2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim, antikorun yükselmiştir, sonra aylar için avantaj sağlar İnş

Onu biliyorum zaten. İnsan tepe taklak oluyor sadece onu kast ettim aslında bizde 2+1 bir ev bulduk 1300 tlye küçücük. Metro hattı daha döşenmemiş çalışmalar var. Olursa orası olur inşallah aksi taktirde ayvayı yedik .

Kızlar ben şuanda 20+3’deyim. Kliniğim hala detaylı ultrason randevusu için dönüş yapmadı. En son ne zamana kadar zamanım var?

18-23 haftalar arası yapılıyor genelde.Ama en ideali 21-22 haftalar .Tekrar hatirlat ya da başka bir merkez bak istersen .Çünkü perinatologlar genelde çok yoğun oluyor ve erkenden randevu almak gerek.Ben temmuzda aldım 6 eylül için .

Her kontrol öncesi sizde de hafif bi gerginlik oluyor mu nasıl acaba falan diye ama sonra onu bi görüyosun aman allahım her şey siliniyo
Doktorun yanına girdiğimde acaba sağlıklı mı, kilosu nasıl inşallah iyidir diye hep aklımdan geçiyor, sonra görünce rahatlıyorum bir de üstüne sağlıklı diyor doktor

Biz burdan kaçmanın hayaliyle
Erzurum iyidir ucuzdur
Tayini siz mi istediniz
Hayırlı olsun ins
Bu fiyata ev bulmak bile imkansız
İcine sindiyse hayirlisiylayolur ins
Her kontrol öncesi sizde de hafif bi gerginlik oluyor mu nasıl acaba falan diye ama sonra onu bi görüyosun aman allahım her şey siliniyo
Olmaz mı
Bugun ne kadar gerildim heleki
Dr a da cok sinirlendim
Bebisimi göremedim bile
Haftaya dr degistiriyorum
Bunu severim ins
Peritanolojiye 15 gün sonraya randevu aldım
İkili testteki yas riskimden dolayı biraz endiselendirdi beni
15 gun nasil gececek bilmiyorum

Ya benim aldığım 2 tnesi boyle karnına cekmiyosun
Ucgen sekilde yapılmış nasıl anlatsam bilemedim

Kızlar ben şuanda 20+3’deyim. Kliniğim hala detaylı ultrason randevusu için dönüş yapmadı. En son ne zamana kadar zamanım var?
24.haftaya kadar yapılabiliyormuş. En iyi görüntü 20-22 haftalar arasında alınabildiği için, daha kolay olduğu için o haftaları öneriyorlar. Ben 23+0'da yaptıracağım. Daha öncesine randevu bulamadım.

Hamile pantolonu almıştım iki tane. Yaa bu yazın cok zormus onlari giymek. Karnım sıcaktan pişti cok bunalttı valla. İyiki son aylarımız kişa denk geliyor

Covid olan herkese geçmiş olsun iyi tarafınfan bakmak gerekirse antikorlandınız muhtemelen. Ya da bir ihtimal.. son triemster ı risksiz atlatabilirsiniz belki. İlk belirtileriniz neydi merak ediyorum.
sağol canım çok şükür geçti gitti, ben genel o yorgunluk ağrılar boğaz ağrısı farkettim ama tam konduramadım, ta ki tat ve koku gidene kadar öyle böyle gitmedi saman yiyor gibiydim bir şey yerken orda eyvah dedim

Biz burdan kaçmanın hayaliyle
Erzurum iyidir ucuzdur
Tayini siz mi istediniz
Hayırlı olsun ins
Bu fiyata ev bulmak bile imkansız
İcine sindiyse hayirlisiylayolur ins
7 tane tercih yapmamız lazımdı. En sonada istanbul, ankara, izmir yada antep yazma zorunluluğu vardı İstanbul yazdık çıkmaz gibisinden Karadeniz hayalim suya düştü böylelikle Ve ev alma hayalım amin canım sağol olumlu gelsede bizimde kafamız rahatlasa.

Canım çok geçmiş olsun, bu durumda ne desem şuanki kafandaki sorulara çare olmaz biliyorum ama ben ilk çocuğumda amniyosentez yaptırdım, ikili test değerlerim tehlikeli çıkmıştı ve 9 ay beklemektense öğrenmek istedim, işin uzmanı yaptığında gerçekten korkulacak bir şey değil çok kısa sürüyor ve bebeğime de bir şey olmadı üstelik sağlıklı olduğunu da öğrenmiş oldum, sağlıksız olsaydı da doğuracaktım ama bilmek ve hazırlanmak istedim umarım sende çok güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…