Merhabalar benim tsh 1.47 ama ilaç kullanmıyorum doktor önermedi normal değer aralığı gözüküyor siz neden kullanıyorsunuz?Ben şimdi doktoruma sordum değerim 1.65 100 mg kulluanıyorum. Aynen devam et dedi.
Evet ne olduğunu bilmek istiyorum ben de. Yaptırmazsam doğuma kadar acaba mı diyeceğim ve o stresle bebeğimi de kötü etkileyeceğim.Canım çok geçmiş olsun, bu durumda ne desem şuanki kafandaki sorulara çare olmaz biliyorum ama ben ilk çocuğumda amniyosentez yaptırdım, ikili test değerlerim tehlikeli çıkmıştı ve 9 ay beklemektense öğrenmek istedim, işin uzmanı yaptığında gerçekten korkulacak bir şey değil çok kısa sürüyor ve bebeğime de bir şey olmadı üstelik sağlıklı olduğunu da öğrenmiş oldum, sağlıksız olsaydı da doğuracaktım ama bilmek ve hazırlanmak istedim umarım sende çok güzel haberler alırsın
2,5 altı ilaç kullanılmıyor zaten canım.Merhabalar benim tsh 1.47 ama ilaç kullanmıyorum doktor önermedi normal değer aralığı gözüküyor siz neden kullanıyorsunuz?
Çok haklısın, çok güzel bir yerden bakıyorsun, amniyosentez bence korkulacak bir seçenek değil tam tersi annenin psikolojisine her anlamda çare olacak bir tanı türü, başka türlüsü (beklemek) seninde dediğin gibi inan daha zor olurdu, karar verme konusuna gelince, o noktaya gelmek zorunda kalırsan kimse birebir o sonuçla yüzleşmeden bir karar veremez, en doğru kararı yine sen vereceksindir ama şimdi güzel düşün güzel olsun canımEvet ne olduğunu bilmek istiyorum ben de. Yaptırmazsam doğuma kadar acaba mı diyeceğim ve o stresle bebeğimi de kötü etkileyeceğim.
Amniyosenteze karar verdikten sonra içime bi huzur doldu nedense. İyi geçeceğine ve sonucun temiz çıkacağına inanıyorum artık.
Aksi durumda neye karar veririm henüz düşünmek dahi istemiyorum.
Ben sizden 3 gün gerideyim 20+0 doktorum ağustos ayı bitmeden çektir dediKızlar ben şuanda 20+3’deyim. Kliniğim hala detaylı ultrason randevusu için dönüş yapmadı. En son ne zamana kadar zamanım var?
Bi tek imom var onuda surekli unutuyorumMerhaba kizlar ben sanki çok ilac kullanıyorum gibi. Troid ilacım levotiron, progestan ve ecopirin haricinde kullandiklarim;
Demir ilacı maltofer, d vitamini, decavit, B12, OMEGA 3 ve magnezyum için bı toz.
Bunları bariz aralıklarla icemeye dikkat ediyorum bazen ne içtiğimi unutuyorumSizde durum nasil
Ben 75le hamile kaldım 71 e düştüm şimdi 73.. lerde takılıyorumKızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Ben de 5-6 kilo aldım.Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Nasıl kilo veriyosunuz kiBen 75le hamile kaldım 71 e düştüm şimdi 73.. lerde takılıyorum
Bide 6. Aydan sonra kilo alımı daha da artıyor,Ben de 5-6 kilo aldım.
Hindistan cevizi yağı kullaniyorum.. İlk gebelikte onemsememistim sebamedin çatlak kremini kullandım ara ara tabi çatladı..Selam bayanlar. Karın çatlaması ı engellemek için bio oil baktım ancak pahalı geldi. Başka ne önerirsiniz?
Geçmiş olsun sizede. Kaç gün de toparladınız? Benim 6. günüm belirtilerle beraber bugün. Ağırlaşmam değil mi artık?sağol canım çok şükür geçti gitti, ben genel o yorgunluk ağrılar boğaz ağrısı farkettim ama tam konduramadım, ta ki tat ve koku gidene kadar öyle böyle gitmedi saman yiyor gibiydim bir şey yerken orda eyvah dedim
Korkuyorum ben çok fazla kilo almaktan yaa. Başta iyi gittim sonradan aldım. Belim ağrıyor benim de ani kilo artışı kaynaklı diye düşünüyorum.Bide 6. Aydan sonra kilo alımı daha da artıyor,
Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyofazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Benim erkek kardesim gecen sene yapiyodu onu:) dugunu vardi. Sabahlari kahvalti etmeyip onu yapardi sonra saat 1de fln yerdi. Fakat gercekten iyi kilo vermisti spor da guzel yapiyodu. Sonra ne oldu dugun bitti sporlar rejimler bitti smdi o kalmis olan hindistan cevizi yagini ben aldm gobegime suruyorm:)Günaydın cümleten.
Benim aldığım the life Co diye bir marka .Gratis ya da Watsons tan almistim emin değilim ama memnunum her açıdan .Millet kilo vermek için kahvesine katıp spor yapıyormuşherkesin kullanım amacı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?