Hamiş arkadaşlarım,
Malesef dün covid olduğumu öğrendim. Nerden nasıl aldım bilmiyorum dikkat edin. Çok şükür ağır bir durumum yok. Sizlerde maskenizi çıkarmayın kalabalık ortamlardan uzak durun. Düğün dernek gitmeyin. Evet bebeğe bir rahatsızlığı yok ama düşüncesi bile yeter. Kendinize iyi bakın bol c vitamini alın bağışıklığınız güçlensin
bencede doktordan doktora değişiyor. benim aile hekimim asla süt içme dedi. yoğurt ayran kefir ye ama süt içme dedi. süt içeceğine hazır yoğurt ye dedi. birde somon yeme dedi. onada çok şaşırdım. zaten bu müsilaj falan insanın balık yiyesi gelmiyor. ama omega içinde en güzel gıda.
somon dip balığı diye dedi muhtemelen cıvadan dolayı, evet omegası en yüksek balık ama dip olduğu için cıva riski de var, ya oğluma hamileyken haftada iki mutlaka balık yerdim, müsilajdan ötürü bu hamileliğimde daha hiç balık yemedim canım sıkılıyo bu duruma... gerçi şuan zaten sezon kapalı ama..
ay eşim yay erkeği, çapkın değildir ama inanılmaz rahattır sülalesi raat hiiiç bişeyi kolay kolay kafaya takmaz hayat yaylara güzel keike ben de yay olaydımmm
Ben ve kızım yay burcuyuz. Oğlan da yay olsun isterdim artık nasıl içten istediysem erken doğum ihtimalim var malum tek damardan dolayı. Dua ederken de dikkatli etmek gerekirmiş
Kızım da akrep olacaktı onda da nasıl istediysem 2 hafta geç doğdu yay oldu
Aman sağlıklı olsunlar da burcu falan hiç önemli değil.
Kandırıkçı onlar :) s bedenlerin fiyatı o, l olunca 30tl oluyor. Bir marka daha var ama o da fotodaki ürün değilmiş. Artık onu vakti gelince az pahalı alırım, bulduramadım uygun.
Hamile çamaşırları babaanne donu gibi eğer aşırı kilo almadıysanız hamile kalmadan önceki bedeninizi alın. Ben 3-4 kilo aldım.yine de aldığım biraz geniş 5 kilo daha alsam kaldırır.
Kizlar nasılsınız umarım herkes iyidir bikac gündür okuyamıyorum
Ben bugun disciye gittim
Gecici dolgu yapıp gönderdi
Röntgen olması gerektiğini söyledi
Doguma kadar bisekilde odare ediceksin dedi
Acaba baska bir dişçiye daha gitsem mi?
Hamile çamaşırları babaanne donu gibi eğer aşırı kilo almadıysanız hamile kalmadan önceki bedeninizi alın. Ben 3-4 kilo aldım.yine de aldığım biraz geniş 5 kilo daha alsam kaldırır.
Ben normal iç çamaşırlarımı giyiyorum hala düşük bel gibi rahatsız etmiyor.
Hamile külotları bütün karnı kapatıyor ya ben de ondan dolayı kullanamam gibi geliyo bunalırım zaten sıcak. Şu hamile pantolonlarını falan o yüzden giyemiyorum bütün karnı kaplıyor kışın giyerim belki.
Hamile külotları bütün karnı kapatıyor ya ben de ondan dolayı kullanamam gibi geliyo bunalırım zaten sıcak. Şu hamile pantolonlarını falan o yüzden giyemiyorum bütün karnı kaplıyor kışın giyerim belki.
Kadıköy zaten imkansız. Maltepe, pendik, ataşehir kartal. Hatta tuzlaya kadar gittik bulamayınca. Kafayı yemişler tamam olurda bu kadarıda olmaz yazık günah. Biz Erzurumun bi ilçesinde oturuyorduk. 2+1 ama sıfır girdik 250 tl kira ile. 5 sene sonunda 500 tl oldu. Ama burda ordaki 2+1dende küçük ama kirası maşallah .
Canım İstanbuldan bahsediyosun senin 250 500 dediğin kiralar hiç bir büyük şehirde yoktur ki zaten.. ankarada da en düşük bin lira felan. Bizim sitede 2+1 küçük bi daire vardi binaya ait orayı 1400 e verdiler..
Merhaba kizlar ben sanki çok ilac kullanıyorum gibi. Troid ilacım levotiron, progestan ve ecopirin haricinde kullandiklarim;
Demir ilacı maltofer, d vitamini, decavit, B12, OMEGA 3 ve magnezyum için bı toz.
Bunları bariz aralıklarla icemeye dikkat ediyorum bazen ne içtiğimi unutuyorumSizde durum nasil
İdari izin demişken ,personel servisi 24+1 den itibaren çıkabilirsiniz dedi ,bir de dilekçe yazılıp doktordan durum bildirir raporu almamız lazımmış.Hatta öncesinde yanacak izniniz varsa kullanıp bitimine ayrılın dedi
23+1 olduğumuzda 24 haftalık sayılmıyor muyuz ya. O bir hafta bile gözüme çok uzun geldi valla. Keşke 23 haftayı doldurup gün aldığımızda rapor alabilseydik
ben taytla da hiç rahat edemedim ya. Giyince çok güzel rahat ama siyah zaten gündüz giymeyi denemedim bile sadece akşam yürümeye giderken giyeyim dedim onda bile bastı.. Tepeye kdr çıkması çok kötü. Allah yaz annelerine sabır versin şimdi göbekler elbiseyle lastik belli pantolonla götürüyo da 9 aylık olduğumu düşünemiorm
Merhaba kizlar ben sanki çok ilac kullanıyorum gibi. Troid ilacım levotiron, progestan ve ecopirin haricinde kullandiklarim;
Demir ilacı maltofer, d vitamini, decavit, B12, OMEGA 3 ve magnezyum için bı toz.
Bunları bariz aralıklarla icemeye dikkat ediyorum bazen ne içtiğimi unutuyorumSizde durum nasil
Canım İstanbuldan bahsediyosun senin 250 500 dediğin kiralar hiç bir büyük şehirde yoktur ki zaten.. ankarada da en düşük bin lira felan. Bizim sitede 2+1 küçük bi daire vardi binaya ait orayı 1400 e verdiler..
Çok haklısın İstanbulda çok zor kirada oturmak . Eşimin abisi yeni evlendi Mart'ta ev tuttular Anadolu yakasından 2+1 çok küçük odaları 2200 e oturuyorlar . Genişleri ve 3+1 olanları düşünemiyorum
23+1 olduğumuzda 24 haftalık sayılmıyor muyuz ya. O bir hafta bile gözüme çok uzun geldi valla. Keşke 23 haftayı doldurup gün aldığımızda rapor alabilseydik
Benim 24+1 pazara denk geliyor mesela doktorla konuşuruz ya problem olmaz 1 günden
Ah ah sıcak sıcak Allah ıslah etsin beni
Ama somonlar genelde çiftlik balığı yani orjinal Norveç somonu değilse eğer , gerçi büyük marketlerde orjinali de bulunuyor dip balığı da değil üstelik siyah kısmı omega deposu niye yeme dedi acaba .Bu sonbahar deniz balığı yemeyi düşünmüyorum en sağlıklısı çiftlik balıkları gibi .