Canim magnezyum alman gerek. Doktorum bana verdi 10 gündür kullaniyorumKızlar benimde gece bacaklarıma kramp girmeye başladı, o kadar acıyor ki, bazen gecede 2-3 kez oluyor,
Benim ana beslenme kaynagim gluten suan malesef ekmek fln yemezsem kusuyorm ben hala. Midem cok musade etmiyo her seye.Şişkinlik ve gaz problemi yaşayan arkadaşlar hormonal de olabilir tabi bu durum ama glutensiz beslenmeyi bir deneyin derim farkı göreceksiniz.Gerci süt ve süt ürünleri de yok glutensizde ama başka kaynaklardan alabilirsiniz vitamini.
Bilhassa tiroid rahatsızlığı olanlar gluten size düşman .
Evet bende kontrolde söyleyeceğimCanim magnezyum alman gerek. Doktorum bana verdi 10 gündür kullaniyorum
SüperMrb kızlar ikinci gebeliğim 19+2 haftaligim,sonunda ilk tekmeyi net bir şekilde hissettim az önce şükürler olsun darısı daha hissetmeyelerin basina
Sanki tirmaliyormus gibi mi oluyoİçeride kımıl kımıl yapıyor. Karnıma elimi koyup bekliyorum ufacık pıt pıt vuruyor minnak. Çok az ama günde 2-3 kere hissediyorum .
Sanki tirmaliyormus gibi mi oluyo
Sözde zorlama yok diyolar ama herkesi zorluyorlar inanamıyorum gerçekten yaKızlar idaremden mesaj geldi, aşı olmayanlar bildirsin diye
Sanırım pcr testi isteyecekler
Size de geldi mi?
Aslında ben aşı olmak istiyorum ama amniyosentezden dolayı bi zararı olur mu diye çekiniyorum..
Ben ogretmen deggılım ama bızım kurumdan da istendi. Bu hafta 18. Haftamdayım dr ayrıntılı ultrason ıcın cagırdı son kez aşı olayını konusacagız. Takıpte oldugum immunolojı doktorum suan aşı olmamamı olacaksam da sınovac olmamı soyledı. Tetanoz dan vazgecsem sorun olur mu konusacagım carsamba gunu. Bir yerde okudum 10 seneden az zaman gectıyse tetanoz asisi olalı gerek yok yazmıstı. 8 sene oldu benımKızlar idaremden mesaj geldi, aşı olmayanlar bildirsin diye
Size de geldi mi?
Aslında ben aşı olmak istiyorum ama amniyosentezden dolayı bi zararı olur mu diye çekiniyorum..
Ben ilk doğumumu yapalı neredeyse 4 yıl olacak. O ara 4 doz olmuştum tetanoz.Ben ogretmen deggılım ama bızım kurumdan da istendi. Bu hafta 18. Haftamdayım dr ayrıntılı ultrason ıcın cagırdı son kez aşı olayını konusacagız. Takıpte oldugum immunolojı doktorum suan aşı olmamamı olacaksam da sınovac olmamı soyledı. Tetanoz dan vazgecsem sorun olur mu konusacagım carsamba gunu. Bir yerde okudum 10 seneden az zaman gectıyse tetanoz asisi olalı gerek yok yazmıstı. 8 sene oldu benım
Q Queen of the North sen ne dusunuyorsun canım
Canim şekerin varsa dengeli beslenmen lazım. Mesela beyazGunaydin,
benim kilo problemim var. yaklasik 4 kilo aldim 14. haftadayim.
su an 4. gebeligim. 2 ve 3 numaralari kaybettik. 2 numarada sekerim cikmisti ve diyabet kliniginin kontrolu altindaydim. O zaman ekip (doktor, diyetisyen, hemsire) 3-4 saatte bir beslenmemi soylemislerdi, ona gore yemek oncesi ve sonrasi seker olcuyordum.
simdi henuz o birime gitmedim ancak cok kilo aliyorum sanirim. Mesela gecen haftadan beri yaklasik 1 kilo almisim ve tatli yemiyorum, makarna yok, simidi ceyrek yiyorum, mekana gidince kalorisi sekeri olmasin diye maden suyu iciyorum, yani neden kilo aldigima anlam veremiyorum. Abur cubur, sekerli gida tuketmiyorum. Gunde 1 bardak evde kendi yaptigimiz limonatadan iciyordum doktor sekeri kes dedi diye onu bile kestim. 2 gundur gunde 5 adet mor erik yedim meyve namina onlar da yesil erik buyuklugundeydi. yani kendimce abarti bir yemem olmadigini dusunuyorum.
Annemde kaliyorum su an ama 3 gun sonra kendi evime gidip duzen kuracagim. Acaba soylenildigi gibi 3 4 saatte bir mi beslenmek dogru yoksa aciktikca mi?
mesela soyle bir duzen kursam:
Kahvaltida: 2 adet haslanmis yumurta (yumurta beni uzun sure tok tutan sevdigim bir besin)
Ara: yulaf lapasi (sut, findik, meyve ile hazirlanmis)
Oglen: salata + et(kirmizi/beyaz)
Aksam: salata + et
aralarda acikirsam meyve findik peynir ayran falan yesem. Hem oglen hem aksam acikip gunde 2 salata et yiyecegimi sanmiyorum. Soyle ki subat-haziran arasi gunde tek ogun beslendim. Hamilelikte uzun sure aclik istenmiyor ama 3 saatte bir de insulin yukseltmek ne kadar dogru?
bu konuda sohbet edebilecegim, bana liste yazip basindan savmayacak diyetisyen tavsiyeniz de olursa sevinirim.
Bize de mesaj geldi. Pcr testi içindir. Ben gözümü karartıp iki doz biontech oldum. Siz de doktorunuzla konuşup bir karar verin bence.Kızlar idaremden mesaj geldi, aşı olmayanlar bildirsin diye
Size de geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?