Tamamen yasak değil canim. Çok abartmadan yiyebilrisin tabi benim de şeker değerim birinci saat yüksek cikti (192) doktor dikkat et dedi banda ama ben günde bir tane armut veya Emma falan yiyorum. Dahiliye doktorum patates makarna ve böreği abartma dedi meyveye pek birşey dememisti. 192 nin çok yüksek bir değer olmadığını sadece bu yiyeceklere dikkat etmemi söyledi canim.Şuan takip edelim dedi. Suyu artır dedi. Haftaya tekrar kontrol var. Eğer artma olmazsa detaylı usg ye giricem tekrar. 2 hafta öncesinden bişey yoktu. Dün şeker yüklemesi yapılmadan önce usg de gördü doktor. Az mı su içiyorsun dedi bende iş yerinde çok içermediğini söyledim. Şeker çıkmazsa portakal suyu havuç suyu dondurma önerdi ama şeker değerimin biri yüksek çıktı.
Meyve yememede korkuyorum şuan. Şeker çıkınca meyve tamamen yasak mı?
Benimde birinci saat 172 çıktıTamamen yasak değil canim. Çok abartmadan yiyebilrisin tabi benim de şeker değerim birinci saat yüksek cikti (192) doktor dikkat et dedi banda ama ben günde bir tane armut veya Emma falan yiyorum. Dahiliye doktorum patates makarna ve böreği abartma dedi meyveye pek birşey dememisti. 192 nin çok yüksek bir değer olmadığını sadece bu yiyeceklere dikkat etmemi söyledi canim.
Geçmiş olsun canım, bir şey yiyemiyorsan hiç değilse çorba içmeye çalış bol limonluKızlar günaydın. Ben de dün hasta oldumYıllardır hasta olmamıştım kolay kolay da hasta olmam ama bu sefer çok kötü oldum. Vücudumun her yeri ağrıyor. Bütün kemiklerim sızlıyor. 2 doz biontech aşımı olmuştum. Covit midir bilmiyorum belki de grip. Annem de hastalandı yatıyor. Birbirimize bulaştırdık belli ki ama böyle atlatmayı düşünüyorum. Ateş öksürük falan yok. Sadece halsizlik ve müthiş bir vücut ağrısı var. Dün parol içtim c vitamini almaya çalışıyorum ama iştahım sıfır doğru düzgün bir şey yemedim dünden beri
Gecmıs olsun canım ınsallah basit bırsey dır. Benım de kızım okuldan grıp oldu aıle boyu rezillikti, hastaneye goturduk test ıcın grıp salgını var dedıler yapmadılarKızlar günaydın. Ben de dün hasta oldumYıllardır hasta olmamıştım kolay kolay da hasta olmam ama bu sefer çok kötü oldum. Vücudumun her yeri ağrıyor. Bütün kemiklerim sızlıyor. 2 doz biontech aşımı olmuştum. Covit midir bilmiyorum belki de grip. Annem de hastalandı yatıyor. Birbirimize bulaştırdık belli ki ama böyle atlatmayı düşünüyorum. Ateş öksürük falan yok. Sadece halsizlik ve müthiş bir vücut ağrısı var. Dün parol içtim c vitamini almaya çalışıyorum ama iştahım sıfır doğru düzgün bir şey yemedim dünden beri
Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Bende bir kaç gündür hastaydım bacaklarım feci ağrı agridi ve burun tıkanıklığın vardi okullu çocuğum hasta olunca test yaptırdık maalesef covitiz..C vitamini bol meyve dr un verdiği d vitamini magnezyum bol su bunlarla gün geçiriyorum.Canim yemek istemesede yogurt yemeğe dikkat ediyorum.Insallah geçer .Siz de dikkat edin asiniz var farkli durum bile olsa rahat atlatırsınız inşaAllah.Kızlar günaydın. Ben de dün hasta oldumYıllardır hasta olmamıştım kolay kolay da hasta olmam ama bu sefer çok kötü oldum. Vücudumun her yeri ağrıyor. Bütün kemiklerim sızlıyor. 2 doz biontech aşımı olmuştum. Covit midir bilmiyorum belki de grip. Annem de hastalandı yatıyor. Birbirimize bulaştırdık belli ki ama böyle atlatmayı düşünüyorum. Ateş öksürük falan yok. Sadece halsizlik ve müthiş bir vücut ağrısı var. Dün parol içtim c vitamini almaya çalışıyorum ama iştahım sıfır doğru düzgün bir şey yemedim dünden beri
