2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla canım ben hep aşağıda hissediyorum. Eğer uzanmissam nadiren göbek hizasında hissediyorum o nadiren anlar haricinde hep asagilarda hissediyorum. Ben de tedirgin oluyorum zaman zaman.

Valla canım ben hep aşağıda hissediyorum. Eğer uzanmissam nadiren göbek hizasında hissediyorum o nadiren anlar haricinde hep asagilarda hissediyorum. Ben de tedirgin oluyorum zaman zaman.
Sizin ölçülüyormu rahim kısalığı felan var mı diye benim ölçülmediği dikkat edilmediği içinde tedirginim ama çok şükür ki kıpırdayınca rahatlıyorum

Bende heryerde hissediyorum bazen aşağıda hatta vurduğu zaman çişim geliyor bazen göbeğin üstünde bazen sağımda bazen solumda hatta şuan göbeğimin üstünde rahim kısalığı da yok bende 5.22 cm çıktı en son bence geziniyor bebekler

Ben de tam sezaryen kesiğinin olduğu yerde hissediyorum hatta dışardanda orda görünüyor tekmeleri bende tedirgin oldum niye yukarı çıkmıyor diye

Ben bebeği hissetmiyorum diye gittim doktor bana güldü daha küçücük nasıl hissetcen dedi

Bende bazen kasıkta bazen göbek deliği civarında hissediyorum.Hepimizde aynı durum olduğuna göre sanırım normal . Hareketlerinde düzen yok bir ara çok hareketli oluyor bir ara sessiz sedasız duruyor ama genel olarak geceleri aktif inşallah doğum sonrası böyle aktif kalmaz geceleri

Benim de ayni 1 saat icinde once gobek deliginin asagilarindan sonra deligin oteki ust kosesinden tekmeledi smdi yine alta gecti cok mu hareketli yoksa biri eli biri bacagi mi anlamadim

Oyyy kıyamamsana ya cok iyi anlıyorum ben komsumdan yemek kokusu gelince bile camı kapatıyorum deliricem ya ne geçmez biseymiş anlamadım ki herkes hamileliğim baharı diyodu bahar nerede anlamadım
Valla ben baharı göremiyorum o bahar nerdeyse gelsin bulsun beni Allah aşkına bugün yine parfüm kokusundan agladım eşim şıkmış unutup kusmaktan öldüm ağzımdan geleni saydım birde oturdum kusarken agladım çok kötüyüm ay

d

Ben de kustum gecenlerde yemek kokusunda bu kadar surmesine hala inanamiyorum
Öf bende inanamıyorum doktor agır ilaç yazdı çok agır onlarıda almak kullanmak istemedim şahsen, şimdi yine ara ara yemek yiyorum çok agır kokular ve parfüm kokusu hala bitiriyor kendime hiç birşey sıkamıyorum

Beni aşağıdan çok tekmeliyor, ya da eliyle vuruyor Göbek deliğimin sağından solundan da vuruyor. Ama genelde aşağıda hissediyorum yorumları okuyunca yalnız değilmişim 3 hafta sonra soracağım doktora merak etttim

Benim de ayni 1 saat icinde once gobek deliginin asagilarindan sonra deligin oteki ust kosesinden tekmeledi smdi yine alta gecti cok mu hareketli yoksa biri eli biri bacagi mi anlamadim
Bende de benzer durum var, bana da üstteki eli alttaki vurma ayakları gibi geliyor, ayrıntılı da doktor bakarken farkettim doktor eline bakarken üstte vurdu şok oldum annem büyüdükçe hareketleri kısıtlanır tadını çıkar diyor ama maşallah fazla hareketli şuan

Allahım sana sonsuz şükürler olsun bu minik tekmelerin aşığı oldum ben resmen o kadar mükemmel bir şey ki uzun tedavi sonucu hamile kaldım ilk gebeliğimde 10.haftada kaybettim bebeğimi bu 2.gebeliğim ve hep endişe duymaktAn hiç keyif alamıyordym ama şimdiiii pıt pıt vuruyo isteyen herkese nasip etsin rabbim bu mükemmel duyguyu ve hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…