2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun. Ben çok sıkı iyi beslendim. C vitamini su eksik etmedim. Ateşimi kontrol ettim. Bol bol dinlendim. İnşallah kısa sürede atlatırsınız

Teşekkür ederim link için ben bunlara göz attım ama babyjörn görüntüsü, sadeliği ve bebeklerin içinde Kendi kendini salladikca mutlu olması çok hoşuma gitmişti. Güle güle kullanın. Çok güzel ana kucağı. Ben daha karar veremedim baba paraya kiyarsa alicas belki

Bende bügün bebeğimi gördüm geldim 850 gram olmuş elini yüzünden çektiremedik benim boğazım çok kötü sanki kedi tırmalıyor ne ateş ne vücutta kırgınlık yok tek boğazım ne önerirsiniz nasıl geçirebilirim

Ayyy inşallah canım moral verdin vallahi

Merhaba ben de şu an covidim. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Bol c vitamini almaya özen gösteriyorum. Bir de sabahları pekmez içiyorum. İlk iki güne göre daha iyiyim. Allah’ın izniyle kolaylıkla atlatırız diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Aaa sana da geçmiş olsun rhea hafif geciririsin inşallah

Eki Görüntüle 2929691
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın

Çok geçmiş olsun size de...
Kaçıncı gündesiniz ve aşı olmuşmuydunuz?

G
Geçmis olsun canım insallah cabucak iyileşirsin

Çok geçmiş olsun size de...
Kaçıncı gündesiniz ve aşı olmuşmuydunuz?
Aşı olmadım ben doğumdan sonraya bırakmıştım. Takibimi yapan doktor önermemişti. 4.gündeyim şimdi ilk iki gün ateşim yükselmişti dünden beri daha iyiyim sadece boğaz ve kas ağrısı kaldı geri kalan belirtiler geçti çok şükür.

Benim doktorum da ısrarla sinovac demişti ben biontech isterken ve onu asla yaptırma demişti. Şimdi herkese ve zaten 2 doz sino aşı olmuş bana bile biontech öneriyor bu arada aşı ne olursa olsun kapmayı engellemiyor, kapmışsanız test aşılı olsanız da pozitif çıkar. Sadece belirtileriniz ağır geçmez aşılı olduğunu için. Çok geçmiş olsun 37.haftaya kadar çalışacağım umarım bulaşmaz

İyi sevindim gelmiş geçmiş olsun.
Çok dikkat edin kendinize inşallah bişey olmadan sağlıkla doğum yaparsınız.

Ben de bir çok doktorla görüştüm hepsi sinovac önermişti . Keşke biontech olsaymışım. Şimdi içim rahat ederdi daha hamileliğimin başındayım ne yapacağım bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun hamilelikte sizi ne korkutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…