2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydın kızlar...
Propolıs kullanılıyor musunuz hamılelıkte? Benım bagısıklık ıcın gıttıgım doktorlarım hep Propolıse mesafelıler, hamılelıkte hıc cesaret edemedım

Gunaydın kızlar...
Propolıs kullanılıyor musunuz hamılelıkte? Benım bagısıklık ıcın gıttıgım doktorlarım hep Propolıse mesafelıler, hamılelıkte hıc cesaret edemedım
Ben eşim hastayken ona verirken de kullandım 3-4 gün. Hiç sormamıştım doktora internette iyi olacağı yazıyor diye kullanmıştım

Magnezyum kullanalı ağrım sızım kramplarım geçti kızlar bi doktorunuza sorun isterseniz. Ama karnımın sertleşmesi devam ediyor.

Karın sertleşmesi niye olur ki ,ay sancısı desek her gün mü yaşıyoruz aynı şeyi bilhassa yoğurt süt tüketirsem çok daha kötü oluyorum

Şeker yükleme sonucum birinci saat 192, ikinci saat 137 çıktı doktorum dahiliye ye yonlenndirdi de. Dahiliyeye gitsem doktor ne önerecek bileniniz var mıdır. Çok mu yüksek bu değerler

Magnezyum kullanalı ağrım sızım kramplarım geçti kızlar bi doktorunuza sorun isterseniz. Ama karnımın sertleşmesi devam ediyor.

Ben de 2 defa kullanıyorum bacağımdaki kramplar hiç olmuyor, bel ağrım olmuyor. Ama karnım sertleşiyor o devam hiç yaramadı sanki.
Hareketsizlikten vücudumdan katır kutur sesler geliyor makine yağı lazım eklemlerime

Dun kontrolum vardi. Seker yuklemesi yapildi ama sadece 1 kez kan alindi eger sonuc iyi cikarsa 3 saatlik yapmayacaklarmis. Burada prosedur boyle demek ki. Bebis iyi cok sukur ama ben resmen detayli ultrasona girmeden devam ediyorum hayatima ya ne bilim burdaki doktor hic oyle bisi demio cok rahat takiliyolar ben de bisi demiyorum artik Allah sonumuzu hayretsin. Asiyi sordum. Ol gitsin bisi olmaz dedi. Hatta once antikor testi mi olsam fln dedim. Hic gerek yok hic kafana takma ol gec dedi. Ay ne kadar rahatlar bu kadar rahatlik beni gerer:) 3 hafta sonraya randevu aldim tekrar. Hayirlisi
T tulperde bu kasilma dedigin seyi galiba anladim. Karnimiz tas gibi oluyo o mu kasilma acaba? Benim bu ara soyle oluyo. Yatiyorum mesela koltukta karnim gayet normal. Yavas yavas kalkiyorum ama.karnim resmen tas gibi oluyor ama sonra geciyor hemen. Bisi olmaz heralde ya normaldir bence.

Dünden sonra evde duran biri olarak yürüyünce karın sertleşiyor dıyebılırım dün 8bin adımdan sonra karnım sabaha anca yumuşadı evde dinlenirken hiç sertleşmiyor birde oturur pozisyonda sertleşiyor magnezyum alıyorum ama bel agrısı cok cok kötü zaten dümdüz kalkmak önerilmiyor eşimi çağiriyorum yataktan o kaldırıyor benim durumum biraz daha ağir galba kuyruk sokumundan başlayan bir ağrı inşallah hayrolsun doktora sormayı unuttum ayaklarıma koydum bi sıkıntı yok .

Karın sertleşmesi niye olur ki ,ay sancısı desek her gün mü yaşıyoruz aynı şeyi bilhassa yoğurt süt tüketirsem çok daha kötü oluyorum
Sertleşmede sıkıntı yok bence rahim büyüdükçe geriliyor, yediklerimiz içtiklerimiz de etkiliyor. Aslında benim sertleşmeden kastım kasılma denen bebeğin göbek deliği civarında top gibi olması.

Normaldir sanırım canım. Benim bi ara çok sık oluyordu her ayağa kalktığımda neredeyse, şu sıralar çok yorulursam oluyor. Bebek toplanıp kasılıyor sanki rahmini sıkıyorlarmış gibi.
Çok sık ve ağrılı olursa gel alttan kontrol edelim dedi doktor.

Gunaydın kızlar...
Yaaa bende propolise arastirip marka filan bulmustum
Bugun almayi planliyodum
Kullanmak iyi degilmiymis

Magnezyum kullanmiyirum ben
Hic oyle bisey onermedi benimki
Ama elim uyusmaya basladi cok ileri boyutta degil
Neden olur ki

Yaaa bende propolise arastirip marka filan bulmustum
Bugun almayi planliyodum
Kullanmak iyi degilmiymis
Immunoloji doktorum sgalık bakanlığı onayı olmayan uruunlerı onermıyoruz dedı Propolıs de tarım bakanlığı onaylı sadece. İnternette arastırdım hamılelıkte kullanımına kullanılan ılacların etkısını azaltabılecegınden onerılmıyor yazıyordu. Doktorun tavsıye ettı mı?

Şeker yükleme sonucum birinci saat 192, ikinci saat 137 çıktı doktorum dahiliye ye yonlenndirdi de. Dahiliyeye gitsem doktor ne önerecek bileniniz var mıdır. Çok mu yüksek bu değerler
Benimde sizin gibi ilk saat 190, ikinci saat 135, ilk ölçülen açlık 90 çıkmıştı, dahiyeye ve diyetisyene yönlendirdi doktorum, geçen hafta dahiliyeye gittim, aç gitmiştim, yine Bi tahlil verdim, şeker yüklemesi sonucuna göre diyetisyene görünmem gerektiğini söyledi, dikkat edilmezse insülin gerekebilir dedi, endokrin bölümüne sevk etti, gidip gitmemek sana kalmış, diyetle kontrol altında tutulabilir dedi, diyetisyene Bi liste verdi patates, pirinç ve beyaz ekmek kesinlikle yasak, tatlı az tadımlık, arkasından yoğurt veya ayran, ben bir haftadır böyleyim, ekmeği günde bir dilimden fazla yemiyorum, diğer yemeklerden normal şekilde yiyorum, inan hiç acıkmıyorum, tek sıkıntım meyve oldu, onun haricinde ekmeksizde yaşayabiliyormuşum

Sertleşmede sıkıntı yok bence rahim büyüdükçe geriliyor, yediklerimiz içtiklerimiz de etkiliyor. Aslında benim sertleşmeden kastım kasılma denen bebeğin göbek deliği civarında top gibi olması.

Benim o olay sağ tarafımda oluyor resmen nefesim kesiliyor bazen sertliğini de hissediyorum sol boş sağ dışarı doğru sivri oturunca karşıdan bakan yamuk olduğunu anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…