2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok yüksek çıkanlara insülinde veriliyor. Bence yaptırın

Yok carpinti degil midem bulanio sanki sekerim dusuyo gibi hissediyodm hep

Çok yüksek çıkacak olsa bir hissedilmez mi büyük bir etki falan bilemedim.. açlık toklukta hep normalde
Ben de yaptıramadım çünkü doktorum gerekli görmedi. Ama kahvaltıdan sonra bi ağırlık çöküyor, halsiz hissediyorum şekerden olabilir mi diye tedirginim.. açıkçası kararsız kaldım, belki haftaiçi gider doktorumla tekrar görüşüp yaptırırım.

Kızlar açıkçası 50 gramlık olanda içirdikleri sey oyle aman aman tatlı bir icecek degildi bence. Ben cok daha tatlı, icimi zor birsey bekliyordum. Zaten gazlı içecekti meyve aromasi da olunca normal meyveli gazoz iciyormus gibi hissettim. Kafanızda kalmasin yaptırın gitsin bence

Açlık kan şekeriniz baktırabilirniz, oda önemli, benim doktorum şeker yüklemeden öncede diyet önermişti, 4. Ayda 3 kilo kadar alınca biraz yavaşladım, en güzeli dengeli beslenmek, kilo yapan yemeklerden uzak durmak, birde meyveyi abartmamak gerekiyormuş

İlk gebeliğimde bakmıyordum hiç etkilenmemek için..
Valla ben hamile kalmadan 9 ay once miyom ameliyatı oldum genel anestezi altında sezeryan ameliyatı olmuş gibiydim hatta benim ameliyat daha ağırdı sanırım onu atlatmış olmanın verdiği rahatlık var benim çok büyük ihtimal sezeryan olacak miyom ameliyatından dolayı. Sanırım o yüzden cesaretli bi şekilde okuyorum ama ne kadar cesaret denilebilirse rüyalarıma giriyor geçende kendimi doğum yaparken gördüm sezeryana aldılar falan uyandığımda hala korkuyodum yani

İyi geceler, yarın ilk doz biontech aşı randevumu aldım. Aşı olanlar bebeklerinin hareketinde değişiklik yaşadılar mı? Hala kararsızım ama akciğer kapasitem gün geçtikçe düşüyor nefes nefese kalıyorum. o yüzden aşı olmaya karar verdim biraz geç de olsa.

Kaç cm olmuştu myomlar ,bende myomlu gebelik sürdürüyorum doğumda alınır inşallah gerçi birisi tam sezeryan kesi yerinde onu mecbur alacam demişti doktor diğerleri için bakalım .
İyi yapmissinn,bol antikor olsun inşallah.Ben 16.haftada olmuştum ,o zaman zaten çok bir hareketini hissetmiyodum anlayamadim pek ama kimseden de duymadım hareketlerinin azaldığını tetanoz gibi olmaz sanırım .

Valla benim ultrasonda hep 5 bucuk cm çıkıyordu ama ameliyata yakın ağrı yapmaya başlamıştı doktorun dediğine göre 7 cmlik miyom çıkarılmış tek miyom vardı ama oldukça büyüktü bide benim miyomum endometriuma yani bebeğin tutunacagi yere baskı yapıyormuş kas dokusu içindeymiş o yüzden ameliyat önerdi doktor iyiki de olmuşum sezeryanda mutlaka aldır kurtul derim çünkü tekrar ameliyat süreci geçirmek zorunda kalırsın hem spinal yada epidural anestezi altında olursa uyanınca o şiddetli ağrılı dönemleri de atlatmış olursun uyusukluk en az 2 3 saat suruyormus cunku epidural veya spinal anestezide.benim genel anesteziydi uyandıktan 10 dakka sonra ağrılarım başlamıştı eyer sezeryan olursam kesinlikle genel anesteziyi tercih etmiycem bu arada kaç tane miyom un var ve yerleşim olarak neredeler rahim kas dokusu içindemi bazı miyomlar çok dışarda oluyor alınması kolay oluyor çok geçmiş olsun merak etme gebelikte sorun yaşamamısin bu zamana kadar Allaha şükür. Doğumuuda atlatirsin bi şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…