2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Magnezyum benim de alt sınırdaydı muz ve soda ile toparlamış. İlaç vermişti doktor gerek kalmadı şuan kilo demişken ben 7 buçuk kilo aldım galiba en çok ben tasalanmalıyım ama bebekler sağlıklı olduğu sürece kilo verilir çokta takmıyorum açıkçası ben zaten elim yüzüm şiş değil sadece göbek var 7 aylık gibi duruyor

Benim ana beslenme kaynagim gluten suan malesef ekmek fln yemezsem kusuyorm ben hala. Midem cok musade etmiyo her seye.

Kızlar idaremden mesaj geldi, aşı olmayanlar bildirsin diye
Sanırım pcr testi isteyecekler
Size de geldi mi?
Aslında ben aşı olmak istiyorum ama amniyosentezden dolayı bi zararı olur mu diye çekiniyorum..

Size de geldi mi?
Aslında ben aşı olmak istiyorum ama amniyosentezden dolayı bi zararı olur mu diye çekiniyorum..
Sözde zorlama yok diyolar ama herkesi zorluyorlar inanamıyorum gerçekten ya

Size de geldi mi?
Ben ogretmen deggılım ama bızım kurumdan da istendi. Bu hafta 18. Haftamdayım dr ayrıntılı ultrason ıcın cagırdı son kez aşı olayını konusacagız. Takıpte oldugum immunolojı doktorum suan aşı olmamamı olacaksam da sınovac olmamı soyledı. Tetanoz dan vazgecsem sorun olur mu konusacagım carsamba gunu. Bir yerde okudum 10 seneden az zaman gectıyse tetanoz asisi olalı gerek yok yazmıstı. 8 sene oldu benım
Q Queen of the North sen ne dusunuyorsun canım

Hes kodlarımızı vermiştik, onlar göremiyor mu kimin aşı olup olmadığını.
Ben bir sürü hasta insanın sürüntü örneği verdiği odaya maskesiz girmek istemiyorum. 30 Ağustos ta randevum var. Doktorla konuşacağım rapor işini.
Özel muayenehane raporları geçerli mi? Biliyor musunuz ? Özel hastane değil.

Ben ilk doğumumu yapalı neredeyse 4 yıl olacak. O ara 4 doz olmuştum tetanoz.
İkisi gebelikte ikisi de gebelikten sonra
Aile hekimim bu gebelikte tek doz olmamın yeterli olduğunu söyledi.
Sanırım aradan 5 yıl geçmediyse tek doz, 5 yıl geçtiyse 2 doz yapılıyormuş.
Ben önce biontechleri tamamlayıp, sonra tetanoz olmayı planlıyorum ama önce bi perinatologla görüşeceğim tekrar.

Sağlık ocağında hemşire tetanoz için 5 doz uygulama 50 yaşına kadar korur dedi.
1. Doz
2. Doz 1 ay sonra
3. Doz 6 ay sonra
4. Doz 3 yıl sonra
5. Doz 3 yıl sonra şeklinde tamamlamamı söyledi.
Sadece 2 doz olursam bir daha gebelik düşünürsem tekrar sıfırdan hiç aşı olmamış gibi kabul edileceğimi koruyuculuğunun olmadığını ifade etti.

Valla aşı konusunda ben gerçekten çekimserim hamile oluncada daha bi çekimser oldum sürekli mutasyona ugrayan bir virüs var karşımızda aşı nasıl yetsin ki yani aşı istesede yetisemez duraksız mutasyon karşısında bilemiyorum Rabbim sonumuzu hayır etsin

Canim şekerin varsa dengeli beslenmen lazım. Mesela beyaz ekmek, pirinç hatta börek simit bile yemiyceksin belki arada bir . Hep sebze yiyeceksin meyve olarak yeşil elma iyi gelir . Baklagiller yemen senin için çok faydalı ve doktorun 4 saatte beslen demesi çok normal eğer o şekilde diyete uyarak gidersen kilo almazsın fazla. Geçmiş olsun canım şekerle uğraşmak çok kötü bir şey

Size de geldi mi?
Bize de mesaj geldi. Pcr testi içindir. Ben gözümü karartıp iki doz biontech oldum. Siz de doktorunuzla konuşup bir karar verin bence.

20-21. Haftalara geldik çoğumuz bende sağlık personeliyim henüz bişey isteyen olmadı gerekirse son haftaları raporla geçircem zaten masa başına çekmişlerdi ikiz gebelik olduğu için bu haftada konuştum tek odada çalışcam bi aksilik olmazsa devamını da rapor izin bitirmeyi düşünüyorum 24 e bişey kalmadı zaten pcr çok sıkıntı devlet hastanesine geçen hasta olduğumda vermeye gittim doktor arkadaş tanıdıktı sabah erken gittim ilk benden almıştı sağolsun ama haftada 2 gün kim uğraşacak onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…