Ben de 4 kilo aldım 62 kiloyum. Kendime inanamıyorum ilk gebeliğimde almamıştım. Çok ağırlaştım. Sanki son aylarımdayım. Karnımda hep bir baskı hele akşam yemeğinden sonra. Cidden zorluyor enfrksiyonumda geçmedi böbrek baskı yapıyor. Allahım sorunsız bitirsin.
Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyo fazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
Herkes kilo aldım diyor ben vermişim geçen kontrolden bu yana bir kilo vermişim aslında kusmalarimda artık yok düzenli besleniyorum da ama neden almıyorum bilmiyorum endişe etmeye başladım
Kızlar benim karnım çok fena çıktı.. Ve kiloda 5 6 kilo arasında aldim ondan mi acaba artık evde çok zorlanıyorum işlere yemeğe bi yandan 2 yaşında oğlum var.. Sürekli belim ağriyor karnim aşağı baski yapıyo kasiklarim kalcalarin hep ağriyo fazla kilo almamın etkilere galiba sizler kaç kilo aldınız?
20 haftalık olacağım yarın tam. Ben hiç kilo almadım, 60 kiloyum hala. Bebeğin kilosu iyi sağlıklı çok şükür :) Karnımda büyüdü ama dışarda giydiğim kıyafetlerle hamile olduğum belli olmuyor. Kilo aldıkça ağrıların olması normal bence
Herkes kilo aldım diyor ben vermişim geçen kontrolden bu yana bir kilo vermişim aslında kusmalarimda artık yok düzenli besleniyorum da ama neden almıyorum bilmiyorum endişe etmeye başladım
Fazla değil bence. Ben de 3-4 kilo aldım. Karnım baya çıktı. Bebek büyüyor.
Bel ağrım benim hamileliğin başından beri karnım yokken de vardı. Ev işi yapmazsam ağrımıyor. O kadar yüzdüm tatilde 10 bin atımın altına düşmedim hiç ağrımadı.
Şimdi iki adım atınca ağrıyor. Ev işleri kaslarımızı orantısız zorluyor.
bende ay sonu tartılam ama en az 5-6 kilo aldım hissediyorum zaten kıtlıktan çıkmış gibi tatlı yedim ilk 3 ay onun eseri:9...Ama 2.gebelıkte farklı oluyormus gercekten ılk gebelıgımdekı 7 aylık halime denk şuankı halım her anlamda...Hayırlısıyla detaylıyı falan görsekte rahatlasak....
Teşekkür ederim bende burun tıkanıklığı hapşırma burun akıntısı oldu şüphelendim dün hastaneye gittim yaptılar pozitif şuan da aynıyım biraz halsizlik kemik ağrım var o kadar inşallah böyle geçiririm
QQueen of the North
sana hindistan cevizi yağını yazdıktan 15 dk sonra elimden kavonozu düşürdüm her yer üstüm başım yağ içinde kaldı işe geç kaldım yine de temizleyemedim sanki çok elbisem varmış gibi olan elbisem de mahvoldu umarım yağ lekesi çıkar hemen kosla döküp makineye attım.. saçıma bile yağ gelmişti ben vaz geçtim bu işten risksiz lierac fln alıcam heralde bi daha bunu yaşayamam