2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok şükür sağlıcakla gelsinler zamanında tek duamız bu. İnş sıkıntısız atlatacaz bu dönemleri canım. Çok sevindim bu haberi duyunca

Cook sevindim gozunuz aydn

Cok sukur cok sevindim cnm
Saglikla gelsin hepsi de minnoslarimiz

Kızlar dün gelen tebliğden sonra işyeri bana haftada bir pcr, yemek saatleri, toplu alanlar kullanmama, maskenin n95 gibi vs. hakkında ihtar verdi aşı olmak istemiyorum keşke özel işyerlerinede kamu gibi 24.haftadan itibaren bi idari izin yolu olsa haftaya 24 olacaktım

Hamileler hakkında sağlıklı bir açıklama olmadığından dolayı aşı olmadığınızı belirttiniz mi iş yerine? Birşey olursa sorumluluk kabul edecekler mi?

Bende kasılma var karnım sertleşiyor farkediyorum. Magnezyum iyi geliyor 3-4 gündür kullanıyorum.

Bende kasılma var karnım sertleşiyor farkediyorum. Magnezyum iyi geliyor 3-4 gündür kullanıyorum.
Benim de zaman zaman karnım taş gibi oluyor ama ben gazdan dolayı oluyor sanıyordum..
Kasık ağrılarımı da rahim genişlediğinden sanıyordum hiç kasılma falan gelmemişti aklıma.
Magnezyuma bugün başlıyorum kullanmaya bana da faydası olur inşallah, bi de günde 3 bardak süt içmelisin dedi birini zor içiyordum..

Çok sevindim çok güzel bir haber bu inşallah bir an önce hepimiz sağlıklı kucağımıza alıp burdan yazalım

3 bardak çok fazla 1 bardak içiyorum ama yetmiyor demek ki. Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor ben bebek oraya yığılıyor sanıyordum doktor kendini kasıyorsun dedi.

Aşı kaçınılmaz bence ben cmrtesi oldum belirti bile göstermedim eğer hamileyken covid olursan aids ilaçları veriyolar maalesef kuzenm oldu ve çok zor geçti süreci hele ki şimdi mutasyonlu dikkat etmek lazım ben kamuda çalşyrm ona rağmen oldm özelde daha fazla insan görüyosan düşün derim aşıyı bir an önce biontech hemen ol dedi benim doktorum tetanozla arasında 3-4 gün olsa yeter dedi türkiye perinatoloji derneği makale yayınladı organ gelişimnden dolayı ilk 3 ay önerilmiyo sadece

Aynen sabah tost yaptım kaşar midemi bulandırdı biraz önce kendime yemek ısıtayım dedim kaşarı görünce bi anda wcye koştum öğürmekten icim dıskma cıktı gerçekten bu geçmicek belli oldu

kızlar son günlerde çok aşırı bi kemik ağrısı yaşıyorum ya sanki tüm kemiklerim tutulmuş gibi zor hareket ediyorum... bi de uykusuzlukla birleşince işyerinde mahvoluyorum

Aynen sabah tost yaptım kaşar midemi bulandırdı biraz önce kendime yemek ısıtayım dedim kaşarı görünce bi anda wcye koştum öğürmekten icim dıskma cıktı gerçekten bu geçmicek belli oldu
Bende umudumu kestim canım ne yalan söyleyim sabah kalktım azıcık atıştırdım, hemen ardından uzanmaz ayaga kalkarsam kusuyorum benimde tuvaletim geldi sıkıştım ona yetişeyim derken evi batırdım banyoya kadar bile tutamadım kendimi yoruldum artık benimde umudum yok bitmiyor bitmeyecek gibi yanımda arabaya binince poşet taşıyorum evde desen oda aynı yetişemiyorum bazen çünkü çok fena bir durumdayım bende Allah yardımcımız olsun

Hangi emziği alacağıma bir türlü karar veremedim. Siz hangi markanınkini aldınız kızlar? Hangisi iyi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…