2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hamileler hakkında sağlıklı bir açıklama olmadığından dolayı aşı olmadığınızı belirttiniz mi iş yerine? Birşey olursa sorumluluk kabul edecekler mi?
Sorumluluk kabul etmiyorlar onlar herkes yapıldı demek için en azından sinovac olmam konusunda baskı yapılıyor

Kızlar 2 gündür kasıklarımda idrar yaparken agrı vardı enfeksiyon temiz çıktı fakat şuanda kasıklarım ağrımaya başladı ve çocuğun oldugu yere ve sırtıma sert agrılar giriyor delircem korkmam gerekiyor mu doktorumda çıkmış hastahaneden gidemiyorum başına böyle birşey gelen var mı

Gözün aydın canım, inşallah bundan sonra hep güzel günleriniz olur, çok stres çektiniz ama geçti şükür banada doktor 24. Hafta şeker yüklemesi yapacak, aç gel dedi,

Facebookta ilk gebeligimden beri takip ettiğim bir grup var ,tamamen doğalcı ve çok güzel fikirler veren insanlarla dolu .Orda da yazılarını takip ettigim bir doktor var ,yurt dışında yaşıyor kendisi belki biliyorsunuzdur adını Tomris Cesuroğlu ,dün bir yazı paylaşmış .Sizi evhamlandirmak istemem tabi ki ama ,paylaşmak istedim yine de (aşı hakkında yazısı )

Foto yükleyemedim nedense uyarı verdi,ama tweetrdan takip edebilirsiniz kendisini .

Kızlar meryem ana otunu aldım eğer etkisini görürsem yazarım artk doğumdan sonra bir hafta önden gitmek erken doğuma yol açarmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…