2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde eşimle kan uyuşmazlığı var aramda testler negatif bende ilk çocuğun mu ? İğnesi var diye biliyorum

Ben puşet haricinde bagi mama sandalyesi-ana kucağı karışımı bir ürünü var onu aldım. Fiyatı biraz yüksek tüm özellikle olduğu için. Otomatik kumandayla sallanabiliyor müzikler falan var dönencesi de var ama dönence dönmüyor tabi oyuncak önünde sadece

Ben bu park yatağı alacağım canım. Ana kucağı olarak üstündekini kullanacağım başta. Sonradan duruma göre daha iyi bir şey alırım diye düşünüyorum. Babybjörnlerden genelde herkes memnun ama ne zamana kadar kullanılır bu ana kucakları bilemedim.

Linki vermeyi unutmuşum

Linkini atabilir misin canım ? Bir inceleyeyim

Ben de ona baktım ama mama sandalyesi olunca sallanan aparat çıkarılıp başka bir şey mi takılıyor. Ebebek mağazasında adam pek anlatamadı. Mama sandalyesi oldu hala sallanıyordu oturma koltuğu sadece sabitledi.

bence ikiz olduğu için önlem almak istemişlerdir ciğer geliştiriciyle.

Benim 10 Kasım 32. Hafta oluyor rapor alacağım. Öğretmenlerin seminerleri uzaktan olacakmış. Çalışabilir raporu alsam, seminer bitince tekrar çalışamaz şeklinde rapor alınır mı ? 1 hafta fazla iznimiz olur Doğum sonrası. Sizce uğraşmak mantıklı mı? Eşim uğraşma boşver diyor.

Bunu ben de düşündüm ama sonra 1 hafta için ugrasmasam dedim, bilemedim. Sonrasında ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum ondan 1 hafta çok da fark etmeyecek sanırım. Bir de idareyi de uğraştırmak istemiyorum, ise başla ,sonra izne ayrıl.. Tecrübeli arkadaşlar fikir verin bize ne yapsak?

Şubatta aldığım maaşın yarısını iade etmezdim. 12 gün maaşın yarısı nerdeyse. Bilmiyorum ben de hem rapor için devamlı hastaneyle uğraşacağım gel git

Geçmiş olsun, ya niye bir pozitif bir negatif oluyor ki. Bir çözümü bulunur ama hangi teste güvenilecek bu durumda. Gebelikte kanamanız olmuşmuydu.
Şimdi ben de güvenemedim kendi yaptırdığım teste.
Hayır hiç kanamam olmadı artık devlettekine güveniyorum demekki pozitifmiş bana kasıtları yok sonuçta bu üçüncü pozitif. Özelde tek seferde negatifti dua edin pazartesi kötü bir şey olmasın da

Bence 1 hafta için uğraşmaya değmez en kötü rapor alırsınız bir hafta.

Hayır hiç kanamam olmadı artık devlettekine güveniyorum demekki pozitifmiş bana kasıtları yok sonuçta bu üçüncü pozitif. Özelde tek seferde negatifti dua edin pazartesi kötü bir şey olmasın da

Tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama tedavisi var. En azından bir risk var ve bunun farkındasınız ona göre müdahale edilecek. Tek negatifle devam etseydiniz farkına varılmayacaktı ve tedavisi yapılmayacaktı. Şimdi önlem alınacak içinizi ferah tutun.

İnşallah Allahtan bebeğim de hareketli sanki iyiyim der gibi vuruyor dönüyor sabahtan beri ama yine de içim sıkıldı kendim huzursuzum karnım ağrıdı oturduğum yerde

Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
Akşam yemeğinden sonra balinaya dönüyorum nefes hareket her şey gidiyor. Sabah raahtım bir tek kahvaltıyı iyi yapsam gene başlıyorum gerilmeye nefes nefese kalmaya
Ya siz her şeyi niye alıyosunuz nefret etmiştim oğlumda fazla eşyadan ana kucağı mucağı almicam yere ona göre bir örtü yaptırdım birde yastık yuvarlansın dursun zaten kış her yer kapalı. Bide oğlumdan kalan beşik o da gece odamızda yatar. Oğlumda sepetler süsler neler neler kızım canım kızım üzgünüm ama bence gerek yok

Nefes darlığı yaşayan var mı bu da mı bebeğin konumuyla ilgiliydi, ben baş aşağı döndüğünü hissediyorum ama neden bu kadar nefesim kesiliyor anlamıyorum.
Bana da arada oluyor canım. Sanırım normal. Özellikle akşamları oluyor. Benim oğlan da arada sanırım dönüyor o kadar geriyor ki karnımı baya can acıtıyor

ben de nedense özellikle akşam yemeğinden sonra şişiyorum ya ne yersem yiyim. Glutenden oluyor derim sebze yemeği yerim gene aynı. Bi kase çorba bir tabak sebze yemeği yanında yoğurt yediğim bu, sırtıma ağrılar saplandı koltuklara sığamadım. Daha az yersem de sonra acıkıyorum. Bir de bende kabızlık şuan hat safhada ondan mı oluyor acaba bağırsaklar şiştikçe şişiyor dulphalacı da biraz ihmal ediyorum. Dediğin gibi haftasonu kahvaltıyı biraz iyi yapsam, kaçırmak değil iyi yapmak, gene mahvoluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…