2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tamamen yasak değil canim. Çok abartmadan yiyebilrisin tabi benim de şeker değerim birinci saat yüksek cikti (192) doktor dikkat et dedi banda ama ben günde bir tane armut veya Emma falan yiyorum. Dahiliye doktorum patates makarna ve böreği abartma dedi meyveye pek birşey dememisti. 192 nin çok yüksek bir değer olmadığını sadece bu yiyeceklere dikkat etmemi söyledi canim.

Benimde birinci saat 172 çıktı

Geçmiş olsun canım, bir şey yiyemiyorsan hiç değilse çorba içmeye çalış bol limonlu

Gecmıs olsun canım ınsallah basit bırsey dır. Benım de kızım okuldan grıp oldu aıle boyu rezillikti, hastaneye goturduk test ıcın grıp salgını var dedıler yapmadılar

Herkese merhaba hasta arkadaşlara geçmiş olsun .Havalar çok tehlikeli hele evde okullu bebeler varsa daha da tehlikeli dikkat edin

Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Bende bir kaç gündür hastaydım bacaklarım feci ağrı agridi ve burun tıkanıklığın vardi okullu çocuğum hasta olunca test yaptırdık maalesef covitiz..C vitamini bol meyve dr un verdiği d vitamini magnezyum bol su bunlarla gün geçiriyorum.Canim yemek istemesede yogurt yemeğe dikkat ediyorum.Insallah geçer .Siz de dikkat edin asiniz var farkli durum bile olsa rahat atlatırsınız inşaAllah.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen atlatırsınız

Cok gecmıs olsun ınsallah hemen atlatırsınız ne zman aşı yaptırmak ıcın karar versem bır hapsırıktır grıptır ertelemek zorunda kalıyorum boyle okudukca da tedırgın oluyor ınsan

Ben de bugun baktim alayim dedim ama fiyatlar neredeyse kizlarin dedigi zamana gore iki katina cikmis üzüldüm valla bu fiyatlardan alsam mi bilemedim gerci bu sekilde de carterslardan falan uyguna geliyor da
Ben çok istiyordum almayı ama dediğin gibi canım bu fiyata alınmaz bence bana pahalı geldi birde gümrük parası var. Acaba indirim olurmu sayfada yüzde elli veya 40 Türkiye'deki gibi o zaman yakalanırsa çok güzel olur

Gecmıs olsun canım ınsallah basit bırsey dır. Benım de kızım okuldan grıp oldu aıle boyu rezillikti, hastaneye goturduk test ıcın grıp salgını var dedıler yapmadılar
Teşekkür ederim canım Basit bir soğuk algınlığı gibi sanki bugün daha iyiyim

Teşekkür ederim canım Size de çok geçmiş olsun. Bizimkisi hafif bir soğuk algınlığı gibi görünüyor.

Çok beğendim bu sütyenleri ama benim de göğüslerim normalde 85. Fakat şimdiden baya büyüdüler. 85 bana olmazmış gibi geliyor Sen öyle diyince bilemedim

Kızlar bizim bagaj küçük olduğu için fazla yer kaplamayan pratik bebek arabalarına bakmaya başladım. Böyle bir model buldum. Sizin fikriniz nedir benim hoşuma gitti.

Çok beğendim bu sütyenleri ama benim de göğüslerim normalde 85. Fakat şimdiden baya büyüdüler. 85 bana olmazmış gibi geliyor Sen öyle diyince bilemedim
Aynen benim de öyle 85 ti şu an 85 lerle hiç rahat edemiyorum hatta, ondan 40 sipariş verdim. bu son iki ay göğüslerim daha da büyür mü bilmiyorum, bu haliyle de kullanırım ama şu an olsa 38 i verirdim daha rahat olurdu ama bunu da askılarını falan kısaltarak kullanırım yani. Bu arada büyük olan kupları, sırt kısmı normal yine

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla bu bana anca olur En iyisi ben 40 sipariş vereyim.

Daha büyüyecek mi ya 75 b giyiyordum. Yazın basında 80 b aldım şimdi o da dar geliyor. Sırtım genişledi kabı fazla değişmedi.
Şimdi 85 b alsam o da 1 ay sonra dar gelecek mi
Bir de Doğumdan sonra zayıflayınca küçülüyor mu yoksa süt olduğu için yine büyük mü kalıyor.

Benim de aklımdaki soru daha nereye kadar büyüyeceksin? Ama küçüküceğini sanmıyorum emzirme döneminin sonuna kadar belki sırt bölgesi kilo verince gider

Beni karbonhidrat rahatsiz etmiyo da seker rahatsiz ediyo tatli meyveler bile rahatsiz edebilio incir mandalina mesela
Ne hissediyorsunuz çarpıntı falan mı?
Bende şeekr yükelemsi yapmak istemiyorum ama karbonhidrat yediğim zaman pıt pıt çarpıntı başlıyor, gerçi her yemekte oluyor gibi ama ekmek şeker kaçtığında daha çok oluyor. Direk kessem heralde diyetine başlasam bu yüklemeyi yapmasam olur. Görsüğüm kadarıyla yüksek çıkanlara diyet veriliyor.

Küçülüyor sönmüş balona dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…