Merhaba, şubat annelerinden geliyorum. Covit testim pozitif iki doz sinovac olmuş olmama rağmen. .. aslında iyiyim sadece biraz sırt ağrım var o kadar.
Rutin olarak hamileleri covit olmaları durumunda hastaneye yatirdiklarini söylediler ama ben orada psikolojik olarak kötü hissederim diye kabul etmedim.
Bu grupta da covit atlatmış arkadaşlar vardi,nasıl atlattiniz? Birde kan testi yapıldı ise d-dimer test sonucunuz nasıldı?
evet bence de özelliğine göre biraz pahalı aslında ama tek büyük masrafım bu olacak diye aldım bi de benden sonra kardeşim var ona veririm diye düşündüm. Fakat burada tabi ofise teslim olunca gördüler bi abla sordu ne kadara aldın fln diye, onun da geçen sene torunu oldu. Aynı bu özellikteki bir şeyi ebebekten 250 TLye aldıklarını söyledi. Sanırım markası baby plus mı ne. Görüntüsü birebir aynısı değil ama onun torunu da bayılıyomuş onda uyuyomuş bi tek.
linkini de buldm hatta buyrun
Teşekkür ederim link için ben bunlara göz attım ama babyjörn görüntüsü, sadeliği ve bebeklerin içinde Kendi kendini salladikca mutlu olması çok hoşuma gitmişti. Güle güle kullanın. Çok güzel ana kucağı. Ben daha karar veremedim baba paraya kiyarsa alicas belki
Bende bügün bebeğimi gördüm geldim 850 gram olmuş elini yüzünden çektiremedik benim boğazım çok kötü sanki kedi tırmalıyor ne ateş ne vücutta kırgınlık yok tek boğazım ne önerirsiniz nasıl geçirebilirim
İnşallah bişey olmaz sen elinden geleni yap gerisi Allah’a kalmış ikiz hamileliği Kısa olur diyorlar tadını çıkaralım yapacak bişey yok biz öyle 40 ları falan göremeyiz güzel düşün iyiyi çağır yemene içmene dikkat et milleti de dinlene ikizde yok bebek küçük olur vs diyorlar tosun gibi de büyüyorlar çoğu tek bebekten tombiş
Benim gönlüm de biontechten yanaydı ama doktorum sinovac mutlaka deyince bir bildiği vardır dedim.
Genel durumum iyi çok şükür zaten orada göreceklerimden korktuğum için yatisi kabul etmedim. Çok teşekkür ederim.
Merhaba ben de şu an covidim. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Bol c vitamini almaya özen gösteriyorum. Bir de sabahları pekmez içiyorum. İlk iki güne göre daha iyiyim. Allah’ın izniyle kolaylıkla atlatırız diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
Merhaba ben de şu an covidim. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Bol c vitamini almaya özen gösteriyorum. Bir de sabahları pekmez içiyorum. İlk iki güne göre daha iyiyim. Allah’ın izniyle kolaylıkla atlatırız diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
Aşı olmadım ben doğumdan sonraya bırakmıştım. Takibimi yapan doktor önermemişti. 4.gündeyim şimdi ilk iki gün ateşim yükselmişti dünden beri daha iyiyim sadece boğaz ve kas ağrısı kaldı geri kalan belirtiler geçti çok şükür.
Benim gönlüm de biontechten yanaydı ama doktorum sinovac mutlaka deyince bir bildiği vardır dedim.
Genel durumum iyi çok şükür zaten orada göreceklerimden korktuğum için yatisi kabul etmedim. Çok teşekkür ederim.
Benim doktorum da ısrarla sinovac demişti ben biontech isterken ve onu asla yaptırma demişti. Şimdi herkese ve zaten 2 doz sino aşı olmuş bana bile biontech öneriyor bu arada aşı ne olursa olsun kapmayı engellemiyor, kapmışsanız test aşılı olsanız da pozitif çıkar. Sadece belirtileriniz ağır geçmez aşılı olduğunu için. Çok geçmiş olsun 37.haftaya kadar çalışacağım umarım bulaşmaz
Aşı olmadım ben doğumdan sonraya bırakmıştım. Takibimi yapan doktor önermemişti. 4.gündeyim şimdi ilk iki gün ateşim yükselmişti dünden beri daha iyiyim sadece boğaz ve kas ağrısı kaldı geri kalan belirtiler geçti çok şükür.
Benim doktorum da ısrarla sinovac demişti ben biontech isterken ve onu asla yaptırma demişti. Şimdi herkese ve zaten 2 doz sino aşı olmuş bana bile biontech öneriyor bu arada aşı ne olursa olsun kapmayı engellemiyor, kapmışsanız test aşılı olsanız da pozitif çıkar. Sadece belirtileriniz ağır geçmez aşılı olduğunu için. Çok geçmiş olsun 37.haftaya kadar çalışacağım umarım bulaşmaz
Ben de bir çok doktorla görüştüm hepsi sinovac önermişti . Keşke biontech olsaymışım. Şimdi içim rahat ederdi daha hamileliğimin başındayım ne yapacağım bilmiyorum.