2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de aşağıda hissediyorum. Acaba tedirgin olmalı miyim

Sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz, sanki ben yazmışım, iki gündür oğlanın kırtasiye işiyle uğraşıyorum, bizimde ikinci sınıf, özel okul kitaplar çok pahalı, bu ayki maaştan kıza yine bişey alamadık Eylül bizim içinde masraf ayı malesef

Neyse Ekim var Kasım var sıra elbet onlara gelecek :) :) ya iki okullu bebemiz olsaydı X 2 şeklinde gidecektik .

Benim de ayni 1 saat icinde once gobek deliginin asagilarindan sonra deligin oteki ust kosesinden tekmeledi smdi yine alta gecti cok mu hareketli yoksa biri eli biri bacagi mi anlamadim

Bence yerleri geniş şimdilik her alanı istedikleri gibi kullanıyorlar
Merhaba Hanımlar,

Bu haftalarda akıntı olması normal mi ? Ya da bu durumu yaşayan var mı ?

KokusuZ şeffaf ,ya da çok hafif beyaz olan akıntılar için normal demişti doktorum doğuma kadar artarak devam edecek sanırım .

Günaydın kızlar
Dün geceden beri midem aşırı kötü ya, o kadar kötü bi yanma var ki.. boğazıma boğazıma geliyor resmen… mahvetti beni.
2-3 gündür ferro sanol kullanıyorum, acaba ondan mı? Yoksa yediğim yağlı baharatlı şeylerden mi anlamadım.. ama onu da abartmıyorum.
nasıl geçiriyorsunuz bu yanmayı yardımcı olur musunuz?

Canım geçmiş olsun. Ben ılık süt içiyorum ve sol tarafa yatmaya çalışıyorum düz yatınca baskı yapıyor mide yemek borusuna. Akşamları da yağlı ve tatlı tüketmemeye çalışıyorum. Onlar direkt mideye dokunuyo. Abartmasan bile mide yukarı cıktığı için yemek borusuna asiti kaçırıyo ondan yanıyo miden

Aynı ya yeminle, benim gibi gececi olucak çocuk diye yormuştum ben de bu durumunormalmiş

Yorum için çok teşekkür ederim canım artık yağlı ağır şeylere dikkat etmeye calısıcam

rahim ağzını detaylıda ölçtüler benim de ilk kez, normal dedi doktor kaç çıktığını söylemedi. eğer belirgin bi şikayetin yoksa durduk yerde ölçmüyorlar bildiğim kadarıyla onu. plesenta önde dedi bana ne demekse, seni yorabilir biraz dedi bir de bebek hareketlerini az hisseden anneler, plesenta önde olunca haraketleri hissetmemize de engel oluyormuş öyle dedi doktorum. hissetmezsen endişelenme plesenta önde olduğu için daha az hisetmen normal dedi

Aynı ya yeminle, benim gibi gececi olucak çocuk diye yormuştum ben de bu durumunormalmiş
Ben de gece WC ye kalkıyorum herhal rahatsız ediyorum beyefendiyi sonra durmuyo kıpır kıpır. Ben de heyecanla onun hareketlerini dinliyorum derken uyku muyku kalmıyor. Sabah da beni o uyandırıyor

Günaydın kızlar..
Sabah kontrolüm vardı. Bebeğimin beynindeki kistler yok olmuş çok şükür..
Şu an için tek sıkıntımız tek arter kaldı, onda da gelişimi şu an normal olduğu için sıkıntı yok diyor doktor, hatta normal doğumu bile bekleyebiliriz böyle giderse dedi..
Boyu kilosu her şey normal.. hareketleri de çok güzel dedi doktor kıpır kıpırdı
Yalnız hafif kasılman var dedi magnezyum verdi. Burda daha önce kasılması olduğunu yazanlar vardı hatırlayamadım, düzeldi mi daha sonra?
Bir ay sonraya tekrar çağırdı duruma göre şeker yüklemesi yapacağız dedi. Bir de idarara sıkışık gel erken doğum riski var mı diye bakacağız dedi orasını pek anlayamadım..

Ben de gece WC ye kalkıyorum herhal rahatsız ediyorum beyefendiyi sonra durmuyo kıpır kıpır. Ben de heyecanla onun hareketlerini dinliyorum derken uyku muyku kalmıyor. Sabah da beni o uyandırıyor
Bende erken yatıyorum hep, eşim daha geç yatıyor. Geldiğinde karnıma doğru kızıyla konuşuyor, ya da bana bir şeyler söylüyor öyle yatıyor. Bakıyorum hemen hareketleniyor

Çok sevindim canım :) Erken doğum riskim benimde var ama rahim içim dar olduğu için. 32-34. haftada da gelebilirmiş. Ama sonradan genişleyebiliyor da dedi artık bakacağız.

Çok sevindim canım, rabbim hepimize güzel haberler verdirsin.

Gözün aydın canım çok sevindimbenim vardı kasılmam ben ağrı falan hissetmiyordum usg de görünüyordu kasılma magnezyum içiyorum geçmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…