2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben de ayrintiliya gittim bugün .Doktor sen olma ne olduğu belli değil bu aşının bebek üzerindeki etkileri bilinmiyor .Yakın çevren olsun sen korun dedi.Yine uzaklaştım ben
yakın çevre aşılı olunca aslında tam tersi aşısızlar için daha büyük risk çünkü bilemiycez virüs mü değil mi belki de kaptı virüsü ama semptomu yok.. öyle demişti bi uzman televizyonda. hayırlsıı olsun valla zor bi döneme denk geldi gebeliğimiz

Olmaz canım korkma genelde 1 hafta içinde belli ediyo ben dayımlardan aldım 2 günde bulaştı mesela bana

kızlar ya benim oğlan geceleri hala deliksiz uyumuyo 18 aylık, gece o uyandıktan sonra ben geri dalamıyorum uykuya, uyuyamayınca da acıkıyorum gidip gece gece ekmek arası yiyorum saçmasapan şeyler. her gece durum aynı. nolcak bilmiyorum 4 ayda 6 kilo almışım.

Merhabalar bugün detaylı ultrasonumuz vardi haberler çok şükür güzel hersey yolunda görünüyor günüyle uyumlu gidiyor kızımız Kadıköyde Doç.dr. Zeki Şahinoğluna gittik çok açıklayıcı ve sakin bir şekilde bilgi verdi arayış içerisinde olan varsa kendisine gidebilirsiniz. Aşı kesinlikle olmalısın hatta biontech öneririm virüs artık mutasyona uğradığı için sinovac o kadar etkili değil dedi. Olmaya karar verdim artık hayırlısı hepimiz için

Yalnız değilsin bende yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum doktorumda kendini korumaya çalış dedi o yüzden herkesin kendi kararı

Tıpkı ben ,Ben de gece kalkıp dolaptan bir şeyler yeme alışkanlığına kapıldım .Her gece acikiyorum ,midem kaziniyor gibi oluyor aynı saatte .Çok hoşuma gidiyor o saatte yemek yemek .İlk kizimdaki doğum kiloma ulaştım şimdiden .Gidişat kötü ,

Bugün arkadaşımın bebeği öldü cok üzgünüm moralim sıfır doğuma 2hafta kalmıştı gripti ilaç almış doktorun yazdıği grip için zehirlenmiş bebek içerde ilaçlarada güvenemez oldum iyice pinpiriklendim Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor sizlerde her ilacı almayın dıkkat edin arkadaşlar doktorlar bazen herşeyi bilemeyebilir onlarda insan sonuçta .

Başınız sağolsn Allah o arkadaşa sabır versin ne denebilir ki. Kader mi ihmal mi.. Gerçekten çok zor onu en iyi onun yaşadıklarını yaşayanlar anlar. İçim dağlandı okuyunca =(

Şu anakucağindan kullanan varmı ? Ya deneyen alan herkes kolık bebekler için 10numara dıyor

Eklentiler

• E4FA9C50-45DD-45F3-919A-746FA8115EC0.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 52
Başınız sağolsn Allah o arkadaşa sabır versin ne denebilir ki. Kader mi ihmal mi.. Gerçekten çok zor onu en iyi onun yaşadıklarını yaşayanlar anlar. İçim dağlandı okuyunca =(

Yani doğuma yakın olması olayın dahada üzücü sonuçta yaşanılanların hepsini yaşıyor koskoca bomboş 9ay birtane daha oldu fakat onun troidten tansıyonu cıktı 8aylıkken bu ara fazla duymaya başladım . Tansiyon hamıleliğin düşmanı Doktora gitmiş o fakat Onuda doktor bişeyi yok diye eve yollamış evde baygın bulundu yani o 5dakıka falan geç kalsa aramızda olmıcakti . O yüzden son aylara DİKKAT

Gerek yok gitmene he içim rahat değil doyorsan bılemem suan anca anca hissediyorum onlar içerde gayet keyifler yerınde 22.haftadayım düşün sakın kötü düşünme
İkinci gebelik ve ilk tekmeyi hissettim şekerim çok düştü çıktı çok problemli bir gebelik o yüzden düşündüm bide herkes niye gitmiyorsun flan dedikçe içim tuhaf oldu.

Yaaa çok üzüldüm, arkadaşınızın başı sağolsun, ne deseniz nasıl teselli etseniz boş, Rabbim dayanma gücü versin, bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın

Ben bugün ilk doz biontech oldum. Sadece aşınolduğum yerde hafif bir ağrı oldu akşama doğru, sabah olmuştum. Yeni virüs daha tehlikeli ki doktorum mutlaka olmamı önerdi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İkinci gebelik ve ilk tekmeyi hissettim şekerim çok düştü çıktı çok problemli bir gebelik o yüzden düşündüm bide herkes niye gitmiyorsun flan dedikçe içim tuhaf oldu.

Herkes bana neler demedıkı erkekler erken hareket eder neden etmıyor duyman lazım kendimle çeliştim şimdiye etmesi lazımdı diye üstümde baskı uyguladılar resmen yok arkadaş şu herşeyi biliyorum şeyi işte sen onları dıkkate alma tabiki içini ferah tut Allahın izniyle hiç bişicik olmaz . Onun rahatı yerındedır emınım ondan kımıldamıuordur bugun doktora gitmeme rağmen sol kasığım ağrıyor bu haftalarda kasık ağrısıda normal yani inşallah güzel haberlerini beklıyorum

Evet tansiyona çok dikkat etmek lazım benim de en büyük korkularımdan biri bu çünkü ben de geçen sene preeklampsi geçirdim ve benimkini de acildeki doktorlar anlayamadı. Ertesi gün artık bayılacak gibiydim tekrar acile gittim sağolsn orada şimdiki doktorumla tanıştım fln filan... Senin tansiyon geçiren arkadaşla bu bebeğini kaybeden arkadaş aynı mı? O zaman grip ilacından değil tansiyondan kaybetmiş bebeği?

canım benim de erkek ben de önce 16+5te hissettim sonra 1 hafta 10 gün hissetmedim sonra bi küçük hissettim sonra yine gitti fln şimdi 20+3üm bazen hala tüm gün hissetmediğim oluyo şuan yeri çok bazen arkaya kaçıyolar ya da benimki mesela her ultrasonda poposu bize dönük çıkıyo belki ondan tekmeyi karnıma doğru atmıyo rahat ol henüz çok küçük seninki de

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Allah ailesine sabır versin

E bebekte bundan gördüm bende yorumlar iyiydi M MSRC
Dolaptan alın dedıler arkadaşlarım hep 6ay kullanıldıgından temız faturalı olanlar oluyor dedi ordan bakıyorum bende dolap uygulamasından sonuçta 6 aylık birşeye o kadar cok para vermek bende istemıyorum ordan aldı bir kaçı memnun ıkıncı cocukta bıle kullanmayı düşünüyorlar bana satın dedımde satmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…