2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok yok cok onceden izledigim birseydi de aklima geldi. Zaten yeterince korkutuyolar izlemem dogum videosu fln sevmem. Amin hepimiz saglikla kavusalim insallah

Saron müdahale edilebilirliği açısından bu haftaları söylüyorlar ama böyle bir niyetin yoksa zaten problem değil . Onun harici belli bir zamanı yok istediğin zaman yapılıyor.Erken randevu ayarlamak lazım zor yer bulunuyor istediğimiz zamana.

Bende covidden dolayı gidemedim detayliya bir an önce karantinam bitsin gideyim diyorum çok merak ediyorum etkilendim bebeğim bir sorun var mı diye
İçini ferah tut canım bişey çıkmaz Allahın izniyle bende geçirdim corona detaylıda hersey yolundaydı çok şükür sen güzel beslen bol bol dinlen kendini strese sokma

Allah korusun canım iyi düşünelim iyi olsunn
İnşallah canım inşallah insan endişeleniyor
İçini ferah tut bisiy olmaz Allah'ın izniyle.Ne zaman bitiyor karantina.
Bir haftam daha var pazar günü haftaya dha çok var
İçini ferah tut canım bişey çıkmaz Allahın izniyle bende geçirdim corona detaylıda hersey yolundaydı çok şükür sen güzel beslen bol bol dinlen kendini strese sokma
Ayy ne güzel inşallah bizim de sağ salim biter bu süreç evladimin iyi sağlıklı haberlerini alırım insan oğlu işte anneliğin doğası endişe rahime düştüğü andan itibaren endişeler başlıyor

Yazdıklarını harfiyen katılıyorum bu nasıl bir aymış böyle harcadığımızın Hatti hesabı yok nefessiz kaldık anca önümüz 2-3 ay kendimize gelırız sonrada doğum valla Allah herkese kolaylıklar versin

Bir türlü aklımdan kötü hisleri atamıyorum. Detaylıda gördüğü parlaklık az da olsa genetik hastalık olabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor
Ne parlaklığı cnm kusura bakma görmemişim üzülme genelde detaylıda gözüken şeyler zamanla kayboluyor bildiğim kadarı ile inşallah snn mucizenin de bu şekilde olur dua et bol bol

Bir türlü aklımdan kötü hisleri atamıyorum. Detaylıda gördüğü parlaklık az da olsa genetik hastalık olabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Bana da doktor direk karnında bile ölebilir demişti.. dünyam başıma yıkıldı. İlk 3 gün ben kesin bu bebeği kaybettim diye durmaksızın ağladım.
Sonra kabullendim bol bol dua ettim. Herkese de anlattım, sakın içinde tutma. Eskiden olsam kimseye bir şey belli etmemeye çalışırdım daha çok üzülürdüm. Çevremdeki herkese anlattım herkesin yanında ağladım. Sağ olsun hepsi teselli etti, dua etti.. çok iyi geldi bana..
Eminim ki senin bebeğin çok sağlıklı..
Ben duyduğum onca şeye, onca ultrason bulgusuna rağmen, bak ne oldu çok şükür amniyosentez sonucum temiz geldi..
Kendimi heba ettiğim 3 haftayla kaldım..
Beklemekten başka çare yok.. bak bir iki hafta sonra tekrar git doktora, gerekirse başka doktora daha git, kaybolmuş olacak inşallah..

Kanaman olduysa daha önce bebek onu yutmuş olabilir oda bağırsak ta parlak görünür daha önce Bi arkadaşın 6ay kadar kanaması vardı ikizlere hamileydi birisi yutmuş va bağırsak ta parlaklık vardı kötü düşünme inşallah Bi sıkıntı yoktur silinir gider ileriki aylarda

İnşallah dualar da buluşalım hepimiz sağ salim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alalım..

İnşallah.. Bailarda lekenlenme oldu sonra bir şey olmadı

Ne parlaklığı cnm kusura bakma görmemişim üzülme genelde detaylıda gözüken şeyler zamanla kayboluyor bildiğim kadarı ile inşallah snn mucizenin de bu şekilde olur dua et bol bol
İnşallah dua ediyorum siz de edin lütfen.. Her şey normal dedi sadece parlaklık varmış. Oda azda olsa bir ihtimal hastalık olabilirmiş.

tulperde ben bu durumunu gormemisim neler atlatmissin Cok sukur ama sonucun temiz grlmis tekar gecmis olsun

Kızlar bebek hareketlerini aşağıda hisseden var mı ? Ben aşağıda hissediyorum dedim doktoruma ama pozisyonu iyi aşağıda hissetmemen gerek dedi yoksa gözden kaçırdığı birşey mi var ayrıca rahim ağzımı da hiç ölçmüyor çok tedirgin oluyorum acaba kısalık varmı yokmu diye belirtisi ne onu da bilmiyorum vesvese yapıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…