2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar bugun doktor randevumuz vardı gittik oğluşum 1.100gr olmuş 27+1 ım 28hafralık gözüküyoruz yüzünü göstermıyor yüzünü göremedım buruktu içim ama ayaklarını verdı en azından hahahah ve kafasının gene büyük olduğunu söyledi koca kafalı yavrum cok kılo almıssın dedı ama 52kıloyla hamile kaldm 65kılo oldum Allahtan zayıf hamıle kalmıssın dedi yürümekten belım ağrıdı göstersın dıye yüzünğ baya çaba sarfettim ama maalesef artk doğunca görürüm bende napım

Eklentiler

• 58467120-7B75-4376-9C35-4335520DE61E.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 57
Geçmiş olsun
Bel ağrısı bende yokta oturduğum yattığım yerden felç olmuş gibi kalkıyorum sanki kemiklerim kitleniyor penguen gibi yürüyorum
Bende öyleyim. Yalnız değilmişim iyi ki

Canım cok gecmıs olsun ınsallah bıran once kavvusursun saglıgına

MasaAllah masaAllah

Hafta hafta ilerleyince öyle her yerini göremiyoruz dimi şimdi tadını çıkarayım o zaman 24.haftadayız şükür bu zamana kadar hep gördük yüzünü inş görmeye de devam ederiz

Hafta hafta ilerleyince öyle her yerini göremiyoruz dimi şimdi tadını çıkarayım o zaman 24.haftadayız şükür bu zamana kadar hep gördük yüzünü inş görmeye de devam ederiz
2hafta öncede göstermedi 1ay öncede yani büyük ihtimal doğumda göreceğim

Kızlar bişey sorcam sırtım cok ağrıyor bazen o kadar ağrıyorkı dayanamıyorum sıcak su torbası koyuyorum belime bi sıkıntı olurmu acaba ??

Kızlar bişey sorcam sırtım cok ağrıyor bazen o kadar ağrıyorkı dayanamıyorum sıcak su torbası koyuyorum belime bi sıkıntı olurmu acaba ??

Sıcak önermiyorlarmış ben de sonradan öğrendim. Daha çok ödem oluşmasına neden oluyormuş.
Sıcak rahatlatıyorsa Bir sıcak bir soğuk yapın isterseniz en azından ödem tutmaz. İnternette sıcak soğuk yapın yazıyordu öyle yapmıştım ağrım varken.
Kuyruk sokumunda ağrı varken öyle yapmıştım rahatlatmıştı biraz.
Tabi yine bir bilene danışın benim söylediğim tam doğru olmayabilir.

Beeo up propolis öneririm kesinlikle 3 günde geçirir. Sabah akşam 20-25 damla

Ben uzandigim zaman belim öyle tutuluyor ki kalkamıyorum bile. Ancak yan tarafıma dönüp kalkmaya çalışıyorum.

Sıcak su torbası çok tehlikeli dikkat et ,sıcak uygulama da her zaman iyi gelmeyebilir hatta zararı bile olabilir.Bazi durumlarda soğuk uygulama fayda sağlayabilir ,kontrole gidince sor bakalım .

Ben de her gün bir yerim agriyarak kalkiyorum ebeleri dedeleri geçtim yeminle.Bel ağrım çok oluyor doktor vücut ağırlık merkezi değişti normal dedi ,yapacak bir şey yok her ilacı ve kremi süremem zaten dinlenmeye çalışıyorum bol bol .Osteocare magnezyum-kalsiyum başladım 1 hafta oldu bakalim ne kadar fayda sağlayacak ama kalça agrim geçti bel ağrısı hala benimle Şafak 98 inşallah şafak doğan güneş diyecez bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…