2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hamilelikte süt yoğurt bana dokunuyordu, kusturuyordu daha yeni başladım süt içmeye. Günde 200 ml içiyorum. Yoğurt da her gün olmasa da yiyorum bir şekilde

Kefir içmeniz çok iyi bana da kefir tüket demişti, ama zorlandım , alışmak için de pek zorlamadım kendimi, tekrar denesem iyi olacak

Bende çok yiyemedim. Normal yemek yemeye bile yeni başladım, sonbaharda daha iyi tüketirim diye düşünüyorum balığı

Çok geçmiş olsun

Hamilelikte süt yoğurt bana dokunuyordu, kusturuyordu daha yeni başladım süt içmeye. Günde 200 ml içiyorum. Yoğurt da her gün olmasa da yiyorum bir şekilde
Ben de 14. Haftadan itibaren başladım süte..bir faydası olur umarım..kuru kayısı da tüketmeye çalışın.

bencede doktordan doktora değişiyor. benim aile hekimim asla süt içme dedi. yoğurt ayran kefir ye ama süt içme dedi. süt içeceğine hazır yoğurt ye dedi. birde somon yeme dedi. onada çok şaşırdım. zaten bu müsilaj falan insanın balık yiyesi gelmiyor. ama omega içinde en güzel gıda.

Oo siz bedavaya oturmuşsunuz. 1850 kiram ev 30-35 senelik içi kötü değil ama üflesen yıkılır. Burdan çıkmaya korkuyorum 3000 den kapı açıyorlar. Oturduğum semt de öyle lüks bir yer değil .
Deprem beni aşırı tedirgin ettiği için yeni evlere bakıyoruz. Yoksa içi yapılan 30 yaş evler var ama 30 yaş ve üstü görünce .

Geçmiş olsun, valla her yere giriyoruz.umarım kolay atlatırsınız kendinize iyi bakın.

N95 takmak lazım aslında ama çok terlediğim için normal maskeyle zor nefes alıyorum.
N95 maskeye bakayım hiç aklıma gelmedi bundan sonra maksimum dikkat
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım inşallah böyle hafif atlatırsın..
Teşekkür ederim amin inşallah
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun

24+0 değil mi canım birgün birgündür
Ona göre doktora gidip rapor alalım yani 24+1 de mi gidelim doktora bu durumda

Benim 24+1 pazara denk geliyor mesela doktorla konuşuruz ya problem olmaz 1 günden
Mayalı çörek, poğaça da güzel oluyor
Ah ah sıcak sıcak Allah ıslah etsin beni

Ama somonlar genelde çiftlik balığı yani orjinal Norveç somonu değilse eğer , gerçi büyük marketlerde orjinali de bulunuyor dip balığı da değil üstelik siyah kısmı omega deposu niye yeme dedi acaba .Bu sonbahar deniz balığı yemeyi düşünmüyorum en sağlıklısı çiftlik balıkları gibi .

ya çok geçmiş olsn =( hafif atlatırsnız hemen inşallah. Ne şikayet oldu test yaptırmadan önce

ya çok geçmiş olsn =( hafif atlatırsnız hemen inşallah. Ne şikayet oldu test yaptırmadan önce
Bence atlattım ya çünkü belirtiler Cumartesi başladı ben üşüttüm sandım. Eklem ağrısı boğaz ağrısı oldu. Şuan boğaz ağrısı var sadece. Eklem ağrım kalmadı. Daha iyiyim. Cumartesiden itibaran sayarsak 5.gün bugün

evet erkek bebeklerde heyecan pek uzun süremiyor teslim olup gösteriyorlar kendinilsun çevreniz için heyecan gizem oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…