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen atlatırsınızKızlar günaydın. Ben de dün hasta oldumYıllardır hasta olmamıştım kolay kolay da hasta olmam ama bu sefer çok kötü oldum. Vücudumun her yeri ağrıyor. Bütün kemiklerim sızlıyor. 2 doz biontech aşımı olmuştum. Covit midir bilmiyorum belki de grip. Annem de hastalandı yatıyor. Birbirimize bulaştırdık belli ki ama böyle atlatmayı düşünüyorum. Ateş öksürük falan yok. Sadece halsizlik ve müthiş bir vücut ağrısı var. Dün parol içtim c vitamini almaya çalışıyorum ama iştahım sıfır doğru düzgün bir şey yemedim dünden beri
Cok gecmıs olsun ınsallah hemen atlatırsınızGeçmiş olsun.Allah şifa versin. Bende bir kaç gündür hastaydım bacaklarım feci ağrı agridi ve burun tıkanıklığın vardi okullu çocuğum hasta olunca test yaptırdık maalesef covitiz..C vitamini bol meyve dr un verdiği d vitamini magnezyum bol su bunlarla gün geçiriyorum.Canim yemek istemesede yogurt yemeğe dikkat ediyorum.Insallah geçer .Siz de dikkat edin asiniz var farkli durum bile olsa rahat atlatırsınız inşaAllah.
Ben çok istiyordum almayı ama dediğin gibi canım bu fiyata alınmaz bence bana pahalı geldi birde gümrük parası var. Acaba indirim olurmu sayfada yüzde elli veya 40 Türkiye'deki gibiBen de bugun baktim alayim dedim ama fiyatlar neredeyse kizlarin dedigi zamana gore iki katina cikmis üzüldüm valla bu fiyatlardan alsam mi bilemedimgerci bu sekilde de carterslardan falan uyguna geliyor da
Teşekkür ederim canımGecmıs olsun canım ınsallah basit bırsey dır. Benım de kızım okuldan grıp oldu aıle boyu rezillikti, hastaneye goturduk test ıcın grıp salgını var dedıler yapmadılar
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun.Allah şifa versin. Bende bir kaç gündür hastaydım bacaklarım feci ağrı agridi ve burun tıkanıklığın vardi okullu çocuğum hasta olunca test yaptırdık maalesef covitiz..C vitamini bol meyve dr un verdiği d vitamini magnezyum bol su bunlarla gün geçiriyorum.Canim yemek istemesede yogurt yemeğe dikkat ediyorum.Insallah geçer .Siz de dikkat edin asiniz var farkli durum bile olsa rahat atlatırsınız inşaAllah.
Çok beğendim bu sütyenleri ama benim de göğüslerim normalde 85. Fakat şimdiden baya büyüdüler. 85 bana olmazmış gibi geliyorHerkese günaydın, inş keyifler yerinde bebişler kıpır kıpırdır. Uzun zamandan sonra yazıyorum. Bugün bir tavsiye ile geldim. Emzirme sütyeni arayanlar için Aliekspress ten üç tane emzirme sütyeni sipariş vermiştim denemek için, en çok bunu beğendim 30 lira civarı kargo ile birlikte 40 a yakın oluyor ama kumaşı pamuklu gayet güzel yumuşak. Pek çok emzirme sütyeni gibi emzirme kısmı delik değil ki onlar bence çok rahatsız görünüyor. Yalnız normalde hangi bedenseniz onu alın ben normalde 85im, 90(40 beden olan) aldım biraz büyük geldi.
