2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Esasen ekmek ve türevi yendiğinde çok çabuk acıkıyor insan .Ekmeksiz kahvaltı etmek daha doyurucu .Bu kadar şeyi bilip neden şişmanim çünkü tatlı abur cubur yiyorum

Patatese dikkat ederim. Pirinç zaten hiç sevmem. Beyaz ekmeği de değiştiririm canim. Benim en büyük zaafım Torku banada var ya ona dayanamiyorum yaaaa. Canim tatlı cektigind bir tatlı kaşığı ondan yememek için k ndimi tutuyorum. Ben de meyveye bayılırım elma armut muz özellikle çok severim çok. Napalim dikkat edicez.

Benim göğüs uçlArım hep kabuk kabuk oldu ne sürmek lazım yağ falan sürüyom ama iyi gelmiyo
Lansinohun meme ucu kremi var ya da diger markalar da olabilir. Kuruyan sutler de kabuk gibi oluyor, ilik suya batirdiginiz bezle de temizlemeyei deneyebilirsiniz
Yaaa bende propolise arastirip marka filan bulmustum
Bugun almayi planliyodum
Kullanmak iyi degilmiymis
Propoliste ostrojen orani cok yuksek, cocuklarda erken ergenlige neden oluyor, elbet yetiskinlere de zarati vardir diye hic kullanmiyorum ben.

Benimde meyve çok zorluyor, listemde hep adetli, kimi yarım kimi çeyrek, onlarında arkasından yoğurt ayran yazmış, diğerlerine alıştım, ben patates püresini pilavı beraber yerim çok severim, az biraz sabredicem artık

Kızlar alakasız ama kablosuz süpürge mi, robot süpürge mi?
Ben robot almayı düşünüyorum canım.yazın çok kullanışlı olur çünkü ince hali seriyoruz malum. Bide kıyı köşe koltuk altları içinde ideal bence alıp memnun kalan çok kişi var ama iyisini almak lazım şu A101de bimde satılanlara pek güvenemiyorum bilindik marka olmadıkları için

Çok eşya yoksa robot iyi bence. çok dip köşe girmiyor. Öyle aman aman normal süpürge gibi performans bekleme ama iş görüyor . Yatağın altını süpürmesi yeterli benim için. Bu aralar eğilmekte zorlanıyorum .

g090
alacalale
gebito
Herahera51
Hepinize bilgi ve tecrubelerinizi aktardığınız icin cok teşekkür ederim kizlar
Ben kullanmama karari aldım
Dr uma sormamıştım zaten
İdrar yollarim icin iki kere ilac kullandım hala tam olarak iyilestigimi düşünmüyorum
İyi geldigini duydugum icin
Kafama gore kullanmayi düşünmüştüm cunku

İkisinin de yeri çok ayrı. Robot bensiz iş yapmak için ama oraya buraya takılıp işini bitirmeyebiliyorq bizim evde. Kablosuz kızın döktüklerini toparlamak için. Ama kablosuzum yokken robotum vardı o nedenle sanırım önceliğim robot

Bende robot var, o da sifir is yuku degil bence. Devamli altini temizliorm fircasina takilan saclar, orasina burasina biriken tozlar. Altinda guya paspasladigi bi bezi var onu yikiyorm sabunla ben, icime sinmio onu yikamadan tekrar evi dondurmek. Bazen bunla ugrasana kdr supuruverirdm kendim diyorm acikcasi her yeri dip kose de yapamayabilio. Bi de her defasinda yerde kalan ivir ziviri toparliosn mesela yatak örtümün ayaklarina takilabiliyo onlari kaldiriyorm, banyoda ayak havlum yerde duruyosa onu kaldiriorm. Bazen banyonun paspasini da altina doluyor. Mutfaktaki sandalyelerin altini pek iyi temizleyemeyebiliyo mesela oralardaki kirintilar kaliyor aralarina cok giremedigi icin. Tek artisi aksam isten eve geldigimde yerlerde saclar gormuyorm o hosuma gidiyo. Bi de cok karanlikta gezemiyor bi kere aksam biz disardayken calistiraym dedm surekli geri dondu karanliktan korkmus gibi. Sonra isik actm eve gelince oyle gezdi

Ben robotuma bazen siir filan yazmak istiyorum aska gelip hamilelik surecinde iyiki benimle
Yoksa cok kafama takıyordum evi eger süpürmediysem
Normal supurgen varsa dusuk model olmayan bir robot cok isini görür
Sandalyeleri ters ceviriyorum
Evinde uygunsa cok ivir zivirin yoksa super oluyor
Silme ozelligi var ama ugrasmak zor geliyor bana
İlk baslarda biraz kullandim ama
Kendim siliveriyorum hersey zaten toplanmis oluyor
Ayagima toz sac gelmiyor
Etrafta tek kil gormemek mutlu ediyor beni
Kedi kumu, simit tarzi seyleri etrafa sacabiliyor
O konuda cok başarılı degil
Koltuklarin alti her daim tertemiz
Yaklasik bir senedir kullanıyorum memnunum
He insan degil bu arda kaldiripta halinin altini supuremiyor
Kendim supurmeyle bir olmuyir tabi
O yuzden kiyas edilmez
Koltuk ustu vs supuremiyor
Kiyas edilmez ikisi ama
Normal bir elektrikli supurgen varsa robot isi cok kolaylastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…