1400 e verdiler..
Onu biliyorum zaten. İnsan tepe taklak oluyor sadece onu kast ettim aslında bizde 2+1 bir ev bulduk 1300 tlye küçücük. Metro hattı daha döşenmemiş çalışmalar var. Olursa orası olur inşallah aksi taktirde ayvayı yedik .
18-23 haftalar arası yapılıyor genelde.Ama en ideali 21-22 haftalar .Tekrar hatirlat ya da başka bir merkez bak istersen .Çünkü perinatologlar genelde çok yoğun oluyor ve erkenden randevu almak gerek.Ben temmuzda aldım 6 eylül için .
Doktorun yanına girdiğimde acaba sağlıklı mı, kilosu nasıl inşallah iyidir diye hep aklımdan geçiyor, sonra görünce rahatlıyorum bir de üstüne sağlıklı diyor doktor
Onu biliyorum zaten. İnsan tepe taklak oluyor sadece onu kast ettim aslında bizde 2+1 bir ev bulduk 1300 tlye küçücük. Metro hattı daha döşenmemiş çalışmalar var. Olursa orası olur inşallah aksi taktirde ayvayı yedik .
Biz burdan kaçmanın hayaliyle
Erzurum iyidir ucuzdur
Tayini siz mi istediniz
Hayırlı olsun ins
Bu fiyata ev bulmak bile imkansız
İcine sindiyse hayirlisiylayolur ins
Olmaz mı
Bugun ne kadar gerildim heleki
Dr a da cok sinirlendim
Bebisimi göremedim bile
Haftaya dr degistiriyorum
Bunu severim ins
Peritanolojiye 15 gün sonraya randevu aldım
İkili testteki yas riskimden dolayı biraz endiselendirdi beni
15 gun nasil gececek bilmiyorum
ben taytla da hiç rahat edemedim ya. Giyince çok güzel rahat ama siyah zaten gündüz giymeyi denemedim bile sadece akşam yürümeye giderken giyeyim dedim onda bile bastı.. Tepeye kdr çıkması çok kötü. Allah yaz annelerine sabır versin şimdi göbekler elbiseyle lastik belli pantolonla götürüyo da 9 aylık olduğumu düşünemiorm
24.haftaya kadar yapılabiliyormuş. En iyi görüntü 20-22 haftalar arasında alınabildiği için, daha kolay olduğu için o haftaları öneriyorlar. Ben 23+0'da yaptıracağım. Daha öncesine randevu bulamadım.
Hamile pantolonu almıştım iki tane. Yaa bu yazın cok zormus onlari giymek. Karnım sıcaktan pişti cok bunalttı valla. İyiki son aylarımız kişa denk geliyor
Covid olan herkese geçmiş olsun iyi tarafınfan bakmak gerekirse antikorlandınız muhtemelen. Ya da bir ihtimal.. son triemster ı risksiz atlatabilirsiniz belki. İlk belirtileriniz neydi merak ediyorum.
sağol canım çok şükür geçti gitti, ben genel o yorgunluk ağrılar boğaz ağrısı farkettim ama tam konduramadım, ta ki tat ve koku gidene kadar öyle böyle gitmedi saman yiyor gibiydim bir şey yerken orda eyvah dedim
Biz burdan kaçmanın hayaliyle
Erzurum iyidir ucuzdur
Tayini siz mi istediniz
Hayırlı olsun ins
Bu fiyata ev bulmak bile imkansız
İcine sindiyse hayirlisiylayolur ins
7 tane tercih yapmamız lazımdı. En sonada istanbul, ankara, izmir yada antep yazma zorunluluğu vardı İstanbul yazdık çıkmaz gibisinden Karadeniz hayalim suya düştü böylelikle Ve ev alma hayalım amin canım sağol olumlu gelsede bizimde kafamız rahatlasa.
sağol canım çok şükür geçti gitti, ben genel o yorgunluk ağrılar boğaz ağrısı farkettim ama tam konduramadım, ta ki tat ve koku gidene kadar öyle böyle gitmedi saman yiyor gibiydim bir şey yerken orda eyvah dedim
Hamile pantolonu almıştım iki tane. Yaa bu yazın cok zormus onlari giymek. Karnım sıcaktan pişti cok bunalttı valla. İyiki son aylarımız kişa denk geliyor
Gittim canım.
Geçenki perinatologa göre daha olumlu konuştu sanki.
Kafasındaki kistler duruyor iki tane. ama geçen doktorun dediği gibi 3.bi ne olduğu belirsiz kist yok dedi.
Göbek kordonunda tek damar eksik dedi bu doktor da.
Bir de geçenki burun kemiği alt sınırda demişti ama bu doktor normal ölçüde dedi.
Bunların dışında diğer organlarında hiçbir sıkıntı yok.
Gelişimi boyu kilosu iyi dedi.
Aslında kafasındaki kistler tek başına hiçbir anlam ifade etmezmiş, çok sık görülen bir şeymiş ve en geç gebeliğin 26. haftası gibi kaybolurmuş. Beyin gelişimini zekasını falan etkilemezmiş.
Göbek kordonunun tek damar olması da tek başına bir şey ifade etmezmiş. Onun sıkıntısı bebek yeterli beslenemeyip gelişim geriliği ya da erken doğum olabilirmiş.
Yani sadece kafasında kist ya da sadece tek damarlı olsaydı hiçbir sıkıntı yok bebeğin gayet sağlıklı derdim ama ikisi bir araya gelince kromozom anomalisi özellikle trizomi 18 belirtisi olabilir dedi. Amniyosentez yapılacak perşembe günü.
Amniyosentezde bebeği kaybetme riskinden dolayı çok korkuyorum ama bebeğimde ne var bilmek de istiyorum. Doğuma kadar bu şüpheyle yaşayamam.. 2 haftada bile neler çektim.
Bende son durum böyle kızlar maalesef..
Canım çok geçmiş olsun, bu durumda ne desem şuanki kafandaki sorulara çare olmaz biliyorum ama ben ilk çocuğumda amniyosentez yaptırdım, ikili test değerlerim tehlikeli çıkmıştı ve 9 ay beklemektense öğrenmek istedim, işin uzmanı yaptığında gerçekten korkulacak bir şey değil çok kısa sürüyor ve bebeğime de bir şey olmadı üstelik sağlıklı olduğunu da öğrenmiş oldum, sağlıksız olsaydı da doğuracaktım ama bilmek ve hazırlanmak istedim umarım sende çok güzel haberler alırsın