2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
32.hafta da doktor izin verirse çalışmaya devam edeceğim.. 35 de rapor alırsam veya erken doğum olursa kullanmadığım izinleri doğum sonrasında kullanabilirim dimi?

Arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini bu haftalarda nasıl hissediyorsunuz? Çok sert mi yumuşak mı
Ben şuan itibariyle 27+3 oldum ve 28. Hafta dan gün almaya başladığımdan beri özellikle şu son iki gün tekmeliyormus gibi vuruyor sallıyor beni özellikle dün çok sert vuruyordu bugün durgun mesela bazen çok durgun bazen haraketli

Beli ayarlanabilen pijama istiyorum ya nerden bulucam hep dantelli lohusa pijama takımı her yer onlrdan istemiyorum

Beli ayarlanabilen pijama istiyorum ya nerden bulucam hep dantelli lohusa pijama takımı her yer onlrdan istemiyorum

Pentide pijama altı var takım değil. biraz ince ama rahat.

Kızlar sezeryan hakkında konuşulmuş benim merak ettiğim normal doğumda giydigimiz gibi korse giyemiyoruz sonrasında yaradan dolayı. Peki göbeği kalan varmı bu durumda ? Formuna kavuşamayan eskisi gibi?

Kızlar sezeryan hakkında konuşulmuş benim merak ettiğim normal doğumda giydigimiz gibi korse giyemiyoruz sonrasında yaradan dolayı. Peki göbeği kalan varmı bu durumda ? Formuna kavuşamayan eskisi gibi?
Ben ama benimki cok yemekten oldu sezeryani suclayamam. Sut olsun diye abuk subuk ne varsa yedim ictim. Sonra sistim ama merak etme sonra eski halime dondum ise baslayinca yani

Sezaryende eskisi gibi olmuyor benim bildiğim kadarıyla. Six pack lere veda edeceğiz
Evet zayıflayıp spor yapınca dışarıdan karın düz olur ama kas yapısı aynı olmaz.

Sezeryan doğumdan sonra göbek hiç bir zaman eski formuna dönmez ,bir miktar kalıyor ne yaparsak yapalım.Bende çok fazla kalmadı mesela ama yine bir bombelik var o kısımda

Ben de lcwden bu takimi almistim, cok rahat gunluk kullanim icin ama henuz uyumak icin kullanmadim

Dışarıdan görünüyor artık hareketleri. Sağlı sollu aynı anda vuruyor. Geriniyor sanırım içeride
Artik derken yeni mi gorunmeye basladi? Benim bugun 22+0, ben de bugun disaridan gordum hareketlerini, hem asagi hem yukari vuruyor. Bu kiz bizim canimizi okuyacak diyorum esime :)

Sezaryende eskisi gibi olmuyor benim bildiğim kadarıyla. Six pack lere veda edeceğiz
Evet zayıflayıp spor yapınca dışarıdan karın düz olur ama kas yapısı aynı olmaz.
Hic oyle deme kuzenim sezaryenden seneler sonra six pack yapti, tas gibi oldu hatun

Benim doktorum sabah açlık şekerimi sağlık ocağında ölcturmemi istedi. HBA1C değerine baktir dedi.. Eğer 5 değerinin altındaysa korkmana gerek yok rahat olabilirsin dedi.. 5 değerin üzerinde sonuç çıkarsa da şeker ölçüm cihazıyla bir hafta boyunca takip yapacakmışım.. Yediklerine gore cihazda deher yuksek cikarsa da diyetle kontrol etmeye calisip doguma kadar diyet yapilacakmis.. Şeker yükleme yaptırmak istemeyenler bu yolu takip edebilirler.. Şeker ölçüm cihazı tüm malzemeleriyle birlikte 50 lira.. Ben dün sağlık ocağına gittim hba1c değerime baktırmak istediğimi söyledim tahlili verdim sonuç kağıdı vermedikleri için online bakamıyorum.. Bugün öğleden sonra gidip sonuclarimi alicam..Insallah 5 degerinin altindadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…