Bakmak isteyenler için
TRY 31.36 15% Off | Wirefree Nursing Clothing Cotton Breastfeeding Bra for Pregnant Women Pregnancy Breast Sleep Underwear Soutien Gorge Allaitement
Wirefree Hemşirelik Giyim Pamuk Emzirme Sutyeni Hamile Kadınlar için Gebelik Meme Uyku Iç Çamaşırı Soutien Gorge Allaitement - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Aynen benim de öyle 85 ti şu an 85 lerle hiç rahat edemiyorum hatta, ondan 40 sipariş verdim. bu son iki ay göğüslerim daha da büyür mü bilmiyorum, bu haliyle de kullanırım ama şu an olsa 38 i verirdim daha rahat olurdu ama bunu da askılarını falan kısaltarak kullanırım yani. Bu arada büyük olan kupları, sırt kısmı normal yineÇok beğendim bu sütyenleri ama benim de göğüslerim normalde 85. Fakat şimdiden baya büyüdüler. 85 bana olmazmış gibi geliyorSen öyle diyince bilemedim
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla bu bana anca olurAynen benim de öyle 85 ti şu an 85 lerle hiç rahat edemiyorum hatta, ondan 40 sipariş verdim. bu son iki ay göğüslerim daha da büyür mü bilmiyorum, bu haliyle de kullanırım ama şu an olsa 38 i verirdim daha rahat olurdu ama bunu da askılarını falan kısaltarak kullanırım yani. Bu arada büyük olan kupları, sırt kısmı normal yine
Eki Görüntüle 2930873 Eki Görüntüle 2930874 Eki Görüntüle 2930871 Eki Görüntüle 2930872
Aynen benim de öyle 85 ti şu an 85 lerle hiç rahat edemiyorum hatta, ondan 40 sipariş verdim. bu son iki ay göğüslerim daha da büyür mü bilmiyorum, bu haliyle de kullanırım ama şu an olsa 38 i verirdim daha rahat olurdu ama bunu da askılarını falan kısaltarak kullanırım yani. Bu arada büyük olan kupları, sırt kısmı normal yine
Eki Görüntüle 2930873 Eki Görüntüle 2930874 Eki Görüntüle 2930871 Eki Görüntüle 2930872
Benim de aklımdaki soru daha nereye kadar büyüyeceksin? Ama küçüküceğini sanmıyorum emzirme döneminin sonuna kadar belki sırt bölgesi kilo verince giderDaha büyüyecek mi ya75 b giyiyordum. Yazın basında 80 b aldım şimdi o da dar geliyor. Sırtım genişledi kabı fazla değişmedi.
Şimdi 85 b alsam o da 1 ay sonra dar gelecek mi
Bir de Doğumdan sonra zayıflayınca küçülüyor mu yoksa süt olduğu için yine büyük mü kalıyor.
Ne hissediyorsunuz çarpıntı falan mı?Beni karbonhidrat rahatsiz etmiyo da seker rahatsiz ediyo tatli meyveler bile rahatsiz edebilio incir mandalina mesela
Bende şeekr yükelemsi yapmak istemiyorum ama karbonhidrat yediğim zaman pıt pıt çarpıntı başlıyor, gerçi her yemekte oluyor gibi ama ekmek şeker kaçtığında daha çok oluyor. Direk kessem heralde diyetine başlasam bu yüklemeyi yapmasam olur. Görsüğüm kadarıyla yüksek çıkanlara diyet veriliyor.Kabızlığım vardı o geçti, ağzım yapış yapış oluyordu birde başım ağrıyordu, şeker belirtisim i bilmiyorum, diyete başladığımdan beri hepsi geçti çok şükür, gazdan ölüyordum şuan çok rahatım
Küçülüyor sönmüş balona dönüyorDaha büyüyecek mi ya75 b giyiyordum. Yazın basında 80 b aldım şimdi o da dar geliyor. Sırtım genişledi kabı fazla değişmedi.
Şimdi 85 b alsam o da 1 ay sonra dar gelecek mi
Bir de Doğumdan sonra zayıflayınca küçülüyor mu yoksa süt olduğu için yine büyük mü kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?